Отзывы покупателей о Сухий корм для собак Farmina N&D Grain Free Ocean Mini Adult 7 кг - тріска та апельсин

Оценка пользователей 3.75/5
  • Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooLis. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2.5 кг

Нажаль мені прислали інший корм, прийшов з тріскою та зерном, коли я замовляла як на картинці- тріска кабак апельсин.

• Ірина Н***

Замовила 2 упаковки такого корму, як вказано на малюнку та опису, прийшов з тріскою та овесом (по якості гірший), собака їсть без задоволення.

• Анастасія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 800 г

Беремо на пробу, раніше коштували з цієї серії рибку, нашому песику сподобалось, вирішили повторно запропонувати песику різні смаки , склад дуже хороший!

• Диана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2.5 кг

Покупаю этот корм второй раз. Первый раз всё было отлично. А в этом пакете к корму мелкой фракции для мелких пород собак производитель намешал корминки крупной фракции. Не знаю, так будет до дна пакета или нет. Но, это вообще как?

Добрий день. Усі гранули мають діапазон розмірів, щоб забезпечити правильну фрагментацію корму. Хоча це рідкісне явище, іноді можливі мінімальні варіації в одному мішку. Якщо гранули знаходяться в межах контрольного ряду, то все в нормі. Розмір гранул в обраному вами кормі: Діаметр 8-10 мм - Товщина 4-6 мм