Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

• Владислав С***

Это ужас а не флешка, на деле и 10 гб нельзя на нее перекинуть

• Альона Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: irecommend

Абсолютно НЕ РЕКОМЕНДУЮ. Флешка не приймає на себе файли/фото, постійно видає помилку. Змінювати пристрій пробувала, працювати краще не стало. Приймало максимум 5 файлів, які я ще потім пів години намагалася видалити.
    Ніякого ні упакування, ні маркування нема. Флешка приходить в маленькому зіп пакеті з штрих кодом. Мій пакет ще й трішки порвався в дорозі.
    Намагалася повернути товар (до 14 днів), продавець не забрав з пошти. Не витрачайте свої гроші і час дарма.

Достоинства:
    лише вигляд: маленька, компактна, симпатична
    Недостатки:
    якість, ємність, упакування
    • Продавец  irecommend

Доброго дня. У відповідь на Ваш відгук хочемо зазначити наступне. По перше кожний товар у даному випадку флеш-накопичувач перед відправкою перевіряється нашими робітниками на якість тому якщо Вам був відправлений товар тоді товар працював та відповідав всім характеристикам.
      По друге згідно Закону України «Про захист прав споживачів» передбачено, що протягом 14 днів з моменту покупки товару, тобто товар який з будь-яких причин не сподобався покупцю може бути повернутий і це є гарантією того що Вас ніхто не намагався обдурити і по третє не дуже гарно з Вашого боку оббріхувати продавця Ви зазначили що намагалися повернути товар а продавець не забрав товар з пошти і це не є правдою тому як повернутий Вами товар на Укрпошту був забраний продавцем в строк наданий регламентним часом Укрпошти без будь яких порушень а гроші Вам були повернуті в повному обсязі на що є підтверджуючи квитанції про сплату а сам товар був успішно перевірений і признаків непрацездатності не виявлено.

• Сергій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: irecommend

Дійсно гарний вмісткий варіант флеш-накопичувача

• Тамара Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: irecommend

Купувала для роботи, терміново була потрібна для зберігання інформації. Але цей суперпритрій, то з'являється, то зникає на комп'ютері. Нагрівається чомусь..Скопіювати інформацію неможливо. Спочатку подумала, що проблема в розємі на моєму ноутбуці але спробувала на інших та же ситуація. Просто витрачений час та гроші.

Достоинства:
    Жодних
    Недостатки:
    Не працює