Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Двухдиапазонный высокоскоростной адаптер WiFi переходник ICANING AX1800 1800 Мбит/с USB 3.0 2.4G + 5G для Windows, черный (83997179)

Оценка пользователей 4.25/5
  • Ярослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Disero

Все працює, але прийшлось довго шукати драйвери. знайшов у збірккі драйверів. Порада продавцю: щоб люди не втрачали час та цікавість до продукту, закиньте драйвера на якийсь хмарний сервіс

Достоинства:
    Швидкість, розмір
    Недостатки:
    Драйвери на диску
    • Продавец  Disero

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що адаптер працює добре та ви задоволені його швидкістю й компактністю. Нам шкода, що виникли труднощі з пошуком драйверів. Ваша порада дуже корисна — ми обов’язково передамо її менеджерам, щоб додати драйвери на хмарний сервіс і зробити процес встановлення зручнішим для клієнтів.
      Бажаємо вам стабільного та швидкого інтернет-з’єднання з нашим адаптером!

• Микита Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Disero

Сам пристрій працює так, як і мав би. Проблема із встановленням драйверів. В мережі знайти не вдалося, то ж мав витрачати час на пошук сіді дисководу

Достоинства:
    Все працює як і мало б бути
    Недостатки:
    для встановлення драйверу треба мати сіді дисковод
  • Дмитро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Disero

Чудова річ, в будинку де дуже багато wifi роутерів видає 300Mb (може і більше може, але провайдер більше не віддає).

Достоинства:
    Видає високу швидкість
    Недостатки:
    поки що не виявлено, незручність лише з установкою (добре що переносний DVD привод був)
  • Сергей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Disero

Адаптер працює коректно і гарно виконує свою функцію, хоч роутер встановлений досить далеко, сигнал гарний і швидкість теж відповідна!
    Єдиний недолік - драйвера на диску. Самостійно в інтернеті знайти не вдалося. І після прохання до продавця допомогти знайти в інтернеті чи якось їх скачати, мені порадили шукати можливість використати диск. Не дуже приємно! Добре, що люди, у яких у 2024-му році ще лишається CD-rom, є в наявності серед моїх знайомих, тому це не стало проблемою, а скоріше незручністю.
    Але все ж майте на увазі цю ситуацію, якщо оберете саме цей адаптер для покупки.

Достоинства:
    Все добре працює
    Недостатки:
    Драйвера на диску
    • Продавец  Disero

Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися своїм досвідом використання нашого адаптера. Ми раді, що він працює коректно і забезпечує хороший сигнал та швидкість, незважаючи на відстань до роутера.
      Нам дуже прикро,що ми не змогли допомогти Вам у вирішенні цього питання.Ми цінуємо вашу відверту думку і сподіваємося, що, незважаючи на цю невелику незручність, ви залишилися задоволені нашою продукцією.