- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Travel Ukraine. Цвет: Бело-серый
Сушарка легка, але досить міцна. Розкладається без проблем, місця для білизни вистачає. Для квартири хороший і практичний варіант.
- Игорь Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Travel Ukraine. Цвет: Бело-серый
Просто вау!!!
- Достоинства:
- Якість товару
- Недостатки:
- їх просто немає
- Лариса Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Сушилка дуже велика,майже займає балкон,мені подобається,але кому треба менше,раджу поміряти місце ,де будете ставити.
- Достоинства:
- Зручна,можна багато речей висушити.
Скласти бокові панелі ,на середину.Широкі полоски для сушки,не залишають слідів на речах. - Недостатки:
- Важка,а щоб скласти,треба приноровиттсь,щоб не придавить руки.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-серый
Гарна , якісна, сучасна
- Достоинства:
- Гарний вигляд, стійка, не дорога
- Наталя С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Довго на них дивилась в інеті,чимось сподобалась..,захотілося придбати і собі..
Купила лише вчора,розгорнули,поставили ,подивились...,якість не сама гарна,на пластмасі гострі частини,без білизни достатньо шатка.
Розмір великий,білизни поміститься більше ніж на звичайну металеву.- Достоинства:
- Великий розмір
- Недостатки:
- Пластикові деталі на вигляд не гарантують довгострокової роботи
- НаталіОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Довго вагалася,яку сушарку вибрати, вибрала саме цю ,бо треба було велику і привабив її зовнішній вигляд.Задоволена на 100%.Дякую.
- Достоинства:
- Багато речей можна повісити,тобто на велику сім'ю саме то.
- елена п***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-серый
Крутецька сушка, без пошкоджень, гарний дизайн та негайна доставка, в роботі з першої години)))!!!!
- Достоинства:
- Стійка, білизну тримає гарно!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-серый
Все супер)
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Погоджуюся з попередніми відгуками, досить хитка і не привично якось після жорстких металевих. Але взагальному справляється зі своїм завданням.
- Лада Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-серый
Дуже погана , не стійка , сильно хитається , не практична , дуже погано , чекала кращого , не задоволена .
Представник постачальникаВітаю, дякую за Ваш відгук. Прошу уточнити: не стійка, сильно хитається від чого?
- Соломія К***
Сушка можливо хитається, якщо нею хитати, є у ній щось таке, якщо придертись, але це нінащо не впливає. Всі сушки хиткі, якщо хитати ними. !Але по стійкості, вона супер стійка, я сушу одяг на дворі, і нарешті спокійна, бо зазвичай, з іншими сушками металевими , завжди була проблема в тому, що на вітрі їх здувало, вони падали. Звісно, якщо сушити одяг в приміщенні стійкість менш важлива. Ця сушка пройшла випробування на міцність вітром, дощем, сонцем: стійка, пластик за рік користування не вигорів. У порівнянні з металевими сушками, навіть дорогих фірм, це найкращий варіант, що в мене був, металеві з часом ржавіли, цим псувався одяг, з цією сушкою за рік нарікань немає.
Також вона круто вписалась в мій інтерʼєр, якщо сушити одяг вдома. Вперше задоволена сушкою. Рекомендую до покупки.
- Владимир Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-серый
Сушилка огонь!не торохтит как эти железные,устойчивая!я доволен этой штукой!удобно и легко складываетс раскладывается удобнее чем железные!единственный минус грубая обработка перекладин снизу,можно и пораниться...,а так-ВЕЩЬ!
Представник постачальникаВітаю, дякую за Ваш відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- Ирина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Шматок пластика, який шатає в різні сторони. Пруття дуже резинові, не тверді, хоча в описі було написано, що міцний пластик. Викинуті на вітер гроші, не купуйте
- Достоинства:
- Колір
- Недостатки:
- Хліпка, шатається в усі сторони. Яка Італія, це Китай
Представник постачальникаВітаю, дякую за Ваш відгук. Прошу уточнити: "Шматок пластика, який шатає в різні сторони", від чого?
- Захарчук В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Користуюся регулярно інтенсивно сушаркою вже кілька тижнів. Отже, якість хороша, пластик міцний, не тонкий, перекладини не прогинаються під речами. Сама сушарка стоїть впевнено, витримує навіть дорослого мейн-куна))) Мені в інтер'єр гарно підійшла)
Я дуже задоволена придбанням
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-серый
Класна сушарка, добротний пластик, якісна, по італійському стильна, стоїть міцно і надійно, випадково перекинути не реально, всі рухомі елементи стикуються продумано і якісно, прутики міцні і досить грубі, а не дротики, вішати можна від носків до шуб. Рекомендую !
- Достоинства:
- Італія, якість, стіль.
- Недостатки:
- Не виявлено.