- Юрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Черный
Все добре працює.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Черный
Док станція дуже сподобалась, стильно виглядає, матеріал якісний, швидко заряджає мій айфон 16 та при цьому він майже не нагрівається. Магнітиться дуже сильно. Рекомендую товар та продавця.
- Достоинства:
- Відповідає своїй ціні
- Валерьян К***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Черный
Док станція гарна та заряджає усі прилади самсунг. Для мене це основна перевага)
- Дарія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Белый
чудова станція, прекрасно працює та стильно виглядає!
- Продавец AMPERE
Дякуємо за чудовий відгук!
Раді, що станція вам подобається і чудово працює, а також має стильний вигляд.
Нехай користування приносить тільки задоволення!
- Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Черный
Користуємося зарядною станцією вже 8 місяців- все супер! Дякую за якісний товар, залишилися задоволені покупкою. Бажаємо вам успіхів та вдячних клієнтів!
- Достоинства:
- Виконує функції, зазначені в описі
- Продавец AMPERE
Щиро дякуємо за теплий відгук!
Раді, що станція служить вам вже 8 місяців і повністю задовольняє ваші потреби.
Дякуємо за побажання, бажаємо вам також успіхів і лише приємних покупок!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Белый
Ідеальна, красива зарядна док станція. Заряджає усі девайси: телефон, навушники, годинник. Якщо заряджати усе разом, то час заряджання збільшується, але це не проблема коли ставиш заряджатися на ніч. По одинці швидко заряджає усе. Виглядає стильно та мінімалістично
- Достоинства:
- зарядка для усіх пристроїв одночасно
- Недостатки:
- нема
- Игорь О***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Черный
Дуже гарний і професійний підхід зі сторони менеджера. Усе доступно, швидко і по суті.
Прийшло швидко, працює відмінно
Усім рекомендую- Достоинства:
- Зручність, дизайн, швидкість зарядки
Ігор, вітаємо!)
Вкрай вдячні за зворотній зв'язок.
- Данил Д***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Черный
Слушайте, ну это просто песня, а не зарядка! Три в одном – телефон, часы, наушники, всё заряжается сразу, никакого клубка проводов на столе. Магниты держат iPhone намертво, ставить – одно удовольствие. Работает шустро, без перегрева, материалы – прямо чувствуется, что не дешёвый пластик. За такую цену – ну грех жаловаться!
- Дар'я П***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Белый
Дуже подобається. Ставлю на зарядку свій айфон, навушники та годинник в заряджає все одразу. Класний дизайн. Ніякий проблем чи нарікань.
- Достоинства:
- Стильна, зручна, заряджає одночасно три присторої
- Анкудінова Д***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Черный
Чудовий пристрій
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Черный
Зарядка хорошая! Изделие соответствует описанию. Магнит для телефона держит отлично! Но вот для часов (маленький "подиум") слабоват - Galaxy watch 4 могут упасть, когда телефон отклеиваешь. Но может Apple watch будут хорошо держаться... Продавцу большой респект - очень быстро отправили! И конфету "Twix" положили, за что отдельное спасибо
- Достоинства:
- Удобная штука
- Недостатки:
- Слабый магнит для часов.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Белый
Купували зарядку для доньки на подарунок. Дуже сподобалася, не треба купи зайвих шнурів. Підходить для samsung, але обов'язково має бути чохол з магнітним кільцем. Айфон добре тримає і в звичайному чохлі. Можна заряджати 2 телефони одночасно.
Окрема подяка продавцю за клієнтоорієнтованість, відповіли на всі питання, ще й доставку оплатили! Оплатила замовлення о 20.00, в 20.40 вже відправили Новою поштою! Дякую за сервіс та якісний товар.- Достоинства:
- Не треба мати купу шнурів, гарно виглядає, займає мало місця.Можна ще й як підставку для телефона використовувати
- Игорь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Белый
Изделие супер!!! Зарядка быстрая, удобно размещаются гаджеты! Отдельное спасибо поставщику, очень оперативно, вечером заказал утром доставка! Рекомендую гаджет !
- Достоинства:
- Дизайн, качество, сертификация!
- Диана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Белый
Зарядка с qi2 + сертифицированная за эти деньги - очень достойно. То, что надо для 15 айфона)
- Яна П***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Черный
Очень стильная и можно заряжать 2 телефона.
- Евеліна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Белый
Чудово працює, стильно виглядає, вироблено якісно. Дуже дякую.
- Дарья В***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Черный
Чудова річ. Відповідає характеристиці, швидко заряджає гаджети.
- Аліса П***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Белый
Всім рекомендую товар. Доставили швидко, харектеристики відповідають заявленим!!
Продавець супер. Ще раз дякую Вам! - Маша С***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Черный
Дуже класна та якісна станція. Виглядає гарно, заряджає всі гаджети без проблем, дуже зручно. Продавець швидко відреагував на замовлення. Рекомендую.