Отзывы покупателей о Багатофункціональний пристрій HP A4 Smart Tank 585 з Wi-Fi (1F3Y4A)

Оценка пользователей 4.29/5
  • Олександр З***

Това відмінний

• Ольга Ч***

На звичайному папері для друку друкує добре. Друкувати на фотопапері відмовляється. Не захвачує зовсім. Зробила повернення в термін до 14 днів з дня покупки. Уже майже місяць не можу домогтися щоб мені повернули кошти. Відповідь одна: ваше звернення зафіксували, з вами зв"яжуться ((((

Представник бренду

Вітаємо. Прикро, що ви стикнулися з цією проблемою. Маємо надію повернення відбудеться скоріше.
      Також, ви завжди можете розраховувати на гарантійне обслуговування в сервісному центрі НР у разі виявлення несправностей продукту.

• Дар'я Г***

Все прекрасно, якість друку відмінна (все ще дивуюся такій низькій ціні), легко підключити пристрій, але рекомендую купити кабель, щоб у вас була змога підключатися до ноутбуку напряму, а не через Wi-Fi. Ця нова функція мені просто не подобається, з відключеннями світла не зручно, бо зв'язок кожен раз втрачається. В наборі дійсно є чорнила (повна комплектація, як вказано на сайті)

Достоинства:
    Якість друку та фарба в комплекті
  • ОЛЕКСАНДР С***

Дуже зручно, що не потрібен шприц і можна заправляти чорнила безпосередньо з ємкості. Порадували запаси чорнила.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не одразу вдалося інсталювати принтер, хоча завантажив утиліту з офіційного сайту HP
  • Ольга В***

Принтером задоволена. Для домашнього використання підходить (сканер, ксерокс, друк, навіть друк фотографій) . Дуже добре , що є система снпч і не треба постійно міняти катріджі. В наборі йшли баночки чорнил, яких вистачить на довго.

Недостатки:
    Повільно друкує
  • Галина Р***

Працює чудово, легкий в налаштуванні. За 3 місяці роботи жодних нарікань.

• Анна

Отличный принтер. Очень быстро настроился для печати по сети. Цветопередача приятно удивила - на простой бумаге яркие и сочные цвета. В комплекте идёт хороший запас черных чернил и цветные чернила, которых хватит на одну заправку. Печатающие головки пришлось устанавливать самостоятельно (они тоже есть в комплектации).