Отзывы покупателей о SuperCat Комкуючий наповнювач деревний 2,1 кг - без аромату

Оценка пользователей 3.91/5
  • Жанна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Вес 1 упаковки: 2.1

Гарний наповнювач,беру неодноразово. У цього продавця вперше, але і якість гарніша, ніж у іншого. Сподобалась якість, гарніше комкується

Достоинства:
    Ціна, безкоштовна доставка
  • Наталия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 2.1

Гарний наповнювач, дуже зручно прибирати тільки грудку, а не перебирати весь лоток. Маленької упаковки вистачає на місяць

Достоинства:
    Зручно прибирати, надовго вистачає

Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги дерев'яного наповнювача SuperCat Комкуючий та залишилися задоволені покупкою.

• Богдана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 2.1

Спочатку як тільки з'явився на ринку гранули були великі (довгі), весь час його купувала і не могла натішитись, шикарно вбирає вологу і запахи. Потім помітила, що з кожною новою партією він стає все дрібніший і розносится за лапами по всій хаті, довелось перейти на інший. Дуже шкода, що так зіпсувався.

Достоинства:
    можна змивати в унітазі
    Недостатки:
    дуже дрібні гранули

Добрий день, шановна Богдано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Дерев'яний наповнювач SuperCat виготовлений виключно з натуральних матеріалів. Технологія виробництва наповнювача є незмінною, тому розмір і діаметр гранул залишається однаковим від партії до партії. Прийнятні незначні відхилення в кольорі гранул, це залежить від партії сировини, з якої виготовляється наповнювач, але це ніяк не впливає на властивості наповнювача. Ми зацікавлені у тому, щоб детальніше розібратися в даній ситуації. Будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.

• элла Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 2.1

Дуже сподобався кошенятові і мені. Комкується, змивається в унітаз. Чисто, г гиєнічно.

Добрий день, шановна Елло! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги дерев'яного наповнювача SuperCat Комкуючий та залишилися задоволені покупкою.

• Юлія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 2.1

Прекрасний наповнювач, досить економний.

Достоинства:
    Грудки легко прибирати, і запах майже відсутнй
    Недостатки:
    Дорогий

Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги дерев'яного наповнювача SuperCat та залишилися задоволені покупкою.

• Аліна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 2.1

Завжди такий наповнювач беру. Дуже економний ф гарно поглинає запахи

Достоинства:
    Економний, поглинає запахи, гано комеується
    Недостатки:
    Досить багато від нього сміття, пристає до лап

Добрий день, шановна Аліно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги наповнювача SuperCat Комкуючий та залишилися задоволені покупкою.

• Жанна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 2.1

Товар відмінний, купувала вже неодноразово, не шкодую. Гарно виконує свої функції . Але, останнього разу пакування було пошкоджене, пакунок був розкритий.

Достоинства:
    Економний
    Недостатки:

Добрий день, шановна Жанно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги дерев'яного наповнювача SuperCat Комкуючий та залишилися задоволені покупкою.

• Наталія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 2.1

Швидка доставка, хороша ціна та якість

Недостатки:

Добрий день, шановна Наталю! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги наповнювача SuperCat Комкуючий та залишилися задоволені покупкою.

• Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 2.1

Супер наповнювач, комкується, гарно всотує запахи, котам подобається.

Добрий день, шановна Анастасіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги наповнювача SuperCat та залишилися задоволені покупкою.

• Микола І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 2.1

Наповнювач добрий. Повністю поглинає запах. Зручний у використанні. Перепробували декілька видів, зупинилися на цьому

Добрий день, шановний Миколо! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги деревного наповнювача SuperCat Комкуючий та залишилися задоволені покупкою.

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 2.1

Купую не перший рік. Гранули стали занадто дрібними, комкується гірше, ніж раніше, розноситься по всьому помешканню після кожного відвідування лотка. Напевно, це був останній раз, коли придбала цей наповнювач. Дуже шкода, що від колись чудового наповнювача залишилась лише назва

Достоинства:
    Добре приховує запах
    Недостатки:
    Занадто дрібний, став погано комкуватися, розноситься на лапах по всьому помешканню

Добрий день, шановна Людмило! Дякуємо за зворотний зв'язок! При виробництві наповнювача SuperCat Комкуючий робиться акцент на зменшення розміру гранул, оскільки менша фракція ефективніше вбирає вологу і неприємні запахи, та краще комкується. Важливою особливістю даного розміру гранул є те, що вони краще сприймаються домашніми улюбленцями, адже нагадують їм природне середовище. Рекомендуємо Вам насипати наповнювач шаром не менше 5 см. Якщо у Вас виникли питання щодо якості продукції, Ви завжди можете звернутись до Компанії-виробника напряму з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.

• Юлия С***

Підтримую кожне слово! Вже шукаю новий наповнювач. Обирала цей через те, що він не розносився по всьому дому, а теперь з цими мікрогранулами неможливо, доводиться запускати пилосос по декілька разів на день

• Леся
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 2.1

Знову замовила цей грудкуючий наповнювач. І знову задоволена. Вже залишала відгук позитивний, але потім був період нетривалого погіршення зовнішнього вигляду (сіріший і гранули були подріблені), на що вказували інші відгуки. А зараз все знов добре. Колір від золотистого до пісочного. Гранули 0.5-1 см. Грудкується дуже дуже добре і швидко (і навіть в оті "гірші" партії грудкування він чудово). Насипаю багато, шар на 5см товщиною. Кіт любить порпати. І будувати піраміди. За горщик виноситься не критично. Це скорше від звички котика загрібати... Вистачає... замовляю по 4 упаковки десь через 2-2,5 місяці... бо повторю, насипаю йому багато. Хоч вбирає добре, кулька грудкується протягом кількох хвилин. Запаху нема. Задоволена і я , і мій котуха. До шерсті і лапок не пристає (може зооооовсім зрідка якась одна гранули, бо все ж таки кіт- перс дуууже пухнастий).
    Дякую Розетці за гарне обслуговування. Дякую виробникові за хороший український продукт.

Достоинства:
    Дуже добре грудкується. Зручно використовувати.

Добрий день, шановна Лесю! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги Деревного наповнювача SuperCat Комкуючий та залишилися задоволені покупкою.

• Андрей

Приехал вовремя как надо,
    Упакован хорошо но так и не нашел складной лапатки внутри.
    А так все хорошо

Достоинства:
    Наполнитель
    Недостатки:
    Не было лопатки внутри

Добрий день, шановний Андрію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги Деревного наповнювача SuperCat Комкуючий. Хочемо звернути Вашу увагу, що лопатка для прибирання не входить до комплекту наповнювача. Зображення лопатки на упаковці використано як приклад.

• Петр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 2.1

Раніше був відмінний,тепер не комкується,сечу не вбирає,при затвердінні-цемент.Коротче-ужас.Нікому не рекомендую!

Добрий день, шановний Петре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода що даний наповнювач не виправдав Ваших очікувань. Ми дуже зацікавлені в тому, щоб розібратися в даній ситуації та допомогти Вам, тому просимо Вас зв'язатися з нашим відділом якості за безкоштовним номером гарячої лінії: 0 800 30-01-04

• Степан Я***

Мені подобається

Добрий день, шановний Степане! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги Деревного наповнювача SuperCat Комкуючий та залишилися задоволені покупкою.

• Светлана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 2.1

Фракция настолько мелкая, что стала быть похожей на пыль. Сильно разносится по квартире и найти ее можно даже в соседних комнатах. При контакте с наполнителем, питомец приобретает внешний вид поросенка. Во время использования данного наполнителя, приходилось постоянно мыть лапы коту.

Достоинства:
    Кота можно отследить в квартире по его следам. Комкуется.
    Недостатки:
    Сам наполнитель, изменившийся не в лучшую сторону.

Добрий день, шановна Світлано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода що даний наповнювач не виправдав Ваших очікувань. Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості наповнювача, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.

• Марина Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 2.1

При контакті з рідиною (сечею) перетворюється на в'язку липку кашу, не дуже зручно прибирати і треба часто міняти. При цьому непогано поглинає запах.

Достоинства:
    Поглинає запах
    Недостатки:
    При контакті з рідиною (сечею) перетворюється на кашу

Добрий день, шановна Марино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода що даний наповнювач не виправдав Ваших очікувань. Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості наповнювача, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.

• Наталия

А нормально количество наполнителя насыпать прям совсем не судьба?

• Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 2.1

Наповнювач змінився не в кращу сторону.
    Користувались цим продуктом більше 2 років. Перейшли зі звичайного на цей, аби менше пилу розносила кішка за лапами. Але останні покупки дуже розчарували. Колір став сірий, але то не критично. Фракція стала дійсно дуже дрібна і все розноситься за лапами тварини. І витрата наповнювача збільшилась.

Добрий день, шановна Анно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода що даний наповнювач не виправдав Ваших очікувань. При виробництві наповнювача SuperCat Комкуючий робиться акцент на зменшення розміру гранул, оскільки менша фракція ефективніше вбирає вологу і неприємні запахи, та краще комкується. Важливою особливістю даного розміру гранул є те, що вони краще сприймаються домашніми улюбленцями, адже нагадують їм природне середовище. Рекомендуємо Вам насипати наповнювач шаром не менше 5 см. Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості наповнювача, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.

• Василь

Чесно кажучи ніколи не розумів і не зрозумію людей які пишуть про колір наповнювача. Ну це просто смішно, котику все одно який колір, головне шановні гоподарі це БЕЗПЕКА для тварини. Відносно того, що розноситься лапками, можу посперечатись (який має уже 2 роки улюблену кішку британку Ася), ну не буває ідеальної картини, це як діти за якими треба постійно прибирати. Повторюсь головне БЕЗПЕКа для тварини!!!

• Дар'я
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 2.1

Цей наповнювач продукує дуже багато бруду і пилу. Він занадто мілкий і легкий, а тому він далеко розлітається від лотка, незважаючи на те, що лоток закритого типу. Спеціальні килимки теж не дуже допомогли.

Коти раніше користувались іншими рослинними грудкувальними наповнювачами: деревними (теж мілкої фракції), пшеничними (теж мілкої фракції), кукурудзяними, соєвими. Тобто у мене достатньо досвіду, аби порівняти.

Як наповнювач він може і працює, але стільки бруду в домі раніше ніколи не було. Стільки деревного пилу на стінках лотків ніколи не було. А коти ж це вдихають.

Добрий день, шановна Дар'є! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода що даний наповнювач не виправдав Ваших очікувань. SuperCat Комкуючий — це гігієнічний продукт з екологічно чистої хвойної деревини, які не містять мінерального пилу та безпечні для людей і тварин. Ми рекомендуємо звернути увагу на наповнювач SuperCat Кукурудзяний (артикул товару 3539collar). Він виготовляється з натуральних речовин, завдяки чому при з'єднанні наповнювача з рідиною відбувається набухання гранул і сполучення їх у грудки. Оскільки наповнювач комкується, його зручно та швидко прибирати.

• Юлия Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 2.1

Головне, що наповнювач влаштовує котика.

Достоинства:
    Не треба міняти відразу весь наповнювач у горшку. Можна змивати в унітаз. Розноситься за лапами меньш, ніж інші наповнювачі.
    Недостатки:

Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги Деревного наповнювача SuperCat Комкуючий та залишилися задоволені покупкою.

• Елена Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 2.1

Качество наполнителя абсолютно не то, что должно быть. До этого всегда покупала этот наполнитель, но тот, который заказала тут, совсем не тот. Воняет, не комкуется, и цвет и гранулы другие. Одно расстройство. Еще и две пачки взяла

Достоинства:
    Недостатки:
    Похоже на подделку

Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода що даний наповнювач не виправдав Ваших очікувань. При виробництві наповнювача SuperCat Комкуючий робиться акцент на зменшення розміру гранул, оскільки менша фракція ефективніше вбирає вологу і неприємні запахи, та краще комкується. Важливою особливістю даного розміру гранул є те, що вони краще сприймаються домашніми улюбленцями, адже нагадують їм природне середовище. Рекомендуємо Вам насипати наповнювач шаром не менше 5 см. Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості наповнювача, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.

• Василь

Что значит "воняет", если такая ситуация значит не все в порядке со здоровьем вашего любимца. И это серьезно, потому что владельцы почему считают, что если наполнитель не убирает запахи значит он плохой, а это заблуждение, срочно лечите своего питомца.

• Двойникова А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 2.1

Останній раз купила і була розчарована: замість гранул якась мілка труха, кіт розносить на лапах. Колір сірий, а не світлий, як був раніше. Таке враження, що це не деревина, а якась хімічна крихта. Жесть. Виробник, що ти зробив? Було ж все ідеально...

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 2.1

Користувалася цим наповнювачем 1,5 роки, до цього був Cats Best(але ціна почала кусатись). Мені SuperCat подобався, але з ним щось не так ще з літа, далі придбала його не тут і там також щось не то. Я вважаю, що цей наповнювач зіпсувався, дуже прикро(

Достоинства:
    Були
    Недостатки:
    Якість на цей час
    • Василь

Если Вы действительно использовали немецкий наполнитель, то он еще меньше по фракции!!! Что то здесь не то, сравниваете по фракции с импортный аналогом, да но указываете что он стал недоступен из-за цены, так выходит.
      Нет идеальных наполнителей, главное БЕЗОПАСНОСТЬ для животного!!!

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 2.1

Наповнювач підійшов ідеально – має дрібну фракцію та повністю справляється зі своїм завданням. Не хотіли користуватися бентонітом (потрібно постійно виносити сміття), цей - можна змивати в унітаз. До цього спробували деревний простий – велика фракція і сильно розноситься на лапах. Прибирати зручно, гарно поглинає запах, не шкодить кішці. Рекомендую.

Достоинства:
    Можна змивати в унітаз
    Недостатки:

Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги Деревного наповнювача SuperCat Комкуючий та залишилися задоволені покупкою.

• Алина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 2.1

Чудовий наповнювач за свою ціну, користуємось ним дуже давно і поки що задоволені. Якихось змін не помітила в ньому. Економний, подобається те, що його можна сміливо змивати в унітаз і він не розноситься лапами по всьому дому, на відміну від звичайного деревного наповнювача.

Достоинства:
    Комкується, не розноситься лапами
    Недостатки:

Добрий день, шановна Аліно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги Деревного наповнювача SuperCat Комкуючий та залишилися задоволені покупкою.

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 2.1

Наповнювач сподобався - до цього користувались деревним, але тирса розносилась по всьому дому. Цей комкується і його дуже зручно прибирати. Фракція і колір один в один як дорогущий німецький Кетс Бест, комкується не хуже. Нам сподобався - за цю ціну гарний наповнювач.

Достоинства:
    Зручний у використанні.
    Недостатки:
    Було б гарно, якщо була більша економ упаковка.

Добрий день, шановний Юрію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги Деревного наповнювача SuperCat Комкуючий та залишилися задоволені покупкою. Ваше побажання, щодо більшого паковання ми передамо до відділу розробки нової продукції.

• Власов А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 2.1

Также добавлю свою ложку дёгтя. Последние 4 покупки с каждым разом все хуже и хуже качество, в плане создания единого комка от влаги. Если сравнивать с качеством что было, как минимум полгода назад, сейчас слово комкающийся применимо к этому наполнителю на 50%. Больше покупать не буду. Это был последний шанс, но качество все ниже и ниже. Очень жаль, отличный был наполнитель. Экономия не приводит ни к чему хорошему...

Добрий день, шановний Олексію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода що даний наповнювач не виправдав Ваших очікувань. Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості наповнювача, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04 .

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 2.1

Так, я теж приєднаюсь цього разу до тих, хто незадоволений наповнювачем. На жаль...
    До цього купували його на Розетці і завжди були задоволені. Звикли до нього. Все було супер. Недавно замовили 5 упаковок, щоб запастись на кілька місяців. Краще б цього не робили. Наповнювач геть не такий, як раніше.
    1) Колір темніший
    2) Гранули ...ну їх і гранулами не назвеш. Це швидше схоже на порошок, який здіймається в повітря, коли кицька загрібає. І який вона вдихає при цьому. І на шерсті теж осідає, а вона себе потім вилизує. І навколо її туалету такого безладу ніколи не було.
    Одним словом, цього разу я дуже розчарована.
    Якщо виробник вніс зміни у склад продукту, то дуже шкода. Бо прийдеться відмовитись від улюбленого наповнювача. А якщо це якась підробка, то так і пишіть ( не оригінал, зроблено в підвалі, без жодних документів).
    P.S. до Розетки жодних претензій. Лише до продукту.

Достоинства:
    Жодних, продукт зіпсувся
    Недостатки:
    Не гранули, а порошок

Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода що даний наповнювач не виправдав Ваших очікувань. Прийнятні незначні відхилення в кольорі гранул, це залежить від партії хвойної деревини, з якої виготовляється наповнювач, але колір гранул ніяк не впливає на властивості наповнювача. При виробництві наповнювача SuperCat Комкуючий робиться акцент на зменшення розміру гранул, оскільки менша фракція ефективніше вбирає вологу і неприємні запахи, та краще комкується. Відхилення, на які ви звернули увагу, також можуть бути спричинені ушкодженнями гранул при транспортуванні. Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості наповнювача, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.

• Дарина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 2.1

Другий раз купую наповнювач і другий раз приходить не такий, як раніше. Колір темний, якийсь сірий. І запах не такий. Раніше був світлий. На упаковці зазначено, що можливі незначні відхилення по кольору. Але це ж зовсім інший колір. Чи це підробка, чи змінили технологію. Але про це потрібно зазначати.

Достоинства:
    Раніше був класний
    Недостатки:
    Зараз не зрозуміло що з наповнювачем

Добрий день, шановна Дарино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода, що даний наповнювач не виправдав Ваших очікувань. Прийнятні незначні відхилення в кольорі гранул, це залежить від партії хвойної деревини, з якої виготовляється наповнювач. Висока якість та основні характеристики наповнювача завжди сталі. Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості наповнювача, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04 .

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 2.1

Це зовсім інший наповнювач!! По кольору, по фракції, по всьому!!!
    Це якась підробка? Чи виробник вирішив підзаробити, як завжди у нас всі роблять?
    Навіщо??
    Сірий колір - мілка фракція - не комкується як завжди!!!

(ссылка)

Якщо і далі така якість - ДО ПОБАЧЕННЯ!!!

Достоинства:
    Купували завжди, як знайшли цей наповнювач! Супер!
    Недостатки:
    Купили 21.08.23 два пакети по 2,1 кг! Жах!!!

Добрий день, шановний Максиме! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода що даний наповнювач не виправдав Ваших очікувань. Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості наповнювача, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04 .

• Лариса А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 2.1

СУПЕР!Він дійсно грудкується та добре вбирає запах

Недостатки:

Добрий день, шановна Ларисо! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги Деревного наповнювача SuperCat Комкуючий та залишилися задоволені покупкою.

• Леся
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 2.1

Кошеня було привчене до деревного наповнювача. Спочатку брала німецький cat best з фіолетовою смугою, тобто дрібний і також грудкуючий. Випадково, коли його не було в магазинах, на Розетці замовила цей super cat з червоною смугою , і ще кілька різних(паніка трохи була та й для порівняння). Отже, враження і порівняння. Спочатку здавалося, що троооошки довше вбирає. Але не критична відмінність в часі. Гранули невеликі, приблизно до 1см, але і не дрібусінькі, подрібнені-покришені не попадалися жодного разу. За лапами не розносяться. Інколи якась одна може приклеїтися до нашого перського пухнастого хвоста. Запах дерева ледь вловлюється. Котячі запахи вбирає дуже добре. Грудкується добре, за кілька хвилин утворюється кулька або сплюснута грудка, яку легко забрати. Наш Будівник Пірамід дуже любить погребти та поробити вежі з наповнювача, то інколи за лоточок висипається. Але легко прибирається віником, щіткою, пилососом. В інструкції вказано, що можна спускати в каналізацію, але ще такого не робила , у сміттєве відро викидаю, запаху нема. Витрата йде приблизно 1.5 пачки на місць. Можливо, я забагато забираю разом з грудкої і те, що витряс за лоток також викидаю. Коли риюся в наповнювачі, асоціація з забавками в пісочниці :) Замовлення вже вкотре повторюю. Доставка і видача на Розетці на відмінно. Дякую!

Достоинства:
    Гарно грудкується. Добре вбирає. Не поламані гранули. Нема запахів

Добрий день, шановна Лесю! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги наповнювача SuperCat КОМКУЮЧИЙ та залишилися задоволені покупкою.

• Ганна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 2.1

Поки що найкращий. Добре впитує запахи

Добрий день, шановна Ганно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги наповнювача SuperCat Комкуючий та залишилися задоволені покупкою!

• Анастасия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 2.1

Наполнитель отличный, неприятного запаха нет, комкается в грудки, а не распадается на мелкие фракции. Может немного налипать на лапки, но отмывается теплой водой без проблем. Пока это лучший вариант для нашего кота.

Достоинства:
    Не распадается на фракции

Добрий день, шановна Анастасіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги SuperCat Комкуючий та залишилися задоволені покупкою.

• Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 2.1

Якби я перед чим не використовувала catsan то певно це був би непоганий наповнювач але вже краще звичайний деревний, липне до лапок якщо кішка з пилом від цього наповнювача ступить у воду на лапах лишається як глина бруд, так він комкується, ну нормально, трохи липне до лотка (насипано було 5см ). Короче я через день насипала знову мінеральний

Достоинства:
    Ну напевно те що комкується і на довше має вистачити
    Недостатки:
    Не вартий деревний таких грошей хоч і комкуючий

Добрий день, шановна Вікторіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Рекомендуємо Вам придбати спеціальний килимок, який очищує лапи кішки після відвідування лотка.

• Козяр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 2.1

Хороший наповнювач. Добре грудкується. Вистачає майже на місяць.

Добрий день, шановна Руслано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги SuperCat Комкуючий та залишилися задоволені покупкою.