- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: T&Group. Цвет: Синий
Сумочка дуже сподобалась, маленька, але все вміщає, що треба. Акуратно вписується в образ і не виділяється як окремий елемент.
Соответствие указанным размерам
Соответствует
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Сумка якісна, гарно пошита, я задоволена нею на 100%. Ще й за таку ціну отримала суперову шкіряну сумку. Рекомендую
- Ирина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Очень хороший сумочка
Представник постачальникаІрина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Якість сумки- жахлива. Підклада розлізлась на другий день. Підклада пошита не якісно.немає сенсу купувати за такі гроші.Можна найти товар якісніше.
- Достоинства:
- Дизайн
- Недостатки:
- Якість підклади.
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяна. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
Нагадуємо, що Ви можете повернути або обміняти товар у встановлені законом терміни.
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Сумка непогана, компактна, ніби якісна, але розмір ремінця не регулюється. Для мого зросту (170) він некомфортний, щоб носити як кросбоді, хотілось би або на декілька см довше, або ж коротше.
Представник постачальникаАнастасія, доброго дня. Дякуємо, що Ви знайшли час залишити відгук.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Сама по собі сумочка хороша... Але... Ремін був в середині, відстебнутий. А коли я його достала, щоб пристебнути, то виявилось, що пристібнути нема за що, бо ремінь прийшов без карабінів. Така собі вкладена цепочка. І чи його плакати, чи сміятись... Бо навіть якщо б він був цілий, то він все одно закороткий, як кросбоді носити неможна. Таке собі, якщо чесно (((
Представник постачальникаДоброго дня, Ірина. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Ви маєте право на повернення коштів або заміну товару у встановлені законом терміни.
- Валерія Ж***Продавец: Carry Central. Цвет: Бежевый
Сумка гарна ,маленька ,але мала брак ,повернула
- Достоинства:
- Шкіра натуральна
- Недостатки:
- Є брак
Соответствие указанным размерам
Соответствует