Отзывы покупателей о Книга «500 перших слів. Вивчаємо кольори. Розвиваємо увагу». Автор - Мария Жученко

Оценка пользователей 4.8/5
  • Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Издательство: Vivat. Переплет: Твердый. Год издания: 2019. Язык: Украинский

Класна книжка, велика

Дякуємо за відгук і за ваш вибір! Нехай процес вивчення кольорів і перших слів буде цікавим для дитини та приносить радість спільного читання!

• Олена П***

Класна книга. Брала доньці, коли їй і року не було. Зараз їй 3 - і досі "читає"

Достоинства:
    Яскрава, цікава, цупкі сторінки
    Недостатки:

Дякуємо вам за такий теплий відгук! Дуже приємно дізнатись, що книжка привертає увагу вашої дитини вже протягом кількох років. Це найкраща оцінка для нас!

• Ксенія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sky Sports. Издательство: Vivat. Переплет: Твердый. Год издания: 2019. Язык: Украинский

Брала у подарунок. Дитина в захваті

• Ачкевич А***

Гарні малюнки, дитині подобається вивчати нові предмети, тварин, кольори за допомогою книги

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Ваша думка дуже важлива для нас.

• Галина Г***

Дуже гарна яскрава книга!

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Ваша думка дуже важлива для нас.

• Тетяна Ф***

Надзвичайно яскрава книжка. Приємні кольори, всі звірята та предмети гарні

• Наталия Б***

Очень хорошая, яркая книга. Рекомендую к преобретению) Малыш 1 год с удовольствием рассматривает картинки.Хорошо тренерует память.

• Оксана Т***

Книжка дуже класна! Сторінки гарної якості, приємні на дотик. Малюнки яскраві, чіткі. Дуже цікава сама ідея книжки - сторінки з зображеннями різних кольорів. Дитині сподобалося розглядати намальоване.

• Марія К***

Книжка буде цікава,як для дуже маленьких, так і 3 !грубі сторінки,все яскраве,картинки як живі,є навіть завдання!Книжка класна!Рекомендую!)

Достоинства:
    Вище перерахувала
    Недостатки:
    Деякі картинки повторюються
  • Катя С***

Це чудова книга для діток від року. Моя доня може по 5 разів в день її гортати, вишукуючи звірів і предмети. Однозначний маст хев)

Достоинства:
    Кольори, якість паперу чудова, велика книга з красивими фотографіями
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Юлія

Вцілому книга класна, ідея - відмінна. Але, на жаль, виконана не дуже якісно. Друк не насичених кольорів, багато слів дублюється, помаранчевий названо оранжевим( Як на мене, було б зручніше аби формат був меншим.

Достоинства:
    Ідея
    Недостатки:
    Посередня якість друку, дублювання слів, досить висока ціна
  • Эльвира

Очень классная книга тем, что образы животных, предметов и т.д. реальные, настоящие. Ребёнку очень нравится, развивает внимательность, усидчивость, восприятие цветов.
    Покупала на 1.3, был в восторге

Достоинства:
    Реальные картинки.
    Недостатки:
    Не нашла
  • Оксана Ш***

Книжки дуже гарні! Чудово розвиває дитячий інтелект. У книжки дуже гарне оформлення. Завдяки цій книзі діти дуже швидко навчаються рахувати, вивчають кольори.

Недостатки:
    Заказала дві книжки. І дуже не задоволена тим що заказувала на українській мові, а прийшли одна на українській, а друга на російській мові.
  • Анастасия

Купували на подарунок дівчинці 2 рочки. Їй сподобалось, мама теж задоволена. Дуже яскрава і корисна книжка!

Достоинства:
    Якість і вартість
  • Наталія

Дуже гарна, яскрава, пізнавальна книга. Синочку цікаво її розглядати. Приємні малюнки, гарні кольори, хороша якість паперу.

• Ольга М***

Взяли на подарок. Ребенок в восторге.

Достоинства:
    Яркая, реалистичные картинки, цена.
  • Наталия С***

Покупали не здесь.
    Всем рекомендую эту книжку.

Достоинства:
    Очень качественная, толстые страницы, яркие краски, интересные рисунки и задания.
  • Олександр О***

Замовили, чекали тиждень, двічі переносили дату виконання замовлення, на третій раз зателефонували і повідомили що наше замовлення скасоване.

Эксперт Rozetka

Доброго дня, Олександр! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

• Христина К***

Класна пізнавальна книжка для дітей. Навіть дорослим цікаво. Кожна сторінка в певному кольорі.

Достоинства:
    Розвиток уяви в дітей