- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Animals. Количество в упаковке: 10
Вкусняшка
- Иван Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Все Гарно організували.
- АнтонінаОтзыв от покупателя. Продавец: Uniqzoo. Количество в упаковке: 1
Оскільки в кота проблеми з нирками, то можливості давати йому якісь інші смаколики немає. Цей вологий корм даємо укупі зі спеціальним сухим кормом. Їсть із задоволенням.
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Дієту порадили в ветеринарній клініці. Кот їсть його добре
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1
Як завжди смачно
- Наталя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Дякую за швидке виконання замовлення
- Достоинства:
- Котику подобається
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Смачно
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1
вет лікар прописав-коти з радістю їдять
- Светлана И***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1
Покупаю часто этот корм. Так рекомендовал вет.врач. Котики кушают значит все ок.
- Достоинства:
- Корм котикам нравится. Кушают с удовольствием
- Недостатки:
- Отказа от корма нет, значит все вкусно
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Гарний корм.
Кішки їли із задоволенням. - Леонід Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Что случилось с кормом? Заказала две коробки одну с лососем, вторую с курицей- кошка на отрез отказывается есть, ещё и лапой загребает, как после туалета( Этот корм нам прописал ветеринар по показаниям здоровья животного. Итог: деньги немалые в мусор, корм туда же, кошка голодная, доверия к ProPlan больше нет.
Представник постачальникаДобрий день! Нам шкода, що Ваша кішка не вподобала даний корм.
Ми розуміємо, що в кожного домашнього улюбленця є свої особливі вподобання, тому завжди стараємось приготувати корм смачно, аби цей продукт вподобали якомога більше котиків. Та причини, чому корм може не подобатись, бувають різними. Якість продукції є одним з пріоритетів нашої компанії, тому ми використовуємо лише високоякісну сировину та дотримуємось усіх необхідних стандартів та вимог при виготовленні цього продукту.
Якщо у Вас залишились зауваження або питання щодо нашої продукції, Ви завжди можете звернутися на безкоштовну Лінію турботи Nestlé за номером 0 800 50-09-50.
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Після декількох днів намагань все з таки зʼясувати, чому продукція так суттєво відрізняється, я так і не отримала жодних адекватних пояснень від розетки та від нестле, в принципі взагалі жодних пояснень, просто «все нормально, їжте». В повернені мені було відмовлено, тому було прийняте рішення все ж таки відкрити пакет для порівняння. Вміст відрізняється за кольором, корм придбаний у розетки має більш виражений запах. А головний тест був провалений, кіт відмовився куштувати. Тому різниця очевидно є не тільки в пакуванні і зовнішньому вигляді, але і вміст відрізняється. Тому будьте уважні, бережіть своїх тваринок.
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Отримала корм, який за зовнішнім виглядом і якістью пакування відрізняється від того що заявлений на сайті розетки и оф.сайті виробника. Кольори відрізняються, зображення на упаковці розмиті, не чіткі, пакети нерівні, запаяні дуже кустарно, навіть чуть деформовані пакети із-за цього. Побоялася давати коту, оскільки виникли сумніви щодо відповідності вмісту.
- Недостатки:
- Підозрілий вигляд пакування, можливо не оригінальна продукція
- Жанна М***
Ну так звісно буде відрізнятися,бо це рендер, ви чого)) Плюс можилва обробка фото ще додаткова.Розетка взагалі підробки не продає.Мені жодного разу не траплялася.
Представник постачальникаДобрий день, Марино! Нам шкода чути про ситуацію, яку Ви описуєте.
Компанія Nestlé піклується про те, щоб продукція Purina була високої якості, смачною для улюбленців та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів.
Якщо у Вас залишились зауваження або питання щодо нашої продукції, Ви завжди можете звернутися на безкоштовну Лінію турботи Nestlé за номером 0 800 50-09-50, або написати на сторінку Purina Україна у Facebook.
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Я видалила свій попередній текст, у якому написала про невідповідність зовнішнього вигляду отриманого корму тому, що я замовляла тут раніше. Більше того, штрих-код на коробці не відповідає штрих-коду на пакетиках. Я зв'язалася телефоном із представниками цієї фірми в Україні. Після з'ясування проблеми отримала відповідь, що все нормально, корм справжній. Зазначу, що його кішка їсть гірше, ніж попередній. Фото корму прикладаю.
- Оксана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Котику сподобався, їсть с задоволенням
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Смачно :)
- Галина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Моїй киці 16 років. Ниркова недостатність диагностована ще у 2016. Цей корм купую всього 2 місяці, раніше давала ій тільки роял канін. Спробувала, бо була гарна акція по ціні. Киця ість нормально.
- Достоинства:
- Якість акційна ціна
- Недостатки:
- Не знайшла
- Олена
При годуванні Роял Канін у багатьох тваринок з'являється рак кішкивника (таке було у котика моєї сестри, а також в інтернеті багато відгуків про це), будьте дуже обережні з ним. здоров'я котикам!
- Евген М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Їсть із задоволенням
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Тримайте ціни за хвіст.
Дякую.- Достоинства:
- Ціна. Швидке виконання замовлення. Гарне обслуговування. Дякую.
- Алла Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Корм прописав ветеринар, завдяки корму стан котика з хнн стабільний, котик набрав вагу, почувається добре
- Достоинства:
- Допомагає при хнн, ще б були інші смаки
- Марина Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
покупаю по рекомендации ветеринара, так как у кошки проблемы с почками, повышен белок. Также покупаю сухой корм Purina, он жирненький прям, ест его с удовольствием!
- Достоинства:
- Корм с достаточным кол-вом соуса, кошке такой нравится
- Недостатки:
- возможно добавить вкусы (кролик, телятина)
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Хороший корм, купую як доповнення до сухого. Котик їсть з задоволенням. І доставка дуже швидка,що теж радує
- Юлия Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Котику подобається!
- Достоинства:
- Якість, ціна, задоволений улюбленець!
- Сергій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Кот кушает 2 месяца, здоровье в порядке.
- Достоинства:
- Коту нравится, полезно для почечных котов.
- Вероника Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
У нас сибирячка 5 лет. Раньше все было хорошо, но в последнее время стала менее игривая и активная. Потом другие проблемы
А после посещения ветеринара и сдача анализов узнали, тчо проблемы с почками.
Пока пользуемся только 2 месяца, но результат на лицо. Наша Алиска довольна, ждем повторных анализов! - Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Корм, может, и хороший, но кот его не ест. К Розетке претензий нет
- Достоинства:
- Для моего пушистика нет
- Недостатки:
- Писала выше
Представник постачальникаНаталіє, шкода, що Вашому котику не сподобався цей корм. Компанія Nestle піклується про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості та мала неперевершений смак, та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів. Сподіваємося, що Ви все ж знайдете в нашому асортименті корм, який підійде Вашому улюбленцю найкраще!
- Елена Х***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Нажаль, в нас киця з хронічною хворобою нирок. Тому ветеринарна дієта з нами постійно. Її улюблений корм цей вологий корм з лососем, інші смаки не охоче їсть. Намагаємось запасатись на місяць/два.
- Дима У***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Когда заметили у нашего уже не молодого кота проблемы в состоянии, то понятное дело обратились к ветеринару. Вывод о проблемах с почками огорчил, но такова жизнь. Кроме самого лечения, посадили на диету (благо возможность есть). Динамика положительная, что несомненно радует.
- Достоинства:
- Очень приятный запах, улучшилось состояние почек, что сказалось на общем состоянии кота и на его игривости