Отзывы покупателей о Краплі KRKA Принокат 80мг для котів 4-8 кг від бліх, кліщів та глистів 1 шт

Оценка пользователей 4.8/5
  • Отзывы про товар продавца ZooWay
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooWay

Це один із небагатьох препаратів, який підходить моєму муркотику, швидкодіючий.
    Дякую продавцеві за швидку відправку

Достоинства:
    Препарат працює якісно
    Недостатки:
    Недоліків не виявлено (користуємось їм вже кілька років)
  • Ліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooWay

Моїм котусикам препарат підходить ( на багато інших алергічні реакції ), хороша ціна, діє як на блохи так і на кліщі ( в нашій місцевості їх багато ).

Достоинства:
    Хороший препарат, помірна ціна. дуже швидка доставка
    • Продавец  ZooWay

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що ви задоволені. Чекаємо на ваші наступні покупки!

• Ирина Э***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooWay

Обробила двох девон рексів, все чудово. Відправка в день замовлення. Дуже дякую!

Достоинства:
    Чудовий ефект
    • Продавец  ZooWay

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені нашим обслуговуванням. Будемо раді бачити вас знову!

• Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Chapa

Засіб дуже дієвий. Захищає тваринку прекрасно!!! Рекомендую:)

• Марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Chapa

До продавця і товару питань нема. Препарат ефективний, ціна трохи нижча ніж у інших. Продавець достатньо швидко обробив замовлення. Але товар було отримано у точці видачі Розетки через 8 днів, не рахуючи дня створення замовлення. Посилки на пункти видачі Розетки не відслідковуються, треба просто чекати повідомлення про прибуття. Мені воно не прийшло, зрештою довелось йти туди перепитувати особисто. Там і з'ясувалось, шо посилка чекає там на мене вже другу добу, а повідомлення не було через "глюквбазі". Ну, таке.

Достоинства:
    Ефективність препарату, ціна
    Недостатки:
    Тривала доставка