- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP
Купив для дачі, граємо всією родиною, гарний м'яч!
- Леонід Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP
Добре контролюється, приємний на дотик. Використовуємо на тренуваннях – літає чітко, не відхиляється.
- Валерій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP
Рекомендую для секцій та аматорських ліг!
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP
Ідеальний м'яч для тренувань та професійної гри!
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP
Бавили діти. Протримався декілька тижнів. Потім почав здуватися. Поклав у воду, повітря виходить коло ніпеля а також на одному з місьць склейки який почав розходитись. Також почав пропускати повітря на маленькій царапині. Я так зрозумів що це безкамерний м'ячь.
- Достоинства:
- Приємний на дотик
- Недостатки:
- Не тримає повітря в середині.
- Продавец ASAP
Добрий день!
Ми раді, що м’яч спочатку добре тримав повітря і діти активно ним грали. Це свідчить, що товар був у справному стані при отриманні.
Щодо подальшого здування — зауважимо, що м’яч має внутрішню камеру, а не є безкамерним. Він виготовлений методом термоспайки, що забезпечує міцність з’єднань, але при інтенсивній грі, особливо на вулиці чи грубих поверхнях, можливе механічне пошкодження — наприклад, подряпина, про яку ви згадали.
Царапина, яка почала пропускати повітря, могла з’явитись у процесі експлуатації. Ми, на жаль, не можемо проконтролювати умови гри, особливо коли м’ячем бавляться діти.
Розуміємо ваше розчарування, однак у подібних випадках причиною дефекту зазвичай є зовнішній вплив, а не заводський брак.
Гарного дня!
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP
Гарний, зручний, але дирявий, з собою насоса на пошті не було тому зміг тільки його накачати на наступний день, за 30 хв лежання в сторонці здувся повністю, буду оформляти повернення чи заміну товару.
- Недостатки:
- Пошкоджений
- Продавец ASAP
Доброго дня, уже звязались з Вами, нажаль мячі відправляються в здутому вигляді ще з заводу, тому можливі такі ситуації, обміняємо