- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Объем: 850
Чайник супер, використовую майже щодня
- Анатолий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Объем: 850
На фото товар в точку а приехал чисто бежевый. В целом всё отлично)
- Юрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Объем: 850
Розливається все на стіл, налити рівно неможливо
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поганий носик
- Дмитро Ш***
Замовив ще один на спонтанний подарунок до чаю. Не вигадуйте. Все там окей з носиком
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Объем: 850
На вигляд дуже гарний, побачимо чи зручний у користуванні
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-коричневый. Объем: 850
Як і казали у коментарях, приїхав іншого кольору (причому двічі)
- Достоинства:
- Гарний на вигляд
- Недостатки:
- З носика при повільному наливанні чаю тече по стінкам чайника, тому носик не дуже. Кришка не тримається вертикально при відкритті, тому потрібно постійно притримувати рукою при насипанні чаю
- Євгенія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Объем: 850
Як і іншим покупцям цього товару, прийшов не той колір, який замовляла
- Достоинства:
- Не змогла оцінити, довелося повернути
- Недостатки:
- Схоже, що рандомність кольорової схеми це тенденція
- Оксана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем: 850
Прикраса моєї кухні,дуже сподобався
- Оксана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем: 850
Він просто чудовий!І дуже зручний
- Достоинства:
- Гарний
- Недостатки:
- Не бачу
- Анастасия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-коричневый. Объем: 850
Користуємось місяць
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- Немає нарікань
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-коричневый. Объем: 850
Заварник сподобався. Цікаве рельєфне тиснення, виглядає чудово. Достатній об'єм. До якості заперечень нема
- Недостатки:
- Замовляв колір Мокка, прийшов Бежевий з цяточками. В коментарях у покупця нижче ситуація навпаки. Не суттєво, так як вибирав між цими кольорами, але виглядає як системна неуважність, різниця всеж є
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем: 850
Стильний заварник гарної якості
- Достоинства:
- Є ситечко для чаю
- Недостатки:
- Не виявила
- Леонид М***
Скажите пожалуйста, у вас крышка плотно прилегает? или щель есть, и она довольно большая как у меня
- Ірина
Не щільно закривається, щілинка є. Як на мене, на якість заварювання це не впливає.
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем: 850
Чудовий заварник, подобається користуватися.
- Анастасия О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Объем: 850
Сам заварник не поганий, естетияно гарний. Тримає тепло.
- Недостатки:
- Відправили інший колір