Отзывы покупателей о Спортивная бутылка 650 мл, которая меняет вкус воды с 7 капсулами
- Іван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Купував доньці на подарунок. Вона залишилася дуже задоволена. Пляшка легка, зручна та гарно виглядає. Сподобалося, що пластик якісний і не має неприємного запаху, як це буває в дешевших моделях. Користується нею вже деякий час, все працює чудово.
- Андрій Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Якість пляшки дуже сподобалась. Пластик міцний, без неприємного запаху, всі деталі добре зроблені. Виглядає акуратно та стильно, в руках відчувається як якісна річ. Користуюся вже деякий час і жодних зауважень немає. Покупкою задоволений.
- Анастасія П***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Отримала пляшку кілька днів тому і перше, що сподобалось це якість виконання. Пластик міцний, без стороннього запаху, всі деталі добре підігнані. В руках відчувається набагато солідніше, ніж багато схожих пляшок, які траплялися раніше. Кришка відкривається зручно і закривається щільно, тому можна спокійно носити в рюкзаку або сумці. Також сподобалась форма пляшки, її комфортно тримати в руці, і вона добре поміщається в тримач для напоїв в автомобілі. Окремо хочу відзначити зовнішній вигляд. Пляшка виглядає сучасно та акуратно, не схожа на дешевий спортивний аксесуар. Капсули додають цікаву особливість, але навіть без них сама пляшка справляє дуже хороше враження. Загалом покупкою задоволена. Видно, що річ зроблена якісно.
- Іван Л***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Купив цю пляшку доньці, бо вона постійно просила соки або газовані напої, а звичайну воду пила дуже неохоче. Тепер вона сама носить пляшку до школи. Каже, що так пити набагато цікавіше. Мені сподобалось, що при цьому не потрібно додавати цукор чи якісь порошки у воду. Сама пляшка виглядає якісно, пластик міцний, кришка відкривається легко і нічого не протікає. Колір гарний, яскравий, тому дитині вона одразу сподобалась. Для мене головний плюс у тому, що дитина почала пити більше води без жодних вмовлянь. Уже тільки через це покупка себе повністю виправдала.=)
- Олександра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Сама пляшка виглядає добре. Капсули мають хороший аромат. Але спробувати не вдалось, так як воду не тягне, а пропускає повітря. Коли спускаєш капсулу нижче то смак звичайної води. Буду тепер пити водичку з пляшки за 1300
- Степан П***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Дуже сподобалось, що сама пляшка зручна у використанні, добре лежить в руці, не ковзає і виглядає сучасно. Кришка закривається надійно, тому можна спокійно носити в рюкзаку і не переживати, що щось протече. За день став випивати набагато більше води, і навіть сам не помічаю як. Окремо хочу сказати про капсули, їх вистачає на нормальний час, і вони не набридають. Смак не різкий і не хімічний, все дуже приємно. Чесно, навіть не думав, що така проста річ може настільки вплинути на щоденні звички. Покупкою максимально задоволений, і тепер думаю взяти ще одну на подарунок, бо річ дійсно варта уваги.
- Мар'яна С***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Сама пляшка гарна і досить якісна. Але коли надягнути капсулу і припідняли, як пише в інструкції, смак відчувається, але вода не затягується в трубку, бо пляшка пропускає повітря. В результаті, гроші на вітер.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює. І без капсул також не можна використовувати, так як в носику є маленький отвір, для запаху з капсул.
- Григорій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Пляшка міцна, дуже сподобалась як і самі капсули, тепер не знаю як без них пити просту воду, буду замовляти капсули повторно!
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Чудова пляшка,зручна в користуванні
- Вікторія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Почала протікати в місті де закручується, через рік використання. Також почало облазити матове покриття. Не вартує своїх коштів
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Зручна, можна пити сік та інші напої п'ючи звичайну воду!
- Достоинства:
- Надзвичайно гарна і матова, смак справді відчувається!!
- Вікторія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Сама бутилка якісна, але пити з неї важкувато. Через ці кілечка повинно проходити повітря і заходити в соску тому всмоктування води утруднюється. Смак справді є, це кільце потрібно постійно підіймати. Задумка цікава, а ось реалізація не досконала.
- Продавец All4Goods
Доброго дня, Вікторіє! Дякуємо за Ваш відгук. Щодо особливостей використання: такий спосіб пиття є цілком нормальним для цього типу пляшки. Під час всмоктування вода проходить через трубочку, а разом із нею Ви вдихаєте ароматизоване повітря з капсули. Саме поєднання аромату та пиття створює відчуття смаку — при цьому жодних добавок у самій воді немає. Щоб аромат активувався, кільце-капсула має бути піднята — саме в такому положенні починається подача ароматизованого повітря, що поєднується з питтям води та відчувається смак.
- Софія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Чудова пляшка, купувала на подарунок. Як тільки прийшла, подумала, що забули покласти змінні капсули, вже думала писати у підтримку. А їх поклали всередину пляшки
В наборі є ананас, лимон, апельсин, персик, полуниця, виноград та кола - ДмитрійОтзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Зручно брати з собою, вода набуває приємного смаку без зайвих калорій. Фруктові та ягідні аромати освіжають, але іноді смак здається трохи слабким
- Достоинства:
- Гарний смак
- Недостатки:
- Замала пляшка
- Влада В***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Все супер, пляшка виконує свої функції)
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Замовляла пляшку на подарунок доньці (дуже модний і популярний аксесуар зараз :)
Дуже рекомендую саме цього Продавця
Сервіс на найвищому рівні!
Швидка доставка і вирішення любих питань, що можуть виникнути - Богдан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
- виктор з***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Все влаштовує
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Приємні, не нав'язливі смаки, завдяки чому стала більше пити води.
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Все прийшло відповідно до заявленої комплектації. Брали дитині на подарунок.
- Достоинства:
- Капсули
- Уляна К***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Придбала пляшку
Дуже прикольна!!! Класно що в наборі іде 7 капсул і можна обрати свій улюблений смак !!!!- Достоинства:
- Доступна ціна порівняна ж іншими
- Недостатки:
- Хотілось більше кольорів пляшки на вибір
- Богдан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Якісна, капсули всі в наявності, відповідає очікуванню
- Достоинства:
- ЗРУЧНО
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Якісна, капсули всі в наявності, дуже сподобалось
- Достоинства:
- Зручна
- Виктория Д***
Доброго дня) Підскажіть а вода змінює смак, а то купили тут, а вода не змінює смак! Може ми щось не те робимо?
- Юлия Л***
Доброго дня.Скажіть будь ласка,коли активували пляшку(підняли капсулу вгору)має ще щось висовуватися,щоб зʼєднатися з картриджем?Бо у нас смак води не змінився.