- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Компанія вирішила питання з не робочим стилусом. Тут цінують кожного клієнта, і йдуть на зустріч. Дякую!
- Продавец Join Point
Добрий день! Дякуємо за замовлення та високу оцінку нашої роботи. Будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINT.
- Єлизавета О***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет: Бежевый
Стилус сподобався, на Андроїді працює без нарікань, працює добре, пише суцільною лінією. Тактильно приємний, у руках не ковзає.
Вітаємо)
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що стилус вам сподобався і чудово працює на вашому пристрої. Якщо у вас виникнуть додаткові питання або потрібні поради щодо використання, звертайтеся!
- Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет: Бежевый
Стилус просто неймовірний! Він дуже зручний у використанні, а його точність дозволяє створювати детальні малюнки та нотатки. Легка вага та зручний дизайн роблять його ідеальним для тривалого користування. Рекомендую !
Інна, вітаємо)
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви задоволені стилусом і його можливостями. Його точність дійсно робить процес малювання та нотаток неймовірно приємним. Сподіваємося, ви й надалі будете насолоджуватися творчістю з ним!
- Софія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет: Бежевый
Цей стилус перевершив всі мої очікування. Дуже подобається, як він точно реагує на дотики і рухи.Процес малювання та писання простий і приємний, наче я використовую звичайну ручку на папері. Стилус має зручну форму, що дозволяє тривало працювати, не відчуваючи втоми в руці. Я також оцінила високу чутливість до тиску, що відкриває безмежні можливості для творчості. Час автономної роботи вражає, я можу спокійно працювати весь день без підзарядки. Загалом, цей стилус став невід’ємною частиною мого робочого процесу, і я б рекомендувала його всім, хто шукає надійний та функціональний інструмент для творчості і роботи
- Продавец ІнтерХом
Софія, вітаємо! Раді, що ви залишили відгук і обрали наш магазин:) Приємного користування і настрою!
- Екатерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Класний стилус, який добре сидить у руці. Трохи важкуватий, але то не проблема. Товаром дуже задоволена, дякую продавцю
- Достоинства:
- Швидко заряджається, планшет реагує на дотик стилусу с першого ж натискання
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец Join Point
Доброго дня, Катерина! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Користуйтесь із задоволенням! З повагою команда JOIN POINT.
- Марія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет: Бежевый
Цей стилус просто прекрасний за своїм дизайном і роботою. Упакований був добре, прийшло все ціле і доставка була швидкою. Спасибі велике продавцеві.
- Продавец ІнтерХом
Марія, вітаємо)
Дякуємо за ваш позитивний відгук! Раді, що стилус вам сподобався і все прийшло в цілості. Якщо знадобиться ще щось, звертайтеся! Ваші слова дуже цінні для нас!
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет: Бежевый
Упаковка і комплект СУПЕР! Сам стилус працює чудово, брала для телефона. Зарядку тримає добре, заряджається хвилин 5-10. Коробочка зручна з приємного матеріалу, зберігаю в ньому стилус. Рекомендую!
Людмила, вітаємо)
Дякуємо за вашу доброту! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені. Сподіваємось на подальшу співпрацю!
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет: Бежевый
Дуже зручний у використанні. Добре працює як на екрані смартфона, так і на планшеті. Легкий і зручно лежить у руці, що для мене важливо, оскільки досить довго з ним працюю. Також порадувала якість збірки. Хороший варіант для тих, хто шукає простий і надійний стилус. Комплект повний, як і заявлено. Упаковка відмінна
Юлія, вітаємо)
Дякуємо за ваші теплі слова! Ми дуже цінуємо вашу підтримку і раді, що ви обрали нас. Сподіваємося на подальшу співпрацю!
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет: Бежевый
Телефон добре реагує на стилус, зручно лежить у руці. Зарядки вистачає на довго. Брала для письма і простого користування, відмінно з усім справляється. Пише під будь-яким кутом, у маленькі кнопки спокійно потрапляє. Рекомендую
Наталія, вітаємо)
Вдячні за вашу доброту! Ваш відгук — це найкраща нагорода для нашої команди. Чекаємо на ваші нові покупки!
- Марія С***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет: Бежевый
Стилус хороший, на Самсунзі працює добре, прийшов вчасно, в хорошому стані. Зарядки вистачає надовго. Я повністю задоволена.
Марія, вітаємо)
Велике дякую за ваш коментар! Раді, що змогли вас порадувати. Чекаємо вас знову в нашому магазині!
- Галина А***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет: Бежевый
Отличный стилус! Проверила на всех устройствах, что есть. Везде работает замечательно. Отклик моментальный, в руке лежит удобно, выполнен очень качественно, с виду дорогой. Работой очень довольна. Заряжается быстро. Приехал вовремя. Спасибо
Галина, вітаємо)
Дякуємо за приємні слова! Ваш коментар надихає нас працювати ще краще. Чекаємо вас знову!
- Ірина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет: Бежевый
Доставка в просто неймоврно швидко, дякую продавцю. Брали на подарунок, друзі задоволені. Шикарно , що йде 2 ковпачка в подарунок. Рекомендасйон.
- Продавец ІнтерХом
Ірина, добридень! Дякуємо, що поділились враженнями з нами. Раді, що вам сподобався наш сервіс і пристрій - хай служить довго і приносить задоволення) Гарного дня!
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет: Бежевый
Дуже класний стилус. Зручний, простий у використанні, після увімкнення одразу готовий до роботи, підключати не потрібно. Вмикається легко. Працює і на телефоні і на планшеті відмінно
- Продавец ІнтерХом
Катерина, добрий день) Дякуємо, що написали відгук. Нам приємно знати, що ви задоволені покупкою, спасибі, що обрали наш магазин) Приємного користування!
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет: Бежевый
Очень легко и быстро реагирует на прикосновения, нажатия прямо под кончиком, даже не ожидала, что так будет. Теперь в работе намного удобнее пользоваться, чем раньше, не пожалела о покупке! Зарядку держит долго. Рекомендую
Тетяна, вітаємо)
Дякуємо, що знайшли час поділитися своїми враженнями! Це багато значить для нас.
- Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет: Бежевый
Конектиться до вcіх моїх приладів. Вартує своїх грошей.
Аліна, вітаємо)
Ми вдячні за ваші теплі слова! Раді, що все сподобалося)
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет: Бежевый
Клевая штучка. Оччень круто что теперь экран не царапается. Стоит своих денег.
Ольга, вітаємо)
Велике спасибі за чудовий відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені нашою роботою. Ваші слова підтримки дуже важливі для нас.
- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет: Бежевый
Задоволена покупкою на всі 100 , дуже зручний в руці. Якісний та приємний матеріал, рекомендую
- Продавец ІнтерХом
Марія, добрий день! Гарно дякуємо за залишений вами відгук і бажаємо приємного користування) Гарного дня!
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Чудовий стілус, не знайшла жодних недоліків.
- Продавец Join Point
Доброго дня, Людмила! Дякуємо за відгук та високу оцінку. Приємного користування! З повагою команда JOIN POINT.
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет: Бежевый
Класний стилус, працює добре.
Доброго дня, Яна!
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що стилус вам сподобався. Нехай він стане вашим надійним помічником у роботі та творчості.
Якщо виникнуть додаткові запитання або потрібна буде допомога, звертайтеся, ми завжди раді допомогти!
- Наталія О***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет: Бежевый
Для малювання супер, лінії плавні, реакція миттєва, не вистачає ще насадок, але в цілому то я задоволена покупкою.
Вітаємо, Наталія!
"Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що вам сподобався наш стилус і він відповідає вашим очікуванням. Щодо насадок – ваша пропозиція дуже цінна, і ми обов’язково передамо її нашим постачальникам для врахування в майбутньому. Дякуємо, що обрали наш продукт, і бажаємо приємного користування!"
Якщо залишилися якісь питання, з радістю підкажемо, ми завжди на зв'язку. Гарного дня!
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет: Бежевый
Прийшов стілус без додаткових наконечників (вони є на відео). Вибрала саме цей стілус із-за них, можна було на 100 грн дешевше взяти у іншого продавця.
Брала для малювання на телефоні android. Телефон реагує, але слід ставить з маленькою затримкою, тобто малює не з тієї точки де ти почав. Доведеться пристосовуватись. В цілому як «іграшка» для дитини підійде. Але те саме можно було отримати і з неактивним стілусом.- Достоинства:
- Приємний на вигляд, наконечник не царапає екран
- Недостатки:
- Не відповідає комплектації, що в відео файлі; працює з затримкою
- Продавец ІнтерХом
Наталія, вітаємо)
Дякуємо за ваш детальний відгук! Вибачте за непорозуміння з комплектацією стілуса. Ми цінуємо вашу думку і обов’язково врахуємо ваші зауваження. Сподіваємось, що ви все ж зможете знайти спосіб насолоджуватися малюванням. Якщо у вас виникнуть ще питання чи побажання, не соромтеся звертатися!
Також хочемо зазначити, що проблема може бути через:
- Несумісність: Не всі пристрої однаково реагують на стілуси.
- Налаштування: Перевірте чутливість екрану у налаштуваннях телефону.
- Батарея: Переконайтеся, що стілус заряджений.
- Програма: Затримка може бути в самій програмі для малювання.
- Екран: Захисне скло може впливати на чутливість.
Вразі додаткових питань ми на зв"язку)
- Тарас К***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Не працює коли наклеєне захисне скло, а по плівці все норм. Вважаю це потрібно вказувати в описі
- Недостатки:
- Не працює по захисному склі
- Продавец Join Point
Добрий день! Дякуємо за замовлення. Звертаємо Вашу увагу, що у комплекті передбачений змінний наконечник без верхівки, за допомогою якого стилус має більшу чутливість. З повагою команда JOIN POINT.
- Екатерина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Прийшов стилус без додаткових наконечників. Мабуть продавець не знає свого товару, або не дуже чесний(
Стилус працює добре поки що.- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Продавець не знає свій товар, або не чесний
- Продавец Join Point
Добрий день, Екатерина! Менеджер зв'язався з Вами в месенджері, для уточнення усих деталей та вирішення даного питання.
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Купувала дитині на подарунок, за неділю до дня народження. Коли подарувала виявились проблеми швидко розряджається, тепер через тиждень користування стилус майже не заряджається і заряд не тримає зовсім. Весь час 0 на екрані. Зарядився до 50% зняла відразу 0
- Достоинства:
- Гарний дизайн
- Недостатки:
- Не тримає заряд зовсім.
- Продавец Join Point
Добрий день, менеджер зв'язався з Вами для уточнень деталей по данному питанню, та вирішення подальших дій, щодо сформованої ситуації. З повагою команда JOIN POINT.
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет: Бежевый
Заряд батареї 100, але не вмикається.
Приїхала вскрита упаковка, додаткових наконечників немає.
Продавця не рекомендую- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює. Не можливо увімкнути.
- Продавец ІнтерХом
Дякуємо, Анно, за звернення.
Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Приносимо вибачення за те, що товар не відповідав вашим очікуванням, і за незручності з упаковкою та відсутністю додаткових наконечників. Для швидкого вирішення питання наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом. Ми цінуємо ваші зауваження і постараємось виправити ситуацію. Дякуємо за ваше терпіння!
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет: Бежевый
Не працює. Не вмикається.
- Недостатки:
- Дуже погана робота продавців. Оцінити якість стілуса відповідно не можливо
- Продавец ІнтерХом
Шановний Олег!
Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Ми вже передали ваше звернення до відповідного відділу для перевірки та вирішення питання. Найближчим часом з вами зв’яжуться, щоб допомогти з обміном товару або поверненням коштів.
Ми працюємо над тим, щоб подібні випадки більше не повторювались.
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет: Бежевый
Стилус приехал,но довжина не соответствует указанной. Вместо 14см 16,6см. А брали его именно из-за размера
- Достоинства:
- Пока не виявлено
- Недостатки:
- Обман по характеристикам
- Продавец ІнтерХом
Роман, доброго дня! Приносимо вибачення за ситуацію, що склалась. Ми вже працюємо над перевіркою і змінами в описі. Дякуємо, що звернути нашу увагу на цей момент. Гарного вам дня!
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Товар приехал, перед покупкой просил продавца проверить качество товара!!!! Продавец заверил что весь товар проверяется!!!! Стилус вроде работает, а шнурок для зарядки не работает, не заряжает!!!! Не покупайте у этого продавца, продаёт не качественный товар и еще обманывает покупателя!!!!
- Продавец Join Point
Доброго дня, Дмитро! Нам шкода, що виникла така ситуація. Товар перед відправкою перевіряється. Менеджер з Вами вже зв'язався для уточнення деталей та довідправки нового кабеля для зарядки.
- Павлівський Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point
Товар прийшов розпакований з явними слідами користування
З закритими наконечниками не працює- Продавец Join Point
Доброго дня, Дмитро! Товар перед відправкою перевіряється на працездатність, тому могли залишитись сліди розпаковки. Менеджер з Вами вже зв'язався для уточнення деталей та вирішення питання. В разі пошкоджень зробимо заміну товару.
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Цвет: Бежевый
За 2 тижня перестав вмикатись. Не можу користуватись.
- Достоинства:
- Досить важкий, приємний на дотик.
- Недостатки:
- Більше не вмикається. Можливо брак.
- Продавец ІнтерХом
Максим, доброго дня! Приносимо вибачення за ситуацію, що склалась. Ми на зв'язку, сподіваємося зможемо вирішити питання. Дякуємо, що обрали наш магазин і гарного вам дня!