- Олеся С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
После твердых таблеток известной марки со временем на посуде стал появляться белый налет (соль и опаласкиватель имеется). Поменяла средство на эти капсулы...Проблема ушла, посуды отмывается отлично, стеклянные стаканы блестят и без разводов. Довольна. Имеется небольшой химозный запах после мытья, но меня это особо не расстраивает, так как все остальное устраивает.
- Достоинства:
- Посуда без разводов, все отмывает, фильтр без жира
- Недостатки:
- Запах после мытья
- Лучко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 92
Замовляла два пакети по 92шт
При відкритті упаковки( заводського пакету є сильний хімічний запах).
Всі капсули і таблетки -зберігаю в контейнері який герметично закривається. При мийці 70 градусів, запаху на посуді немає!
Навіть на силіконі і ланч боксах, але все залежить від посудомийки!
Маю в арсеналі фейрі і фініш-вони однакові, різниці немає.
Використовуйте програми на високих температурах з сушкою і буде вам щастя!- Достоинства:
- Чудово миють, не дорогі
- Недостатки:
- Є запах в пакеті при відкриванні
- Мудь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 55
Гарно все відмиває, в посудомийці гарний аромат , але на посуді його немає. Якісний товар!
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Добре миють, навіть у жорсткій солоній воді. Не подобається, що після миття посуду в машині сильний хімічний запах. Сам посуд майже не пахне, але трошки є.
- Недостатки:
- Сильний запах
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Вже замовляю не перший раз. Гарно відмивають навіть найбрудніші кастрюлі і пательні.
- Достоинства:
- Гарно миють, чистий посуд. Класна ціна , коли акція.
- Недостатки:
- Наче нема.
- Оксана О***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 200
Найкращі таблетки в порівнянні з іншими фірмами за останні 5 років.
- Достоинства:
- Найкращі таблеткиНе залишають білих розводів, плям. Відмивають навіть застарілий наліт кави та чая, жиру. Скло, каструлі, сковорідки, тарілки - все блистить! Запах лимону не відчувається.
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 92
Хороші капсули. Відмивають краще за finish, мені здається.
- Достоинства:
- Хорошо миють
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Миють дуже добре, підходять для стійких забруднень, не залишають розводів. Але мають дуже сильний зараз, який іноді залишається на посуді.
- Достоинства:
- Ефективність
- Недостатки:
- Запах
- ВалентинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Єдиний засіб, який вимиває чайні чашки. Також, на відміну від інших, не призводить до накопичення жиру в фільтрі.
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за високу оцінку. Ваш відгук цінний для нас.
- Ігор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Порівняв з Сомат. Різниця велика в бік Fairy. Fairy super super super
- Достоинства:
- Дуже чисто
- Юрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Дуже гарні капсули для жирного посуду
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 27
Дуже хороші капсули за розпродажною ціною, але надзвичайно сильно пахнуть лимоном. Це особливо помітно у маленькій посудомийці ((
- Достоинства:
- Якісно видмивають
- Недостатки:
- Шалений ароматизатор
- Вероника Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Чудово вимиває посуд.
- Достоинства:
- Справляється з жиром
- Недостатки:
- На силіконовому посуді залишає запах
- Виталий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
вже рік користуюсь, як на мене то кращке за ФІНІШ
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Купую вже другий раз. Відмивають посуд на відмінно.
- Достоинства:
- Капсула повністю розчиняється. Відмінно відмиває посуд
- Недостатки:
- Запах хімозний. Після відкриття пачки зберігаю капсули в герметичній тарі.
- ІринаПродавец: Rozetka. Количество в упаковке: 200
Ідеальні.Блистить навіть чорний посуд, без розводів
- Достоинства:
- Ціна -бомба
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Купляю не вперше, гарно миють, запах присутній але мені не критично, рекомендую
- Достоинства:
- Гарно миють, не залишають розводи
- Недостатки:
- Запах
- Кузьмінська А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Відмиває навіть малюнок на посуді. Спочатку дратує запах, але через тиждень вже його не чую. На посуді запах відсутній.
- Любов Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Це найкращі капсули, які я купувала. Посуд чистий. Замовляла вже тричі. Дякую за акцію, Розетка!
- Достоинства:
- Миє добре, скляний посуд чистий, без розводів
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 92
Купляю вперше! Добре миють, а якщо брати по акцї , то взагалі ТОП по показниках ціна—якість !
- Достоинства:
- Добре вимивають !
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 92
Користуюся цими таблетками більше трьох років, задоволена на всі .
- Достоинства:
- На посуді не лишається розводів, якісне миття.
- Недостатки:
- Не виявила
- Аліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 92
Просто «урвала», що називається, за чудовою ціною 92 92шт
Радості не було меж, коли відкрила посудомийку! Склянки кристально чисті! Чого тільки вартий «скрип чистоти» - мед для вух!
Перепробувала багато засобів, набагато вищої цінової категорії, але такого результату не було.
Дякую!- Достоинства:
- Неймовірна якість
Вигідна ціна - Недостатки:
- Олексій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 55
Набагато краще ніж фініш, сомат та інші аналоги, вигідно замовляти по акційній ціні
- Достоинства:
- Відмиває весь посуд
- Недостатки:
- Екатерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 40
Попередній коментар каже про сильний запах. На свій ризик все ж купила.
Мені запах зовсім не сильний. Перед цим користувалися Фінішем - ото жах. А тут все добре і з запахом і з дієвістю.- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
- Не знайдено
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 92
Рекомендую.
- Достоинства:
- Кращій засіб серед усіх.
- Недостатки:
- Тільки хім. запах
- Рита Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 92
Класно відмита посуда, при тому що я я астіше використовую швидку програму. Капсула розчиняється остаточно, жодного разу не було ніяких залишків( порівнюю з таблетками, були випадки не повністю розчинялися за такий же цикл). Трохи дратує сильний запах після завершення програми та відкриття ПММ, але він зникає через 15 хвилин при провітрюванні.
- Достоинства:
- Капсули відмивають якісно посуд.
- Недостатки:
- Дуже відчутний запах від капсули.
- София К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 27
Хороші капсули, придбала бо не було фінішу Яким зазвичай користуюся. Тепер буду замовляти ці, сподобалися більше.
- Достоинства:
- Гарно відмивають
- Недостатки:
- Без акції дорогувато
- Андрей Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 92
Миє добре. Впринципі задоволені
- Романова Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 40
Дуже сподобались. Чудово миють посуд. Мені подобаються навіть більше, чим сомат.
- Зайцев Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 55
Іноді пишуть про дуже насичений аромат , який залишається на посуді. Так, аромат лимону є, проте легенький та досить приємний. Як на мене , ці капсули , саме капсули, працюють краще, ніж Фініш Квантум. За свою кошти взагалі ракета.
- Достоинства:
- Якісно вимиває посуд
- Недостатки:
- відсутні
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 92
Прекрасно моют посуду, приятный запах
- Достоинства:
- справляется с задачей на 100%
- Недостатки:
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 92
Таблетки бомбезні! Гарно все видаляють, посуд без розводів, блищить, особливо скло. А ще посудомийна машина стала чистіша, просто сяє. Колись для очистки машинки брала чистящі таблетки сомат раз в місяць. Тепер фейрі крім Того, що миють посуд, ще і слідкують за чистотою і захистом моєї посудомийки!
- Юрий Б***
Цікаво, як ви визначили, що цей засіб за чимось там слідкує? Що означає "захист посудомийки? Який захист? Від чого? А засоби інших виробників цього не роблять?
PS: дуже прикро, що замість об'єктивної інфи маємо отакі псевдовідгуки очевидно від продавців а не покупців товару, котрі переказують маркетологічні мантри, вигадані виробником.
- Світлана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Кращі капсули з усіх можливих , що пробувала
- Іванна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Оригінальний товар, гарна якість, посуд вимивають гарно, до скрипу!
- Лена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Супер.
- Достоинства:
- Супер
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 100
Капсули норм.