Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Аккумуляторная Машинка для стрижки Pet Grooming Hair Clipper для животных

Оценка пользователей 2.78/5
  • Роман Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nikitin

Підстриг пів собаки, сів акумулятор, хотів зарадити, а зарядку вона навіть і не приймає. Стриже так собі, собака в шоці!!! Не рекомендую!!! Купив в іншому місці машинку, яка працює від розетки за таку ж саму ціну, все норм, працює, стриже відмінно, працює вдвічі тихіше!

• Татьяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nikitin

Машинка постригла пол собаки мелкой породы,после зарядки ,просто издает звуки и не стрижет.Товар неисправный, не соответствует заявленным характеристикам.Укажите пожалуйста в характеристиках, одноразовая машинка для стрижки собак

Недостатки:
    Не работает
  • Анна Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nikitin

Не стриже. Леза тупі. Маю досвід з машинками. Заряджається не зрозуміло як- горить червоний індикатор, зеленим не став. Шумить, торохтить, вібрує- не повинно так бути. Чи то брак. Чи то у всіх таке. Гроші на вітер

• Володя Ш***

Стриже

• Пономаренко Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nikitin

Замовлення прийшло без дроту для зарядки, з продавцем зв'язатись так і не вийшло, жодної відповіді. Якщо замовляєте в цього продавця дуже добре перевіряйте товар, бо потім просто втратите гроші.

Достоинства:
    Непоганий тример
    Недостатки:
    Не відповідальний продавець
  • Оксана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nikitin

Довгошерстого кота не змогла підстригти, тільки скубла, відразу викинули.

• Вадим Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nikitin

Пухнасту Регг Долл стриже так як треба,не скубе,кішка сидить спокійно.підшерсток трохи важче проте це справа не вимагає поспіху.рекомендую

Достоинства:
    Ціна,якість лез.
  • Борис Г***

все супер!
    Машинка працює чудово.
    Рекомендую

• Александр Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nikitin

ідеальний варіант для домашньої стрижки
    Не гучна, клієнт залишився задоволений

Достоинства:
    все супер
    Недостатки:
    нема