Отзывы покупателей о Ретранслятор U&P WR01 Wi-Fi Repeater 300M 2.4GHz Black (PRN-WR01-BK)

Код:  433632074
Оценка пользователей 4.81/5
  • Вадим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФОБАЙ

Нормальний репітер за свої гроші. Очікування виправдав. Під'єнується легко, свою функцію виконує.

Достоинства:
    Працює добре
    Недостатки:
    Не виявлені
  • Дмитро Х***

Нормально працює

• Евгений К***

Все работает .
    Быстрая настройка

• Надія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФОБАЙ

Швидко зв'язалися, оперативно відправили, товаром задоволена, потребу у ретрансляторі від павербанку закрила

Достоинства:
    Надійно працює, ціна
    Недостатки:
    Трохи падає швидкість
  • Богданна

Цілком непогана річ.

• Денис П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФОБАЙ

Або брак або він так працює погано. Ледь ловить роутери які до 10 метрів. А від роутера який видає навіть на телефоні більше 500мб/с поруч, ретранслятор ледь тягне 10мб/с (

• Продавец  ФОБАЙ

Дякуємо за відгук, але якщо пристрій працює проблему варто шукати не в ньому. Він відмінно справляється зі своїми завданнями і повністю відповідає характеристикам товару, про що говорять відгуки наших клієнтів. Рекомендуємо перевірити пристрій живлення самого пристрою та перевірити товар з іншим обладнанням перед цим зробіть повне скидання ретранслятора затиснувши кнопку на ньому на 5 секунд

• Денис П***

По 10 разів перевіряв на інших пристроях і робив reset налаштувань.
      Ви мені скажіть якого року випуску він повинен бути та дата оновлень пз?
      Якого кольоро індикатор має бути?

• Василь У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФОБАЙ

Дуже дієва і зручна штукенція. Живемо на 5 поверсі і при обстрілах ховаємось в підвал, з цим підсилювачем отримуємо інтернет навіть там. Дякуємо!

Достоинства:
    Зручний і дієвий.
    Недостатки:
    Не має.
    • Продавец  ФОБАЙ

Щиро дякуємо за відгук! Раді, що пристрій вам сподобався та все працює добре.Якщо виникнуть додаткові питання — ми завжди на зв’язку!

• Голіновська Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФОБАЙ

Купувала батькам в приватний будинок , мережа гарно ловила по подвірʼю) батьки задоволені

Достоинства:
    Гарно подовжує мережу
    Недостатки:
    Зменшує швидкість , але ж без цього ніяк
    • Продавец  ФОБАЙ

• Євгенія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФОБАЙ

Швидко доставили, працює бездоганно і налаштування не викликало складнощів

Достоинства:
    Швидке налаштування
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  ФОБАЙ

• Владислав Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФОБАЙ

Шикарный девайс, круто работает, не ожидал! Установил на работе, в месте, где самый слабый приём Wi-Fi. Подключил к пауер банку, так как там нет розетки. Ретранслируемый сигнал мощный, бьёт через шесть комнат, без потерь в скорости. До этого были более дорогие расширители Huawei и Netgear. У Хуавей через два года отвалилась функция репитера, а Netgear вообще слабый и виснет. Пауер банка емкостью на 10000 ма/ч хватает на 6 рабочих дней по 8 часов.

Достоинства:
    Простая настройка, надёжный, экономичный, мощный, работает от пауер-банка до 50 часов на одном заряде. Один раз настроил, и забыл.

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФОБАЙ

Працює. Ціна і якість повністю влаштовують.

• Ларгій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФОБАЙ

Працює все чітко,налаштовується швидко. На цьому плюси закінчилась. Єдине де я бачу використання цього девайсу це десь на якійсь дачі чи приватному подвір'ї. Підключити до повербанку і виставити назовні біля будинку щоб роздавав хоч якийсь інтернет без перешкод на подвір'ї. У всіх решту випадках сенсу з нього як з цапа молока. Основна його проблема що він "ріже " швидкість більше ніж на 50 відсотків.
    До прикладу. Швидкість інтернету в квадраті 90 Мбіт/с біля роутера. В тій же кімнаті без всіляких перепон впринципі,голий простір. Відстань 5 /6 метрів він видав швидкість біля 40 Мбіт. В іншій кімнаті. Якщо побавитись і виставити його оптимально швидкість буде вже біля 30 Мбіт. При тому тих же 30 Мбіт і навіть більше дає і сам роутер без даного дивайсу на тих декількох полосках які досягають кімнати через стіну. Єдина відмінність що з ним буде показувати всі полоски а не дві три.
    Коротше кажучи якби воно все працює. Але якщо ви хочете наприклад добитися хоч більш менш нормальної швидкості там де її немає але роутер там хоч трохи досягає і сигнал є то це гроші на вітер. Наприклад для смарт тв щоб краще ловив або чогось подібного.
    Не повертаю,кинув хай лежить. Може колись згодиться на дачі. За такі гроші як він коштує не хочеться заморочуватись.
    Висновок я зробив один. В квартирі ніж бавитися з такими девайсами краще поміняти роутер на більш пробивний по дальності і сильніший. Толку буде набагато більше.

Достоинства:
    Працює ,швидко налаштовується
    Недостатки:
    Дуже сильно ріже швидкість навіть в районі впевненого прийому сигналу роутера
    • Ларгій В***

Після неділі використання мушу визнати що трохи він допомагає навіть і в кімнаті.Після того як поставив у залі нове тв а старий з тв боксом перемістив у спальню користь таки є. На тв боксі (доречі не самому дешевому) при стіні там де висить плазма взагалі майже не ловив інтернет.Запхав ретранслятор в повербанк і роздав у спальні,все працює.Так швидкість ріже жахливо,але навіть 30 мбіт\с краще ніж нічого. Для сучасного тв високої якості це буде мало,але для старішого на звичайній нормальній якості не 2-4 к все працює нормально. Тому річ на тверду 4-ку для тих кому не треба сильно швидкий інтернет.

• Тетяна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФОБАЙ

Придбала для дачі, тепер в мене вайфай є навіть на городі. За невеликі гроші, маю тепер комфортне користування інтернетом. Дякую продавцеві.

Достоинства:
    Гарно працює
    • Продавец  ФОБАЙ

• Євген С***

Гарна річ,все працює.

• Руслан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФОБАЙ

Хороший товар. Работает для удлинение сигнала к Ip камере в конце двора. Советую.

Достоинства:
    Маленький

• Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФОБАЙ

Подключается не ко всем роутерам

• Вікторія Л***

Все добре працює

• Продавец  ФОБАЙ

Щиро дякуємо за відгук! Раді, що пристрій вам сподобався та все працює добре Якщо виникнуть додаткові питання — ми завжди на зв’язку!

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФОБАЙ

Швидко вислали,простий,стабільний.Автономно працює на вулиці від павербанки 20 тис.вистачає на три доби

• Юрій П***

Все працює

• Валерий С***

Рекомендую іншим

Достоинства:
    Постійніше став працювати WI-FI
    Недостатки:
    Поки нема
  • Нечитайло Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФОБАЙ

Рекомендую продавца и товар.
    Отправили заказ вовремя,с доставкой проблем не было.

Достоинства:
    Легко в подключении,стабильная работа.
  • Богдан С***

Працює добре. На відкритій місцевості більше 100м. Зручне налаштування

Достоинства:
    Ціна, зручність налаштування
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Сергей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФОБАЙ

Отличная штука за свои деньги,для блиндажа то что нужно!

Достоинства:
    Цена и качество
  • Максим А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФОБАЙ

Пользуюсь уже 2 месяца. Подтягивает Вай-фай сигнал на расстоянии более 20 метров напрямую, сигнал относительно хороший. Более того, этот сигнал распространяется на очень большое помещение. Покупкой очень доволен!

Достоинства:
    Большое расстояние приёма и передачи, цена
    • Продавец  ФОБАЙ

Благодарим вас за отзыв! Пользуйтесь с удовольствием.

• Валерий С***

Все арцює

Достоинства:
    Компактний
    Недостатки:
    Поки немає
  • Владислав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФОБАЙ

Працює без нарікань та легко налаштовувати

Достоинства:
    Просто налаштовувати
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФОБАЙ

вже місяц нормально працює. погано що пароль не розібрався як ставити

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФОБАЙ

Все працює. Налаштування було без труднощів.

Достоинства:
    Переваги ціна.
    Легке налаштування
  • Павло В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФОБАЙ

Дякую самому продавцю за оперативність відправки даного товару. Все було швидко, ввічливий оператор, сам товар повністю задовольняє мої потреби, орієнтувався на опис товару.

Достоинства:
    Швидка доставка товару , гарантія на товар,чек все як має же бути.
  • Сергей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФОБАЙ

Два месяца-полет нормальный. Приехал быстро.Подключился легко. Нужен был для того чтобы не городить в квартире третий бесперебойник .Со своими обязанностями вполне справляется.

Достоинства:
    Малый размер. Питание от USB.
    Недостатки:
    Пока нет
  • Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФОБАЙ

все працює, підключення було легким

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФОБАЙ

Продавець відправив швидко товар. Користувався 3 місяці радіус дії реально збільшився, але були періодичні збої потрібно було перезавантажити і все працювало,після 3 місяців перестав підключатись до основного роутера,пробував переналаштувати нічого не допомогло.

• Продавец  ФОБАЙ

Доброго дня. Спробуйте протестувати товар із підключенням до іншої мережі. Якщо не вийде напишіть нам у підтримку ми приймемо товар на перевірку

• Терехов Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФОБАЙ

На свою ціну чудова ефективність. Тепер в мене є інтернет там куди він не тягнув. Швидкість норм для рутинної роботи.

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФОБАЙ

Отличная штука, думал будет сильно хуже!

Достоинства:
    Работает и делает это очень хорошо!
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФОБАЙ

Дякую за блискавичну відправку і низьку ціну

• Тарас Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФОБАЙ

Неочікувано хороший результат ціна якість 10 з 10, задоволений на 100%. Рекомендую!

Достоинства:
    Досить гарно Підсилює самий слабкий сигнал, велика площа роздачі, інтуїтивно зрозумілий в налаштуваннях, компактний!
    Недостатки:
    Не виявив