- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Кусачки там тільки для виду, жодного дроту вони перекусити не змогли, зажували. Що викрутки, що насадка для біт - працювати ними нормально неможливо, бо інструменти не фіксуються.
На ножі та пилці відсутність фіксації не дуже впливає.
Ніж нормально загострений. Бумагу не ріже, але мені вистачає. Я його не дуже багато використовував, жодного разу не гострив, задачі виконує.
Консервний ніж не загострений, кришку банки він не ріже, а продавлює. Я не знаю, може це фішка така, але мені не сподобалось.
Інструменти сидять дуже туго. Ті, які знаходяться всередині (викрутки, шило та бітотримач) одразу пальцем чи нігтем (хоча там є виїмка для нігтю) я дістати не можу, треба спочатку підчепити ніж чи пилу, за ним сунуть інші інструменти, тоді вже я витягую потрібний, а інші запихую обратно. Це не займає багато часу, але іноді дратує.
Ручки слизькі. Коли працюєш пасатижами, а рука чи в поті, чи в мастилі якомусь, втримати його буває важкувато.
Бітотримач трохи люфтить, сильно зажимати ним не варто, та й наврядчи вийде, враховуючи відсутність фіксації.
Взагалі фіксація - головний недолік
Загалом, свої гроші він відпрацював, мої очікування виправдав. Це мій перший, можна сказати пробний мультитул. Тепер, враховуючи мій досвід користування таким інструментом, я можу обрати щось, що більше відповідає моїм запитам.- Достоинства:
- За таку ціну цілком достойний інструмент.
- Недостатки:
- Відсутність фіксації, слизькі ручки, тупа консервна відкривачка, кусачки не кусають а жують.
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо, що поділилися настільки детальним і чесним відгуком — він справді допоможе іншим покупцям зробити вибір. Ви абсолютно праві: Ganzo G106 — це базова модель, яка підходить для нескладних побутових завдань, але не має фіксаторів інструментів і професійних кусачок, як у старших серій бренду.
Ми цінуємо, що ви оцінили співвідношення ціни й можливостей. Якщо будете шукати наступний мультитул, можемо порадити моделі Ganzo серій G202 чи G302, які вже мають фіксацію та вдосконалений механізм кусачок.
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Немає фіксатора висувних викруток, відкривашок і т.ін. Неможливо їми користуватися, самовільно складаються назад.
- Недостатки:
- Немає фіксатора
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
За інформацією виробника, у моделі Ganzo G106 висувні інструменти не мають окремого фіксатора. Це конструктивна особливість даного мультитула.
- Виктор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дякую. Все якісно і швидко.
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук!
- Антон Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
За свої кошти непогана річ. Досить простий. Люфтів немає, відкривається нормально. По практичності оцінити не можу, це мій перший.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Невиявлено
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Горбатенко М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все чудово. Дякую.
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Очень солидно выглядит, все функции работают.
- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Інструмент повністю задовольняє, все необхідне під рукою. Пилка супер, що не скажеш про кусачки.
- Достоинства:
- Все що потрібно в одному інструменті
- Недостатки:
- Кусачки
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за вибір продукції бренду Ganzo та Ваш відгук.
- Олег Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Якісна річ.
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Недостатки:
- Трохи незручно доставати ножі
Представник брендуДякуємо Вам за відгук!
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Купив товарищеві він сказав нормальний по якості тул, свої функції виконує справно
Представник брендуЩиро дякуємо за Ваш відгук!
- Кристина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Стильная и удобная вещь! Супруг доволен на все 100 %
Приятная стоимость по промокоду. Большое спасибо.
Представник брендуЩиро дякуємо за Ваш відгук!
- ВалентинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Пришло быстро и как обещано. За эту цену отличный девайс. Рассчитан на то, что бы в нужный момент все было под рукой.
- Достоинства:
- Качественный с хорошим набором инструментов.
- Недостатки:
- Чуть скользит в руке в режиме пассатижей, но это не недостаток, особенность конструкции
- Михаил П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороший мультитул: подарил тестю, тесть остался доволен.
Если рассматривать как полноценную замену инструменту - не годится, но полноценный инструмент - это тяжёлый и неудобный ящик. А мультитул повесил на пояс и при случае воспользовался.- Достоинства:
- качественная сборка, выполняет своё предназначение
- Недостатки:
- не обнаружил
- Юрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороший мультитул за разумную цену и с удобным чехлом хорошо подходит для вылазок на природу.Для комфортной роботы ножом потребуется его дополнительная заточка.
#мояраспаковка- Достоинства:
- Компактный,удобный,выглядит солидно
- Недостатки:
- Кусачки не очень качественно сделаны,пластиковые ручки
- Матвеев В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Своих денег стоит, если не нужны кусачки то это хороший инструмент, рекомендую.
- Достоинства:
- Классно выполненный инструмент можно носить в кармане без чехла(инструменты внутри)
- Недостатки:
- кусачки не эффективны не могут перекусывать в принципе.
- Такнов М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Он прекрасный, заказала любимому очень понравился и спасибо за подарок фанарик, он тоже хорошый, подошёл к ключам
- ДаріяПродавец: Rozetka. Цвет: Черный
Брали на подарунок, прийшлося відмовитися через зовнішній вигляд. Чохол виявився в плямах цвілі. Певно лежав на складі й потрапила волога. Зверніть будь-ласка увагу на зберігання товару. Через це прийшлося відмовитися від замовлення (
- Недостатки:
- Чохол брудний, схоже на плісняву
Представник брендуДобрий день! Для вирышення проблеми зверніться в сервісний центр: [email protected]
- Артем Г***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Купував рік назад по акції . Виручав не раз. Тільки коли з'являється розумієш що потрібна річ. Можна довго писати історії скільки разів допомагав. Весь інструмент якісний. Навіть пилка пиляє) є хитрість відкривати одну ручку коли використовуєш інструменти. Чехол звісно вже на останньому диханні)
- Достоинства:
- Корисна річ за свою ціну. Думав на один раз але помилявся.
- Недостатки:
- Підтягував гвинтики. Від навантаження слабшають. Пружина швидко пролюбилася. Напевно зараз можна подивитися на дорожчі моделі Ганзо. Різниця в ціні мала.
Представник брендуДоброго дня, дуже дякуємо вам за розгорнутий відгук. Раді що вам подобається наша продукція.
- ИгорьПродавец: Rozetka. Цвет: Черный
Самый обычный мультитул, как я и хотел. Не вижу смысла переплачивать за функционал, которым не будешь пользоваться. Все инструменты складываются в рукоять, кому как, а мне удобно. Плоскогубцы полноразмерные, потому ими можно смело работать. даже дома мелкие ремонтные работы последнее время делаю с помощью мультитула.
- Александр Ф***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Классный мультитул, все работает отлично, понравились все ф-циональные элементы, каждый с них нужен и дополняет устройство полностью.
Выглядит в сборе очень доброкачественно, чехол, набор бит и мультитул, отличное устройство, мне очень понравилось.- Достоинства:
- Богатая комплектация, качественная сборка.
- Недостатки:
- За время работы с ним, проблем и дефектов не обнаружил.
- АркадийПродавец: Rozetka. Цвет: Черный
Подскажите пожалуйста, длину ножа в этом мультитуле?
- Дмитрий
Где то 5 см.
Представитель компанииДобрый день! Длина клинка в мультитуле 55мм.
- СергейПродавец: Rozetka. Цвет: Черный
Интересная модель, инструменты снаружи. Надежный
- ИванПродавец: Rozetka. Цвет: Черный
Что входит в комплект с мультитулом?
- Олег
Читайте внимательно характеристики.
Представитель компанииДобрый день! В комплекте с мультитулом поставляется набор из 8-ми бит, магнитный бито держатель и нейлоновый чехол.