- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Дуже якісний, рекомендую, за рік роботи не зламався, не заіржавів і не обліз.
- Достоинства:
- Одні
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Нормально
- Анна Е***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
На сам кран не подошло, потому что кран толстый оказался. Но нашли другой способ, чтоб прикрепить. Штука очень удобная, не скапливается влага из-за губки. Цена тоже хорошая!
- Достоинства:
- Цена, качество
- Недостатки:
- Не к каждому крану подходит, надо смотреть размеры
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
На кран не підійшла. Дивиться уважно.
- Анастасия П***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Очень удобно под кран с водой. Единственное кран должен быть довольно не толстый но даже при этом все отлично установили, справится даже ребенок. Не остаётся влаги. Не ржавеет
- Достоинства:
- Очень удобно установить. Ничего не застаивается, не воняет, не собирается лишняя влага и запахи.
- Недостатки:
- Не нашла
- Олена З***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Криво припаяна одна сторона.
- Олена З***
Дякую продавцю за вирішення питання. Безкоштовно провели заміну товару. Зручний органайзер.
- Юрий Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Ок.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Гарний товар, відповідає заявленим фото та характеристикам.
- Достоинства:
- Зручний органайзер
- Тамара Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Органайзер дуже гарний. На кран кріпиться без проблем. Якість хороша, не ржавіє.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Не для всех смесителей. Только для смесителей с одним краном
- Достоинства:
- Простое крепление
- Недостатки:
- Только для смесителей с одним краном. У меня классический смеситель, с двумя кранами, на котором этот органайзер прикрепить нельзя. Подарила подружке
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Чудова милиця. Поки дорікань немає. Користуватися зручно.
- Продавец VM HOUSE
Дякуємо Вам за відгук, Тетяно!
Дійсно, цей Тримач підставка на кран дуже якісний і ми раді, що він Вам сподобався.
Хочемо також сказати, що в нас доволі широкий асортимент товарів. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Дякую, тримач супер. Якість порадувала.
Денисе, вітаємо Вас!
Дякуємо Вам, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивними враженнями про неї!
Ми дуже раді, що Вам сподобався цей Тримач підставка на кран.
Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.
- Поліна В***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Тримач чудовий, якісний матеріал. Встановлюється просто, не хитається, тепер на мийці чистота та порядок.
Поліно, вітаємо Вас!
Дякуємо Вам за відгук. Ваша думка і досвід використання продукту дуже важливі для нас.
Дуже раді, що Вам сподобався цей Тримач підставка на кран.