Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Детский стул для кормления с подножкой стульчик для кормления с подушкой из эко кожи детское кресло Белое

Оценка пользователей 4.85/5
  • AI аналіз відгуків
    50 відгуків:  Позитивні — 86%, нейтральні — 7%, негативні — 7%
    Клієнти в цілому позитивно оцінюють стільчик для годування, підкреслюючи його практичність, легкість, простоту використання та гарну комплектацію. Велика кількість відгуків згадує про приємні бонуси у вигляді подаруночків, що створює додаткову лояльність до продавця. Водночас існують зауваження щодо некоректного позиціонування продукту як IKEA, деяким користувачам не вистачає міцності конструкції та зручності кріплень. Проте більшість покупців вважають співвідношення ціни і якості дуже привабливим і рекомендують стілець іншим батькам.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Марина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Серый

Легкий,швидко та просто складається,за свої гроші дуже гарний,витримує до 15 кг,але подушка не дуже фіксується,тому нею не користуємось,ремені добре тримають,головне правильно зафіксувати щоб не випадали,брали стільчик додому до рідних,щоб в гостях малому було зручно їсти(не на руках)покупкою задоволенні

Недостатки:
    Одну зірочку знімаю за подушку яка не дуже фіксується і коли малий нагинається вперед вона разом з нею
    • Продавец  CFB

Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Гарного користування та чекаємо на вас знову!

• Рая Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Серый

Оформляли в суботу, в понеділок вже отримала

Достоинства:
    Стілець прийшов такий як на фото,все ціле, супер.
    • Продавец  CFB

Щиро дякуємо за вашу оцінку та відгук! Бажаємо, щоб товар радував вас щодня.

• Юлія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Белый

Покупкою задоволена. Стілець легенький,практичний у використанні.

Достоинства:
    Підніжка, підстаканник)
    • Продавец  CFB

Дякуємо за ваш відгук! Гарного користування.

• Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Белый

Дуже задоволена товаром, швидко приїхав, зручний у використанні, дитина задоволена та залюбки сидить на стільчику

Достоинства:
    Швидка доставка
    Легко збирати
    Легко мити
    Є 2 рівня висоти
  • Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Белый

Цей стілець просто на ходка. Дитина сидіть і їсть, а ні встає і не хочу збігти як це було з минулим стільцем . Дуже швидка доставка. Приємний менеджер попався.
    Якісь добре.

Достоинства:
    Зручний та легкий.
    • Продавец  CFB

Велике спасибі за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви поділилися своїми враженнями. Будемо раді новим замовленням!

• Марія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Голубой

Стілець відмінний, буду тестити, легкий, компактний, легко складається.

• Продавец  CFB

Дякуємо вам за відгук. Бажаємо, щоб стілець служив довго та приносив лише комфорт! Гарного користування

• Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Голубой

За свої гроші чудовий стільчик.

Достоинства:
    Легко збирається та миється

• Анастасия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Голубой

Гарний стільчик ,малюку в ньому зручно сидіти.

• Продавец  CFB

Дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви поділилися своїм досвідом

• Мирослава С***

Стільчик для годування чудовий
    Покупкою дуже задоволені.
    Окрема подяка за ввічливе спілкування з менеджером

• Продавец  CFB

Дякуємо за відгук! Раді, що змогли виправдати ваші очікування. Чекаємо на вас знову

• Юлія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Белый

Дякую за стільчик,дитина задоволена.

• Продавец  CFB

Щиро вдячні за відгук! Нехай покупка приносить й надалі радість! До нових зустрічей!

• Марія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Белый

Стілець чудовий, легко збирається. Легкий , дуже зручно мити.
    Продавець дуже вічливий. Оформили та відправили замовлення дуже швидко.

Достоинства:
    Легко збирається, зручно мити. Легкий.
    Недостатки:
    Не помітила.
    • Продавец  CFB

Дякуємо за зворотній зв'язок! Нам важливо знати, що наші товари та сервіс приносять вам позитивні емоції.

• Алла Г***

Стільчик чудовий)

• Алла Ч***

все згідно опису

Достоинства:
    легко складається, миється
    Недостатки:
    не має
    • Продавец  CFB

Щиро вдячні за відгук! Нехай покупка приносить тільки радість! До нових зустрічей!

• Таня К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Белый

Дуже задоволена столиком для годування!
    Якість відмінна - міцний, стійкий і склала сама, без допомоги чоловіка.Легко миється.Сидіння зручне, дитині комфортно сидіти навіть трива-
    лий час.
    Особливо подобається, що столик регулюється по висоті та має знімний піднос — це значно спрощує догляд.
    Дизайн стильний і добре вписується в інтерʼєр.
    Однозначно рекомендую — чудове
    поєднання ціни та якості!

Достоинства:
    Ціна, якість, легкість збирання
    • Продавец  CFB

Щиро вдячні вам за відгук та довіру до нашого магазину! Сподіваємося, що покупка і надалі буде вас радувати. Чекаємо на вас знову!

• Христина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Белый

Чудовий стілець, дитина сидить з підтримкою, то дуже зручно, ремні якісні, тримають дуже добре

• Тетяна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Белый

Стілець дуже зручний та легкий. Подобається що стільниця має 2 положення і підніжка регулюється. Дуже простий в обслуговуванні - просто мити, нічого зайвого.

• Продавец  CFB

Дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви поділилися своїм досвідом Будемо раді вашим новим покупкам!

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Белый

Стілець дуже компактний, що дуже потрібно для не великої кухні. Добре стає під стіл і дитинка їсть зі всіма, а ні окремо. Дякую за подаруночок і швидку доставку.

Достоинства:
    Розмір, легко мити, легкий
    Недостатки:
    Пока не виявлено
    • Продавец  CFB

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Белый

Спочатку була незадоволена, тому що здалось шо стільчик занадто малий, та ще й не зразу вдалось нормально забрати малого звідти, плакав бо царапався ніжками об столик (цей момент не продуманий)

Але за місяць користування таки зрозуміла шо впринципі за таку ціну - задоволена. Він не займає багато місця на кухні, знайшла спосіб нормально забирати з нього дитину, легко миється.

Можливо, після року треба буде купляти новий, більший, але на перший час для початку прикорму - підходить.

Відправили товар швидко, поставили класний ніблер в подарунок, шо приємно)

• Продавец  CFB

Дякуємо за зворотній зв'язок! Ми обов’язково врахуємо ваші зауваження. До нових зустрічей!

• Валентина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Белый

Стільчик дуже гарний Маленький і мінімалістичний те що треба

• Продавец  CFB

Щиро вдячні за відгук! Нехай покупка приносить тільки радість! Будемо раді бачити вас знову!

• Юлія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Белый

Стілець прийшов дуже швидко , все в гарному стані , легкий у збірці і практичний , легко миється

Достоинства:
    Легкий, практичний
    Недостатки:
    Поки не знайшла
    • Продавец  CFB

Дуже дякуємо вам за відгук та довіру до нашого магазину! Сподіваємося, що покупка і надалі буде вас радувати. Будемо раді новим замовленням!

• Ганна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Белый

Дуже легкий , компактний та гарний

Достоинства:
    Зручний

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Белый

Замовила цей стілець, прийшло швидко, стільцем задоволені. Продавець приємна. Всім рекомендую.

Достоинства:
    Ну дуже легкий і зручний
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  CFB

• Вікторія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Голубой

Стільчик навіть перевершив сподівання. Думала, що пластик буде тоншим, але він виявився доволі міцним, дитина точно не зможе продавити перегородку, якщо впреться в неї ногами. Дуже легко збирається і розбирається, сама впоралась без проблем за пару хвилин. І сам стільчик дуже легенький. Дитині (1 рік) зручно сидіти, місця вистачає і "на виріст" місце ще є. Дуже задоволена покупкою

Достоинства:
    Міцний, легкий, зручний
    • Продавец  CFB

Велике спасибі за ваш такий детальний відгук! Нам дуже приємно, що ви поділилися своїми враженнями. Будемо раді новим замовленням!

• Олена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Белый

Стульчик такий як і в описі, мінімалістичний та компактний, легкий

• Продавец  CFB

Щиро вдячні за відгук! Нехай покупка приносить тільки радість!

• Світлана І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Белый

Оформили і відправили дуже швидко, стілець прийшов гарної якості і зручний

Достоинства:
    Компактний
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  CFB

Дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви поділилися своїм досвідом.

• Майя М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Белый

Компактний,легко склали,на свою вартість просто супер повністю задоволені покупкою

• Катерина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Серый

Цей стілець — просто знахідка! Дуже стильний дизайн, виглядає сучасно і акуратно вписується в інтер’єр кухні. Матеріали якісні: сидіння м’яке й комфортне, легко миється, що особливо важливо для дитячих речей. Лоток просторий, зручний, ще й з підстаканником — дрібниця, але приємна.
    Окремо хочу відзначити стійкість — ніжки міцні, конструкція надійна, нічого не хитається. Є підніжка, що додає зручності для малюка. Також великий плюс — ремені безпеки, можна бути спокійним за дитину.
    Загалом, дуже продуманий і практичний стілець: і комфортний для малюка, і зручний для батьків. Однозначно рекомендую!

Достоинства:
    Регулюється висота, легко миється, зручний для дитини, ремені безпеки, підніжка
    • Продавец  CFB

Дякуємо вам за такий детальний відгук! Вдячні за довіру та вибір нашого магазину! Бажаємо вам і малюку зручного та приємного користування Будемо раді бачити вас знову!

• Вікторія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Белый

Стільчик прийшов в гарному стані, всі деталі присутні, виглядає гарно, консультант привітно відповіла одразу на всі запитання. Покупкою задоволена!

• Яна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Голубой

Мені сподобався. Малий ще не вміє сидіти, проте саджаю в стільчик і є 5-10 хв більш-менш спокійно поїсти. Не хитається, а це важливо. Збирається швидко. Поверхня легко миється, як і чохол.
    В подарунок поклали ніблер.
    Покупкою задоволена.

Достоинства:
    Відповідає ціні
    Недостатки:
    Не помітила
    • Продавец  CFB

Вдячні за довіру та вибір нашого магазину! Бажаємо вам і малюку зручного користування. Будемо раді бачити вас знову!

• Мар'яна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Белый

Швидка доставка. Стілець зручний та практичний.

Достоинства:
    Легко миється,зручний

• Кристина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Серый

Стілець сподобався, міцний, дитина з радістю за ним сидить) окремо дякую за подарунок у вигляді ніблера

Достоинства:
    Компактний, зручно мити його
    • Продавец  CFB

• Валерія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Белый

Відправка і доставка дуже швидка, менеджери допомогли із замовленням, проконсультували. Все сподобалось, дякую!

Достоинства:
    Легкий, простий у складанні, за свою ціну топ
    • Продавец  CFB

Щиро вдячні вам за залишений відгук! Для нас дуже важливо отримувати зворотний зв’язок від клієнтів.
      Раді, що ви залишилися задоволені співпрацею з нами.
      Дякуємо за довіру та будемо раді новим замовленням!

• Анна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Белый

Стільчик чудовий, дитинці дуже комфортно, мені легко мити, місця займає мінімум

Достоинства:
    Зручний, компактний
    • Продавец  CFB

Дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви поділилися своїм досвідом Ваші слова - найкраща мотивація для нас Будемо раді бачити вас знову!

• Дарина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Белый

Прийшло все ціле, гарно упаковане, є знімний чохол

Достоинства:
    Міцний стілець, зручний для транспортування, можна використовувати на природі
    Недостатки:
    Якщо дитинка великої ваги, думаю, буде тісно 8-11 кг ідеально
    • Продавец  CFB

Щиро вдячні вам за залишений відгук! Для нас дуже важливо отримувати зворотний зв’язок від клієнтів, адже це допомагає нам удосконалювати сервіс і якість товарів
      Раді, що ви залишилися задоволені співпрацею з нами
      Дякуємо за довіру та будемо раді новим замовленням!

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Белый

Гарний стільчик. Комфортне сідіння. Швидка доставка. Приємне спілкування с продавцем, яка швидко і якісно надала усю необхіду інформацію. Дуже дякую Вам.

• Продавец  CFB

Дякуємо вам за відгук! Нам надзвичайно приємно, що ви знайшли час поділитися своєю думкою. Ми дуже цінуємо вашу підтримку та довіру. Будемо раді вашим новим замовленням!

• Анастасія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Голубой

Зручний невеликий стульчик для годування

Достоинства:
    Дуже зручний та компактний
    • Продавец  CFB

Дуже приємно, що ви залишилися задоволені
      Дякуємо за відгук Чекаємо на Вас знову!