- Роман Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Nikitin
Підстриг пів собаки, сів акумулятор, хотів зарадити, а зарядку вона навіть і не приймає. Стриже так собі, собака в шоці!!! Не рекомендую!!! Купив в іншому місці машинку, яка працює від розетки за таку ж саму ціну, все норм, працює, стриже відмінно, працює вдвічі тихіше!
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Nikitin
Машинка постригла пол собаки мелкой породы,после зарядки ,просто издает звуки и не стрижет.Товар неисправный, не соответствует заявленным характеристикам.Укажите пожалуйста в характеристиках, одноразовая машинка для стрижки собак
- Недостатки:
- Не работает
- Анна Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Nikitin
Не стриже. Леза тупі. Маю досвід з машинками. Заряджається не зрозуміло як- горить червоний індикатор, зеленим не став. Шумить, торохтить, вібрує- не повинно так бути. Чи то брак. Чи то у всіх таке. Гроші на вітер
- Володя Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Nikitin
Стриже
- Пономаренко Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Nikitin
Замовлення прийшло без дроту для зарядки, з продавцем зв'язатись так і не вийшло, жодної відповіді. Якщо замовляєте в цього продавця дуже добре перевіряйте товар, бо потім просто втратите гроші.
- Достоинства:
- Непоганий тример
- Недостатки:
- Не відповідальний продавець
- Оксана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Nikitin
Довгошерстого кота не змогла підстригти, тільки скубла, відразу викинули.
- Вадим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Nikitin
Пухнасту Регг Долл стриже так як треба,не скубе,кішка сидить спокійно.підшерсток трохи важче проте це справа не вимагає поспіху.рекомендую
- Достоинства:
- Ціна,якість лез.
- Борис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Nikitin
все супер!
Машинка працює чудово.
Рекомендую - Александр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Nikitin
ідеальний варіант для домашньої стрижки
Не гучна, клієнт залишився задоволений- Достоинства:
- все супер
- Недостатки:
- нема