- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Наушники приехали спустя два дня после заказа. Но это нормально.
В условиях и было указано что срок доставки 2 дня.
Коробка целая без мятых углов.
Красивая упаковка .
Сами наушники очень приятные на ощупь и надёжные кажутся .
Проверил номера на коробке в самих наушниках и в приложении и все совпало .
Кстати в приложении все отображается четко и корректно.
Подключились наушники достаточно быстро .
Сразу же программа предложила сделать обновление прошивки.
Звук в наушниках бомбезный. Да звёзд с неба не хватает, но как по мне звук очень достойный.
Сам звук чистый, легко различить какой инструмент играет.
Слушаю музыку на средней громкости и этого более чем достаточно.
Амбушюры очень мягкие.
Чуть чуть давит мне на правое ухо.
Может нужно привыкнуть. Посмотрим .
Из не приятного то что приехали наушники с остатком бумаги на левом наушнике , такое чувство что это остатки наклейки с ценником, но я могу ошибаться но пишу как есть.
Вины продавца вроде нету, ведь наушники приезжают в запечатанной коробке.
Так что винить нужно скорее всего тех кто эти наушники паковал.
Но все же осадок остался.
Приехали с зарядом 95 %.
Пока юзаю пару часов.
В последствии отпишусь как они себя ведут.
Продавец отзывчивый. Отвечает на вопросы.
Спасибо большое.- Достоинства:
- Звук, быстрое подключение к приложению. Качество сборки.
- Недостатки:
- Чуть чуть давит на правое ухо, не критично.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Brown
Дякую за суперові навушники.
Я фанат Маршала ))) чистота звуку, зручні, м'яки.
Рекомендую продавця за якісний товар та швидку доставку. - Олег А***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Супер через програму
- Олег А***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
В цілому ок.
- Достоинства:
- Супер
- Недостатки:
- Не бачу але все відносно
- Іван Н***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Продавец прислал наушники б/у, о чем свидетельствует, при открытии, отсутствие обернутых проводов на наушниках в белую папиросную бумагу, а так же криво и со складками наклеенные липкие, прозрачные наклейки по бокам, свидетельствуют, что коробка с наушниками ранее вскрывалась.
- Достоинства:
- Наушники супер! Звучание очень классное.
- Продавец СІА
Добрий день, провода ні коли не мають обертання у папір в даній моделі.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
За три місяці користування стали улюбленими навушниками: достатньо якісний звук, нормальний мікрофон і мультипоінт, зручно сидять і особливо не давлять, зручний джойстик - як на мене найкраще управління, дуже тривала батарея - взагалі не думаєш про заряд, просто користуєшся (заряджати треба пару разів на місяць). Можливо обмежені можливості для додаткової кнопки - просто відключив, вона особливо і не потрібна.
- Достоинства:
- Практично все
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Правий навушник дзижчить. Гучність музики чи відео не на всю, а включена на половину, слухати музику чи щось інше не можливо, дуже мішає цей звук
- Достоинства:
- Оригінал, гарні, компактні
- Недостатки:
- Правий навушник дзижчить
- Назарій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Топові навушники! Бомбезний звук! Зразу підтягнуло прогу! Окрема подяка продавцю що продає дійсно топ техніку, і дуже швидко відправив їх!
- Достоинства:
- Маршали на Висоті!!!
- Ірина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Дуже класні акустика в них баси високі дуже класні зарядка теж дуже хороша рекомендую.
- Григорий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Дякую!
- Максим Я***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Оригінал . Навушники дуже сподобались якісні . Музика заграла новими кольорами
- Достоинства:
- Та всі
- Недостатки:
- Не виявив
- Лев К***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Мені дуже подобається якість звуку)
Накладки тендітні, але приємні. Якщо за ними доглядати, проживуть(витирати після прослуховування аби піт на сіль не розʼїдали покриття)- Достоинства:
- Звук
- Недостатки:
- Через дріт мікрофон не працює. Треба спеціальний купувати
- Антон Л***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Все соответствует описанию, наушники собраны из качественных материалов, аккумулятор держит больше недели на одном заряде
- Виктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Отличное качество
- Достоинства:
- Звук, автономность
- Вячеслав І***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Як і заявлено в характеристиках, а головне оригінал! При першому підключенні пропонує офіційний додаток і тут починається магія! Все підлаштовуєш під себе та отримуєш якісне звучання!
- Достоинства:
- Все супер!
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Дитина в захваті!!!!
- Святослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Як для беспровідних навушників - дуже добре
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Дуже гарні, рекомендую!
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Навушники оригінал, якісні
- Недостатки:
- Не дали річної гарантії з заводу
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Декілька років тому придбав Мajor IV. Вони мені настільки сподобались, що я собі твердо вирішив - якщо колись буду міняти, то тільки виключно на такі ж або їх наступну модель. І ось я маю в руках п'яту модель "Мажор". Якість звуку змінилась не суттєво, але однозначно в кращу сторону. З'явилась підтримка через фірмовий додаток, що стало величезним плюсом, тому що з'явилась можливість слідкувати за здоров'ям акумулятора та оновлювати прошивку навушників. Також в додатку можна зробити ще деякі корисні налаштування і отримати простий доступ до інформації про навушники та їх підтримку, перевірити на відповідність серійного номера, що підтверджує оригінальність продукту (репліки і підробки через застосунок не підключаються). Попередньо завантажив додаток, при отриманні навушників перевірив підключення для впевненості, що отримав оригінальний продукт, також якість звуку і мікрофона. Із того, що ще порадувало в плані покращень відносно попередньої моделі - коротший час вмикання/вимикання (1 секунда проти трьох у Major IV) і швидше та стабільніше з'єднання по Bluetooth до телефону.
Про навушники у мене все.
Окремо хочу висловити подяку продавцеві за якісне обслуговування клієнтів і небайдужість та участь при винекненні певних ускладнень при оформленні замовлення. За це прямо окремий лайк і моя особиста повага.- Достоинства:
- Якісний звук.
Програмна підтримка.
Автономність.
Ціна у цього продавця. - Недостатки:
- Відсутні.
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
переймалася за те що це не оригінал бо на інших сайтах та у інших продавців вони 6-7к коштують, для мене це великі гроші, ЦЕ ОРІГ, СЕРІЙНІ НОМЕРИ ЗБІГАЮТЬСЯ, за місяць користування все чудово, гарний звук, тримає 100 годин як і зазначено, дякую
- Достоинства:
- ціна
- Євгеній К***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Навушники просто бомба! Підключаються до оригінального застосунку Marshall без жодних проблем, серійний номер співпадає — усе як має бути. Одразу зрозуміло, що товар оригінальний. Звук дуже якісний, деталізований, приємні баси, а дизайн — це взагалі окрема любов. Підходять під будь-який одяг, виглядають стильно, не громіздкі, зручні у використанні.
Це ж Marshall — тут і додати нічого, легендарна якість. Повністю задоволений покупкою, дякую магазину за оперативність і чесність. Тепер точно знатиму, де замовляти техніку.- Достоинства:
- дуже хороший звук
стильний вигляд
пасують під будь-який одяг
компактні та легкі
зручно сидять на голові
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Навушники супер! Оригінальні, задоволений на 100%. Дякую!
- Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Купую вже другий раз , все добре хороші навушники
- Достоинства:
- Гарний звук
- Недостатки:
- При купівлі першої пари дали гарантію на рік, а при купівлі другої пари навушників не дали гарантію взагалі.Купувались навушники в одного і того продавця!
- Владимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Раджу ці навушники, все працює, звук чудовий, до додатку підєднуються без проблем, єквалайзер регулюється, безпровідна зарядка працює. Єдина різниця що в магазині розетка гарантія два роки, а тут один
- Достоинства:
- Описав вище
- Недостатки:
- Менша гарантія на рік чим в розетці
- Руслан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Brown
- Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Навушники дуже круті , мене влаштовує все
- Достоинства:
- Гарний звук
- Недостатки:
- Не знайдено
- Богдан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Це дійсно оригінал. Якість звуку чудова але гучність не висока. Дуже якісні чудово сидять на голові
- Достоинства:
- Оригінал, якість матеріалів та звуку
- Недостатки:
- Гучність
- Віталій В***
Гучність розкриється лише з топовим плеером.
- Дарія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Оригінальні, якісні та зручні в поїздку. Якщо потрібні якісь навушники, котрі мають хороший звук та невеликі за розміром, то цей варіант просто самий кращий
- Достоинства:
- Оригінальні, мають гарний і якісний звук
- Недостатки:
- Немає, відповідають своїй ціні
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Brown
все дуже сподобалось, швидка доставка, хороші навушники
- Артем Я***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Все- супер.Швидко прийшли навушники, товар якісний!!!
- Достоинства:
- Класні стильні- оригінальні!!!
- Недостатки:
- Немає шумо- поглинання( але це до виробника)
- Галина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Навушникі клас
- Павел Р***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Brown
Super.
- Сергій О*** СідорченкоОтзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Чудові навушники, чудовий звук, чудово тримають заряд , задоволений на всі . Швидко зв'язались та відправили .
- Достоинства:
- Тільки плюси
- Недостатки:
- Ще не виявив жодного
- Данііл
Добрий вечір, щось виявили?
- Ольга К***Продавец: СІА. Цвет: Black
Коли замовляєш навишники за 4 стфігом тисячі то хочеш бачити нові навушники, а не якісь які явно хтось видкривав, вони не чисті , гарантії не має... Більше не буду замовляти в цього продавця
- Достоинства:
- Недостатки:
- Прийшли не нові
- Продавец СІА
Шановний клієнт, ви є нашим конкурентом, ви займаєтесь оптовим продажом товарів, та намагаєтесь у брудний спосіб пакастити вашим конкурентам. Товар, що ми вам відправили був запломбован та запакован у заводське пакування.
- Володимир І***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Black
Супер, задоволений повністю
- Продавец anytech
Доброго дня! Дякуємо за відгук.