- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Підійшов
Вітаємо, Ірина!
Дякуємо за відгук. Добре, що масажний килимок підійшов та виявився зручним для Ваших потреб.
Такий аксесуар допомагає зробити звичайний душ більш комфортним: силіконові ворсинки очищують стопи, створюють легкий масажний ефект і дозволяють доглядати за шкірою без зайвих зусиль. Це особливо зручно після тривалого дня, прогулянки або навантаження на ноги.
Килимок можна використовувати не лише для стоп, а й для спини, якщо закріпити його на стіні за допомогою присосок. Для кращої фіксації перед встановленням присоски варто змочити водою, так аксесуар триматиметься на поверхні надійніше.
Дякуємо Вам за довіру та раді бачити Вас серед покупців нашого магазину, а також запрошуємо ознайомитися з іншими товарами: ссылка
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Зручно, присоски добре тримають
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Помити ноги саме то
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Хороший, але маленький
- Недостатки:
- Маленький розмір
- Наталья А***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
. Для ніг приємно
- Недостатки:
- На стіні не тримається
- Продавец VM HOUSE
Шановна Наталіє,
Дякуємо, що поділились своїм враженням та відзначили приємність використання килимка — раді, що він приносить Вам комфорт!
Килимок оснащений надійними присосками, які добре фіксуються на гладких поверхнях, таких як скло або кахель. Щоб забезпечити найкраще зчеплення, рекомендуємо злегка змочити присоски перед встановленням. Зверніть увагу: якщо поверхня рельєфна або шорстка — присоски можуть триматися гірше або не фіксуватись зовсім. Це фізіологічна особливість будь-яких присосок.
Зверніть увагу на килимок в жовтому кольорі: ссылка
А також радимо спробувати щітку з дозатором для мила — зручне доповнення до душових процедур: ссылка
Будемо раді бачити Вас знову!
- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Лоскотно)
- Наталія К***
То він такий лисий, той килимок?!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Не те, що очікувала, на фото в описі виглядає краще.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Погано піниться - жорстка.
- Продавец VM HOUSE
Шановна Тетяна,
Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
Масажний килимок у процесі транспортування може м'ятися, як волосинки, так і основа килимка. Це легко виправити: просто помістіть його в окріп на 5-7 хвилин. Килимок відновить свою форму, волоски набудуть вертикального стану, і він стане більш презентабельним.
Щодо піни, то краще використовувати засіб, який дуже легко піниться. А що стосується жорсткості, то це питання індивідуальних переваг, адже килимок можна використовувати як для стоп, так і для інших частин тіла.
- Костянтин С***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Щітка м'яка і добре вспінює, якість хороша та прослужить довго.
Вітаємо Вас, Костянтине!
Дякуємо Вам за відгук, за Вашу участь у формуванні загального досвіду і рейтингу. Це дуже допомогає наступним замовникам. Дійсно, цей Масажний силіконовий килимок якісний, багатьом подобається.
Хочемо також сказати, що в нас доволі широкий асортимент товарів. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.
- Федір В***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Дякую. Отримав вчасно. Товар відповідає очікуванням.
- Продавец VM HOUSE
Федоре, дякуємо за Вашу оцінку і відгук!
Це дуже важливо для нас. Нам дуже приємно розуміти і чути, що цей Масажний килимок сподобався Вам, а також відповідає Вашим очикуванням.
Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти.
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Прикольна масажна щітка, по якості приємна. Дякую!
Анастасіє, вітаємо Вас!
Дякуємо Вам за відгук. Ваша думка і досвід використання продукту дуже важливі для нас.
Дуже раді, що Вам сподобався цей Масажний килимок.