Отзывы покупателей о Смарт-часы GARMIN Epix Pro (Gen 2) Sapphire 47mm Carbon G. DLC Tit. with Black Band (010-02803-10/11)

Оценка пользователей 4.33/5
  • Дмитро М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Geekon. Цвет корпуса: Golden

До самого годинника та його стану в коробці питань нуль - все круто, все нове, все працює. Але коробка була в жахливому стані, помʼята, обідрана, з надірваними краями, навіть інструкція всередині була надірвана. Так як це був подарунок, це було важливо.

Достоинства:
    Годинник дуже класний
    Недостатки:
    Коробка прийшла в жахливому стані
    • Продавец  Geekon

Доброго дня, Дмитре. Просимо вибачення за стан коробки. Ви праві, ми мали б уточнити у вас, чи влаштовує вас такий вигляд товару перед відправкою.

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 51. Цвет корпуса: Dark Grey. Цвет ремешка: Black

Годинник супер! Рекомендую!

• Ігор К***

Чудовий спортивний та тренінговий годинник. Користувався до нього fenix 3 HR, звісно – небо і земля.
    В порівнянні з Apple Watch Ultra 2 у еппл на порядок краща інтеграція в екосистему (якщо у вас макбук та/або айфон), яскравіший екран. По біговим функціям майже такі самі.
    Але, якщо ви занурені в екосистему гармін, то тут однозначно ці. Всі пульсометри, велокомп’ютери, ваги. Все в одному додатку.
    Ну, взагалі дуже задоволений покупкою.

Достоинства:
    AMOLED екран, всі спортивні функції
    Недостатки:
    Ціна, але ж вони того варті
  • Анастасия М***
    Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 47. Цвет корпуса: Titanium. Цвет ремешка: White

Супер,сподобалося!