- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с серым. Размер: 26
Купував дитині 11, років ріст 146 розмір 26 підійшов ідеально, що хочу сказати, продавця рекомендую, ткань супер, прошито класно, чесно , дитині дуже сподобалась форма , замовляйте не пожалієте а виробнику вдалих прожажів і мирного неба
- Достоинства:
- Ткань, класна, і прошив супер
- Недостатки:
- Відсутні їх, нема
- Олексій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с серым. Размер: 28
Доставка бистра, форма дуже класна, мені аж жалко падати бо боюсь заморати
- Достоинства:
- Якісна і доставлена в прикольно у пакеті він мені понравився
- Недостатки:
- За таку ціну нема недоліків
- Юлия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с серым. Размер: 26
Чудова форма на ці гроші. Дитина задоволена. Розмір співпадає.
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с серым. Размер: 22
Все дуже швидко прийшло, те що замовляли підійшло, проблемних питань не виникало
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с серым. Размер: 22
Продавець вказав все правдиво. Відправили оперативно. Товар підійшов і по розміру і по якості. Якість дійсно хороша, форма стильна, син залишився задоволеним.
- Недостатки:
- Немає.
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с серым. Размер: 24
Продавець відповідальний. Всі деталі уточнив. Якість форми хороша. Дитина задоволена. Продавця рекомендую.
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с серым. Размер: 24
Форму відправили дуже швидко. Після оформлення замовлення до мене передзвонили і допомогли правильно підібрати розмір.
Дитина залишилися задоволена.- Достоинства:
- Гарна якість, швидка доставка.
- Недостатки:
- Олег Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с серым. Размер: 26
Рекомендую.
- Достоинства:
- Якість товару - чудова. Сервіс магазину - на висоті
- Овезова А***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с серым. Размер: 26
Дякую за чудову форму, гарна якість, дитина в захваті.
Дякую менеджеру за консультацію щодо вибору розміру. Швидка доставка - Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с серым. Размер: 28
Чудова ціна та якість, форма відповідає своїм розмірам , швидка доставка!
- Куроедов А***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с серым. Размер: 24
Якість супер . Дуже швидка доставка. Будемо заказувати щє . Рекомендую продавця. Велике Дякую .
- Эдуард С***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с серым. Размер: 30
Щиро дякую, за доставку форми. Брали сину до дня народження. Все підійшло. Дитина задоволена. Також підійшли до форми гетри, які порадили.
- Достоинства:
- Все чудово. Гарна якість
- Недостатки:
- Не виявили
- Наталія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с серым. Размер: 26
Все супер. Дякую за гарне спілкування та за швидкість доставки.
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с серым. Размер: 26
Дуже сподобалась форма, виглядає як на фото. Після стірки не втрачає ні кольору ні форми. Дитина в захваті. Дякую продавцю підібрали потрібний розмір, швидко доставили!
- Достоинства:
- Хороша якість, швидка доставка вічливий продавець
- Недостатки:
- Не має
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с серым. Размер: 30
Чудова форма, брала 28р, підійшло на хлопчика 12р. Швидка відправка, менеджер Максим проконсультував і навіть порадив гетри до комплекту. Задоволена
- Достоинства:
- Швидко, якісно
- Недостатки:
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с серым. Размер: 22
Дякую за форму. Дуже важко було знайти даний номер. Так як дитина замовила форму саме даного футболіста))
Магазин швидко відповіли, зробили відправлення в день замовлення
Все швидко, якісно, з розміром допомогли. Так що іменинник не втримався, і відразу одягнув подарунок на день народженні ))) - Віта Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с серым. Размер: 26
Гарний продавець. Швидко відповідає і швидко відправляє . Товар відповідає фото