Отзывы покупателей о Шліфувальна машинка акумуляторна 12В 19500 об/хв з кейсом
Есть в наличии
- Андраш С***Отзыв от покупателя. Продавец: zakupu2
Super
- Продавец zakupu2
Дякуємо за відгук! Приємного користування :)
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: zakupu2
Диск по дереву відсутній.
В комплектації написано що є.
Не дуже приємно.- Продавец zakupu2
Доброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук.
Нам щиро шкода, що ви залишилися незадоволені змінами в комплектації пристрою. Хочемо зазначити, що виробник дійсно вніс оновлення до стандартного набору, і ми, зі свого боку, завжди намагаємося оперативно оновлювати інформацію на сайті, щоб уникнути подібних ситуацій.
Ми цінуємо Вашу думку та обов’язково передамо Ваш відгук постачальнику. Якщо у Вас залишилися запитання або Ви бажаєте отримати індивідуальне рішення, будь ласка, зв’яжіться з нашою службою підтримки — ми з радістю допоможемо.
Щиро дякуємо, що звернули нашу увагу — Ваша думка допомагає нам ставати кращими.
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Легенда
- все нормально але бувало через раз вмикається і повільно набирає оберти моторчик
- Достоинства:
- Недостатки:
- Повільно набирає оберти моторчмк
- Продавец Легенда
Дякуємо за відгук! Вибачте за незручності — рекомендуємо перевірити стан акумулятора та контакти.
- Дмитро С***
Перевіряв чистив все одно повільно крутить і ще коли вмикаю в середині маленькі іскри
- Олександр І***Отзыв от покупателя. Продавец: Легенда
Товар повністю відповідає опису. Для дрібних домашніх робіт те, що треба. Зручний, мобільний в пластиковому кейсі.
- Анатолій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Легенда
Не замінима річ для роботи з пластиковими плінтусами бамбуковими шпалерами та алюмінівою форнітурою (особливо для монтажу led кріплення). Якщо користуватись диском по дереву пластику-то ріже супер, але товщину більше 3мм бере важче! Що ж стосуєттся абразивного диску по металу, ріже не погано алюмігієві єлементи монтажу led ленти та фурнітури-хоча все ж важче ніж пластик!
- Достоинства:
- Ціна, круги по металу та дереву у комплекті, зарядка, кейс. Зручна, швидко заряджається. Захист від перевантаження.
- Недостатки:
- Хотілось більшої потужності та автономності, але немає сенсу вимагати від інструменту за 1000грн
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: MultiStore
Швидка доставка,товар відповідає опису
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: MultiStore