- AI аналіз відгуків57 відгуків: позитивнийВиберіть, щоб дізнатися більше
- Олена І***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Зеленый
Все чудово. Іграшка дуже сподобалась дитині. Єдина порада ставьте батарейки відразу на вулиці а не в квартирі)
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та за те, що обрали цю іграшку для дитини. Раді, що пістолет для мильних бульбашок сподобався малюку та приносить радість. Дякуємо також за корисну пораду щодо батарейок. Бажаємо приємних і веселих ігор на свіжому повітрі!
- Єлизавета Л***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Зеленый
Дитині дуже сподобався, поки не закінчилась рідина з рук не випускав
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук і за те, що обрали саме цей пістолет для мильних бульбашок. Приємно чути, що дитині він так сподобався. Раді, що іграшка подарувала стільки радості. Нехай і надалі приносить гарний настрій та яскраві емоції під час ігор!
- Светлана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Розовый
Дуже класний пістолет, дітям дуже сподобалось, рідини вистачає надовго!
- Достоинства:
- Добрий товар
- Продавец opsale
Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку товару. Раді, що пістолет для мильних бульбашок сподобався дітям і рідини вистачає надовго – це саме те, на що робиться акцент. Дякуємо за вибір нашого товару та бажаємо багато радості й яскравих ігор!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Зеленый
Попрацювали 1й день 10хв, на наступний день перестали працювати взагалі
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук і вибір цього товару. Дуже шкода, що іграшка пропрацювала так мало часу й перестала працювати — розуміємо ваше розчарування. Інформація вже передана на перевірку якості. Менеджер зв’яжеться з вами для уточнення деталей та вирішення ситуації.
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Зеленый
Прикольно, всем рекомендую.
- Юрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Розовый
Дякую за замовлення, дитині дуже сподобалося)
- Алина С***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Розовый
Різнокольорові бульки,чудово працює
- Достоинства:
- Дудк добре працює
- Продавец opsale
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- Светлана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Розовый
діти дуже задоволені, класний пістолет
- Продавец opsale
Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.
- Сергій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Розовый
Дуже класна штука, потужно валить, флакона з рідиною довго не закінчується. Виглядає топово, працює надійно.
Переваги: Весело, надійно, потужно- Достоинства:
- Супер
- Недостатки:
- Не має
- Продавец opsale
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Розовый
Гарна іграшка, дитина дуже задоволена!
В комплекті коробка, пістолет і рідина в пляшці.- Достоинства:
- Якісний міцний пластик, нічого не люфтить, не має гострих країв і дефектів лиття. Багато бульбашок вилітає на рідній комплектній рідині. Велика радість для дітей, та і дорослим теж цікаво )))!
- Недостатки:
- Складно підібрати гарну рідину , купив на розетці "Maya Toys Розовая бутылка 1000 мл" , непогана,але кількість і об'єм бульбашок комплектної рідини вища. Підкажіть будь ласка , яка йде в комплекті ??
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Рідину для бульбашок також можете придбати внашому магазині.
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Розовый
Усе чудово, класна річ яка робить усім настрій і свято, єдине засмутилась за відсутність батарейок і занервувалась коли побачила відсутність викрутки (бо на відео показують це усе) але усе знайшла слава Богу. Люблю коли я оплачую раз і усе входить вже і не потрібно паритись додатково. Порада беріть додатково розчин для бульбашок, бо не певна чи буде такий ефект із милом( потрібно спробувати) бо закінчується швидко. Прикріпити фото не можу, бо пише не відповідає формату фото розміру.
Загалом після мене попросили посилання підписники, іншим також сподобався пістолет- Продавец opsale
- Аліна М***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Розовый
Діти в захваті, якість чудова
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Розовый
Поставили батарейки і запустили. Попу секунд знадобилось апарату щоб підтягнути рідину для бульбашок і вуаля, все подвір'я в мильних бульках. Дитина на радощах за 10 хв всі бульбашки і витратила. Майте на увазі, необхідно 4 батарейки АА.
- Достоинства:
- Все працює
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Розовый
Замовила іграшку, але вона не працює, мильні пузирі не розлітаються, а рідина витікає через пістолет на руки.
- Достоинства:
- Не знайшла
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец opsale
Шкода, що товар не виправдав очікувань. Ми готові допомогти з обміном або поверненням, якщо це можливо. Наш менеджер зв'яжеться з вами для швидкого вирішення ситуації.
- Яна
Іграшку замінили, все працює, дитина раділа!!! Дякую магазину, що відреагували та зробили обмін!!!!
- В'ячеслав З***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Розовый
- Достоинства:
- Весело, надійно, потужно
- Продавец opsale
- Руслана М***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Розовый
Пістолет швидко доставили. Іграшкою дитина задоволена, все працює. Купили додатково мильну рідину і заправляємо. В цілому я покупкою задоволена. Тому рекомендую.
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Розовый
Все працює чудово, дитина дуже задоволена.
- Достоинства:
- Зручний і компактний
- Юлія А***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Зеленый
Приїхав зламаний. Нам поміняли на інший, за що дякуємо продавцю. Але інший зламався наступного дня. Навіть дві баночки рідини не використали.
- Достоинства:
- Немає. Дорогий
- Недостатки:
- Щвидко ламаються
- Продавец opsale
Вибачте за незручності! Ми цінуємо вашу думку та обов’язково врахуємо зауваження.
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Зеленый
Не працює. Більше того, поставили батарейки, щоб власне виявити, що пістолет не працює, а на додачу ще зʼясувалось, що назад ці батарейки вже вийняти не можна. Сама ємність для батарейок дуже вузька і немає пружинного механізму, щоб їх потім дістати
- Недостатки:
- Гроші на вітер
- Продавец opsale
Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Наш менеджер зв'яжеться з Вами для вирішення ситуації.
- Марія Б***
Представники магазину дуже швидко допомогли вирішити проблему. Приємно вражена таким сервісом та уважністю. Дякую!
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Розовый
Іграшка цікава, поки все працює. Але, нажаль, ці генератори не довговічні, побачимо як саме ця прослужить. Всі аналогічні витримували максимум сезон.
- Достоинства:
- Гарні бульки
- Недостатки:
- Багато батарейок
- Продавец opsale
- Евгений П***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Зеленый
Малому сподобалося
- Достоинства:
- Зроблено якісно, булькає, не протікає
- Продавец opsale
- Оксана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Розовый
Працює без перебоїв
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Розовый
Працює саме так, як сподівались, все автоматично, треба тільки доливати рідину. Дитина задоволена.
Окрема подяка представнику магазина за вирішення проблеми з бракованим екземпляром, подібне відношення до покупців надихає.- Достоинства:
- Автономний видув бульбашок
- Продавец opsale
Ваша підтримка мотивує нас ставати ще кращими! Дякуємо за теплі слова, сподіваємося на нові зустрічі! Гарного користування товаром!
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Розовый
Прийшов в неробочому стані. Бодатись з поверненням не маю ніякого бажання, отже розібрав. 1. Кожух двигуна в неправильному положенні (на фото), через що вал не крутиться. 2. Відсутня передаточна шестерня на обертання, спробую надрукувати з фотополімера.
Висновок: китайських хлам, якщо не маєте бажання допилювати власноруч, не купуйте ні в якому разі.- Достоинства:
- Недостатки:
- Брак
- Продавец opsale
Доброго дня, Андрій. Розуміємо ваше незадоволення і хочемо допомогти! Швидше за все це заводський брак, наш менеджер зв'яжеться з Вами для вирішення ситуації.
- Андрій Т***
Питання вирішено. Велика подяка представникам магазина!
- Марія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Розовый
Дуже класна іграшка. Дитина в захваті) 100% Рекомендую
- Продавец opsale
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою. Звертайтеся ще, ми завжди раді вам допомогти!
- Виктория С***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Зеленый
Дякую за товар, пістолет гарно виглядає і гарно працює. Але є велика проблема в тому що трубочка (через яку проходить мильна рідина) постійно випадає. Тому доводиться регулярно під час використання поправляти цю трубочку
- Недостатки:
- Погано фіксується трубочка
- Продавец opsale
Дякуємо за ваш відгук! Ми завжди відкриті до покращень і будемо раді почути, як ми можемо зробити ваш досвід ще кращим. Звертайтеся, якщо у вас будуть запитання або пропозиції!
- Роман Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Розовый
Дитинча в захваті. Генеруємо бульбашки і вдома і на прогулянках. Застосували гарні батарейки і вже три ємності використали для утворення бульбашок, батарейки ще працюють.
- Достоинства:
- Гарна річ, генерує велику кількість невеличких бульбашок.
- Недостатки:
- Не кожна рідина для утворення бульбашок, що є у продажу, підходить для цього пістолета.
- Игорь Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Розовый
Качество ужасное, пистолет не проработал и дня, забрали 20.07 в 19:40, а 21.07 в 11:00 уже не работал
- Достоинства:
- Внешний вид
- Недостатки:
- Качество
- Кирило Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Розовый
Крутезна іграшка, дитина вже місяць грається. Докупили просто ще рідину додатково для бульбашок і все радості немає меж)
- Достоинства:
- Класна іграшка
- Анна Е***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Розовый
Игрушка классная , но качество ужас . Сломалась в первый же день . Не стоит своих денег
- Достоинства:
- Ребенку очень нравится
- Недостатки:
- Качество
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Розовый
Дуже сподобалося. Дитина щаслива
- Ярослава Л***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Зеленый
Пістолет, просто клас, не очікувала, що за таку ціну такий крутий пістолет. Дитина в захваті. Випускає дуже багато бульбашок маленьких. Однозначно беріть!
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Розовый
Все працюе. 4 батарейки АА . Якщо дешеві вистачає на одну банку.
- Достоинства:
- Ціна, автономність, не розливаеться
- Недостатки:
- Не знаю
- Наталя Т***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Розовый
Класний пістолет
- Достоинства:
- Розчин що йде в комплекті
- Диля П***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Розовый
Все супер
- Христина О***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Розовый
Дитина в захваті від пістолета! Дуже класний за свою ціну)
- Достоинства:
- Дуже багато бульбашок