Отзывы покупателей о Форма футбольная детская Bellingham №5 Реал Мадрид (Real Madrid) 2024, 24 - 135-140 рост

• Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с серым. Размер: 26

Купував дитині 11, років ріст 146 розмір 26 підійшов ідеально, що хочу сказати, продавця рекомендую, ткань супер, прошито класно, чесно , дитині дуже сподобалась форма , замовляйте не пожалієте а виробнику вдалих прожажів і мирного неба

Достоинства:
    Ткань, класна, і прошив супер
    Недостатки:
    Відсутні їх, нема
  • Олексій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с серым. Размер: 28

Доставка бистра, форма дуже класна, мені аж жалко падати бо боюсь заморати

Достоинства:
    Якісна і доставлена в прикольно у пакеті він мені понравився
    Недостатки:
    За таку ціну нема недоліків
  • Юлия Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с серым. Размер: 26

Чудова форма на ці гроші. Дитина задоволена. Розмір співпадає.

• Володимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с серым. Размер: 22

Все дуже швидко прийшло, те що замовляли підійшло, проблемних питань не виникало

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с серым. Размер: 22

Продавець вказав все правдиво. Відправили оперативно. Товар підійшов і по розміру і по якості. Якість дійсно хороша, форма стильна, син залишився задоволеним.

Недостатки:
    Немає.
  • Оксана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с серым. Размер: 24

Продавець відповідальний. Всі деталі уточнив. Якість форми хороша. Дитина задоволена. Продавця рекомендую.

• Ірина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с серым. Размер: 24

Форму відправили дуже швидко. Після оформлення замовлення до мене передзвонили і допомогли правильно підібрати розмір.
    Дитина залишилися задоволена.

Достоинства:
    Гарна якість, швидка доставка.
  • Олег Ш***

Рекомендую.

Достоинства:
    Якість товару - чудова. Сервіс магазину - на висоті
  • Овезова А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с серым. Размер: 26

Дякую за чудову форму, гарна якість, дитина в захваті.
    Дякую менеджеру за консультацію щодо вибору розміру. Швидка доставка

• Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с серым. Размер: 28

Чудова ціна та якість, форма відповідає своїм розмірам , швидка доставка!

• Куроедов А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с серым. Размер: 24

Якість супер . Дуже швидка доставка. Будемо заказувати щє . Рекомендую продавця. Велике Дякую .

• Эдуард С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с серым. Размер: 30

Щиро дякую, за доставку форми. Брали сину до дня народження. Все підійшло. Дитина задоволена. Також підійшли до форми гетри, які порадили.

Достоинства:
    Все чудово. Гарна якість
    Недостатки:
    Не виявили
  • Наталія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с серым. Размер: 26

Все супер. Дякую за гарне спілкування та за швидкість доставки.

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с серым. Размер: 26

Дуже сподобалась форма, виглядає як на фото. Після стірки не втрачає ні кольору ні форми. Дитина в захваті. Дякую продавцю підібрали потрібний розмір, швидко доставили!

Достоинства:
    Хороша якість, швидка доставка вічливий продавець
    Недостатки:
    Не має
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с серым. Размер: 30

Чудова форма, брала 28р, підійшло на хлопчика 12р. Швидка відправка, менеджер Максим проконсультував і навіть порадив гетри до комплекту. Задоволена

Достоинства:
    Швидко, якісно
  • Олена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Черный с серым. Размер: 22

Дякую за форму. Дуже важко було знайти даний номер. Так як дитина замовила форму саме даного футболіста))
    Магазин швидко відповіли, зробили відправлення в день замовлення
    Все швидко, якісно, з розміром допомогли. Так що іменинник не втримався, і відразу одягнув подарунок на день народженні )))

• Віта Д***

Гарний продавець. Швидко відповідає і швидко відправляє . Товар відповідає фото