Отзывы покупателей о Сухий корм з індичкою і лососем Brit Care Sensitive Digestion Delicate Taste Бріт Каре для вибагливих котів з чутливим травленням 2 кг + наповнювач в подарунок (8595602540709)

Оценка пользователей 4.58/5
  • Олександр С***

Коти їдять )

• Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Doggy Dog. Вес 1 шт: 2 кг

Чудовий корм, за співвідношенням ціна-якість ідеальний. Вводити корм в раціон котика довелось майже півтора місяці, оскільки кіт дорослий і до цього не їв корма з вмістом гороху. АЛЕ для тих хто стикнувся з такою самою ситуацією - діарея після введення нового корму - це не означає, що корм поганий або не підходить. Якщо кіт породистий або не мав раніше досвіду з горохом (якого у складі 26 відсотків), такий корм потрібно вводити дуже повільно та обережно, щоб травна система улюбленця навчилась його перетравлювати та не було діареї.
    Я стикнулась з такою ж проблемою, але вводячи корм повільно та поступово з котиком стало все добре! Харчується цим кормом вже майже рік, зі здоров'ям все добре, шерсть блистить, корм їсть з апетитом та має гарну вагу.

Достоинства:
    Ціна, котику дуже подобається, зручне пакування, гарна якість виробництва та склад корму, швидка доставка
  • Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PartyZoo. Вес 1 шт: 400 г

Дякую за відмінний товар ,задоволені покупкою,чемний менеджер у спілкуванні.

Рекомендую

• Іван Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Doggy Dog. Вес 1 шт: 2 кг

без коментарів.... чорний та дуже жирний

Достоинства:
    ідять
    Недостатки:
    ПОНОС ТАКИЙ . пробувала робити перерву і знову вводити знову те саме. віддала іншій кішці - так само
  • Ирина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Кішка їсть. Мені не подобається запах - аж вивертає коли насипаю - пахне падаллю. Надіслали корм з терміном, що вже закінчуваався.

Недостатки:
    Не подобається запах. Надіслали корм з терміном, що вже закінчуваався.

• Микола К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 7 кг

Шукав корм для моїх котів різного віку. У мене є молоді коти та у віці під десятку. Вибирав саме через його беззерновий склад. За ціною корм кусається, але це реально середній із дорогих. Є дорожче. Керувався логікою, що краще купувати солідний корм, ніж залишитись без копійки після ветеринарів або взагалі копати могили. Життя – дивна річ. Ми бігли з родиною із Севастополя у 2019 році до Львова, думаючи, що нарешті видихнемо. Але, на жаль, доля вирішила, що їй надто весело з нами. Весело, та ось тільки ні крапельки не смішно. Бережіть котів, пам'ятайте, що родичі не вічні, життя тендітне, а гроші - це ресурс, у гонитві за яким можна пропустити саме "життя". А корм, так, реально добрий. Рекомендую.

Достоинства:
    Беззерновий склад. Підходить котам різного віку. "Середній" з дорожнечі.
    Недостатки:
    Іноді трапляється упаковка з вмістом темнішого кольору, який коти їдять не дуже охоче. Але я не залишаю їм вибору через керовану демократію.
  • Ірина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Дякую. Замовила повторно,котикам корм дуже сподобався. Їли із задоволенням.
    Доставка швидка.

• Ірина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Дякую, котикам корм сподобався. Посилка прийшла швидко.

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetMojo. Вес 1 шт: 7 кг

Дякую! Корм приїхав дуже швидко і красиво упакований упаковка ціла а ціна така приємна РЕКОМИНДУЮ!!!!

Недостатки:
    Недоліків немає все прикрасно
  • Оксана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetMojo. Вес 1 шт: 7 кг

Доставка быстро.Срок годности хороший.

Отзыв от покупателя. Продавец: ZOOPRODAG. Вес 1 шт: 7 кг

• Тетяна К***

Швидко

• Тетяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТрендЗоо. Вес 1 шт: 2 кг

Кішка їсть з задоволенням

• Лина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Упаковка пришла разорвана. Корм испорчен , запах тухлого мяса. Фото прилагаю. Хотела бы замену упаковки корма, так как поставщик не проверил товар и отправил покупателю авось пройдет номер. Не рекомендую данного поставщика.

Недостатки:
    Упаковка разорвана корм испорчен

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Іван Д***

не фонтан

Достоинства:
    СВІжий
    Недостатки:
    дуже жирний, кішка взагалі не ість. хоча ніколи не перебирає
  • Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооКласик. Вес 1 шт: 400 г

Корм котику дуже сподобався, їв з задоволенням. Замовляла перший раз на пробу, буду замовляти ще)

Достоинства:
    Зручне пакування, сподобався котику
  • Катерина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Корм свіжий, вигідна ціна і швидка відправка
    Дякую продавцеві

• Сергій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mr. Joe. Вес 1 шт: 2 кг

Кішка їсть і жива.

• Плітка В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 7 кг

Можливо, цей корм не підходить канадським сфінксам.

Достоинства:
    Виглядає презентабельно. На цьому переваги закінчилися. Застібка не працює. Головне: у наших обох сфінксів від цього корму почалась страшна діарея
  • Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 7 кг

Нашим котикам підійшов цей корм, з туалетом все добре, головне поступово переводити на новий корм

Достоинства:
    Хороший склад, котикам смакує
    Недостатки:
    Поки немає
  • Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooStation. Вес 1 шт: 7 кг

Вже 3-й раз беремо такий корм. Пройшла алергія. На тепер задоволені.

Достоинства:
    Якісний корм, продумана упаковка.
    Недостатки:
    Мій хвостатік не виявив
  • Ольга Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PartyZoo. Вес 1 шт: 2 кг

Коти їдять корм із задоволенням, шерсть стала краще рости й виглядає більш блискучою та м'якою, атопічний дерматит не проявляється відколи перейшли на корми від торгової марки Brit, купляємо вже не перший раз, якістю, ціною та швидкістю доставки дуже задоволені.

Достоинства:
    Для котів із атопічним дерматитом та чутливим травленням - ідеальний варіант, покращує ріст та шовковистість шерсті
    Недостатки:
    Не виявили
  • Оксана

Все отлично!!!
    Корм подошёл, котик ест с удовольствием.
    Огромное спасибо. Рекомендую.

Достоинства:
    Качество
  • Аліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Наша кішечка їсть з задоволенням, хоча вона і не дуже вибаглива

• Ольга К***

Свіженький прийшов

• Холод О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Зручна упаковка, смак напевно відмінний- кіт шотландець їв з апетитом, але на жаль не підійшов, Через пару хвилин кіт рвав цим кормом, неперетравленим. Ціна була дуже приваблива.

Достоинства:
    Упаковка, ціна, смак.
    Недостатки:
    Непереносимість
  • Катерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Любимый корм моих котиков.
    Один из любимых видов.
    Кушают отлично, чувствуют себя тоже. Покупаю для разнообразия несколько видов Brit care.
    Данный корм подходит для чувствительного пищеварения, гранулы самого оптимального размера.
    Состав чудесный.

Достоинства:
    Размер гранул, состав
  • Алла Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Мої їдять із задоволенням. Проблем з туалетом немає. Я спокійна що коти ситі поївши корм з хорошим складом.

Достоинства:
    Хороший склад
    Недостатки:
    Без акцій дорогий
  • Владислава Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Обрала цей корм першим, коли взяла кішку з вулиці, адже склад був дуже хороший. Кицька просто в захваті від смаку, але перші декілька днів мала харчові розлади. Проте зараз уже звикла і ніяких проблем немає! Упаковка зроблена якісно, з липучкою, тож корм залишається сухим і не псується.

Достоинства:
    Хороший склад, якісне пакування, що запобігає псуванню корма.
    Недостатки:
    Якщо корм є новим для ваших котів, хвостикам потрібен буде час, щоб звикнути до нього.
  • Олена Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Котам не сподобався,але склад корму дуже гарний .Мої їдять цієї ж лінійки з індичкою і куркою

Достоинства:
    Склад
  • Альона
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 2 кг

Дякую розетці за швидку доставку та приємну знижку. Корм коти їдять. Великого ажіотажу немає, по трошки. У котика маємо проблеми із стулом. Подивимося як буде із цим кормом, відгук допишу.

• Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PartyZoo. Вес 1 шт: 2 кг

Все чудово) доставка здійснена у вказаний термін, кіт щасливий, я спокійна

Достоинства:
    Приємна ціна у порівнянні з іншими магазинами
  • Юлія Г***

• Юлия Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PartyZoo. Вес 1 шт: 2 кг

Корм дуже смачний, навіть вибагливий кіт його їв. Один мінус у всіх 5 котів стул пом'якшав так шо місяц поносили. Тож якшо в кота запор можете сміливо брати.

Достоинства:
    Смачний, пом'якшує стул
    Недостатки:
    Треба уважно слідкувати за котом бо дійсно сильно пом'якшує стул
  • Світлана Т***

Улюблений корм мого котика

Достоинства:
    Гарно діє для ШКТ