- Олександр У***Отзыв от покупателя. Продавец: DS Mall
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: For Master
Аккумулятор BN30 на смартфон xiomi redmi 4a идеально подошёл и я перестал страдать о быстром розряде батареи и решил ещё одну проблему с потреблением питания раньше со старым он выключался на 50% а сейчас все хорошо выполнено качественно
- For M***
Добрый день. Были рады Вам помочь!
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: B2cover
Покупкою задоволений. Старенький телефон реанімований і ще послужить.
Прийшла батарея з зарядом 42%, їх хватило на добу до 1%. Користувався тільки вайбер і пару дзвінків. Заряжалась з 1% до 100% 5 годин перший раз. Цього заряду вистачило на 8 годин ютубу, поки працював слухав музику. Тобто екран світився всі 8 годин. Друга зарядка зарядився за 4 години і за ніч заряд впав з 100% до 95%.- Достоинства:
- Добре тримає
- Недостатки:
- Поки невиявлено і надіюсь не виявлю
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy
В дополнение кабель
- Достоинства:
- Старенький Редми ожил , спасибо
- Продавец M Energy
Дякуємо за відгук. Були б вдячні також за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення : )
- Сергиенко Я***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy
Все добре, дякую. Акумулятор прийшов наполовину заряджений, як і потрібно. Встановив, користуюсь
- Достоинства:
- Правильне зберігання
- Владимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy
Спасибо. Получил товар с зарядом 56%.Надеюсь будет работать нормально, на если, что в течении гарантии будут проблемы надеюсь, что можна будет сделать обмен. Пока что как буд-то работает. Если начнутся проблемы сообщу.
- Достоинства:
- Пока не знаю.
- Недостатки:
- Пока не знаю.
- Продавец M Energy
Дякуємо за відгук! Будемо ще більш вдячні, якщо залишите відгук про наш сервіс на сторінці Вашого замовлення :)
- Иван Л***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy
Пришел АКБ
И в подарок кабель зарядки)
Спасибо большое продавцу) - Руслан Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy
Пришел заряженный на 54% (это правильное хранение). Шлейф питания нужной длинный и в нужном месте. Размер подходит для Redmi 4A.
- Продавец M Energy
Руслан, спасибо за отзыв! :)
- Валерий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy
Здравствуйте! Хочу купить Аккумулятор Xiaomi BN30 / Redmi 4A [Original] 12 мес. гарантии
Код: 301375508, если в сервисном центре выяснится, что есть проблема с батарей. Как в таком случае быть? Как ее заменить на другую или вернуть деньги назад?
Відповісти
Хочу поблагодарить продавца за оперативность и качественный товар,заряд АКБ был 52%, в режиме разговора хватает на 4 дня. Приятно был удивлен, когда в посылке обнаружил новый кабель для зарядки. Дополнительно получил заверения продавца, что в случае проблем с АКБ, мне его заменят в течении 12 мес. на новый или вернут деньги. Продавцу желаю доброго здоровья и успеха в бизнесе.- Достоинства:
- Заказывал АКБ Xiaomi BN30/Redmi 4A { Original } для телефона Xiaomi Redmi 4A. Посылка пришла быстро, все было запечатано.
- Владимир З***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy
Товаром остался доволен.
Спасибо за отзыв
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: B2cover
Батарея встала нормально, долго заряжается, но держит хорошо.
- Достоинства:
- Держит заряд хорошо!
- Недостатки:
- Долго заряжается 4-6ч ,шлейф немного длиннее .
- Продавец B2cover
Спасибо за отзыв! Если долго заряжается, значит емкость батареи хорошая, шлей изготовили с запасом чтобы не отщелкнулся во время эксплуатации.
- Сергиенко Я***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy
Залишаю другий відгук про даний товар після декількох днів використання. Майже одразу виявилось, що новий акумулятор має фактичну ємність меншу, ніж старий рідний акумулятор, якому вже більше 5-ти років. Чи це брак - я не знаю. Продавець товару не проти замінити його на інший. Тільки от акумулятор я придбав своєму дядькові пенсійного віку, який знаходиться за 500км від мене. Сам він його замінити не в змозі, а кожна заміна акумулятора йому обходиться в 250 грн при вартості самого акумулятора в 330 грн. Я не буру в розрахунок ще й логістику. Тому міняти він не бачить сенсу, для нього це дорого. Для чого я залишаю цей відгук:
Будь-ласка, звертайте увагу на опис товару, бо виявилось що це зовсім не оригінальний акумулятор. У назві товара значиться Xiaomi BN-30 original, що за думкую продавця не є обманом! Бо в описі зазначається, що original - це клас якості. Навіщо тоді писати, що це Xiaomi BN-30 залишається загадкою. Такий ось маркетинг. Я вважаю, що це обман, бо це не Xiaomi, що підтвердив навіть сам продавець. Тому будьте уважні та не повторюйте моїх помилок!- Недостатки:
- Не оригінал
- Продавец M Energy
товар у вас погано працює через оджну із цих причин:
1 - у вас несправність в телефоні яка дає такий симптом. і міняйте хоч 3 рази АКБ нічого не зміниться.
2 - вам попався бракований акумулятор, що буває. Є гарантія.
Якщо це 2. То: ніхто не застрахований від брака. Замовляючи запчастину або будь який інший товар, Ви знаєте, що є можливість того що буде якась проблема.
Немає значення чи оригінал чи не оригінал. Батарея має працювати в нормальному режимі, при умові що в телефоні немає ніяких проблем. - Продавец M Energy
Ви свідомо пішли на купівлю товара, обрали купівлю його в інтернеті а не в сервісному центрі. Це Ваш вибір із усіма можливими наслідками. А винуватий вам продавець . Продавець гарантує відповідність якості заявленій, про що Вам неодноразово повідомив. Далі Ваша справа що робити . Повертати, не повертати, міняти, не міняти. Купіть АКБ у мйста хай він вам дає гарантію на установку. Продавець а 100% виконує свої зобов'язання, тому дивно бачити від вас тут звинувачення.
- Сергиенко Я***
Ви хочете про це поговорити?
По-перше - Ви взагалі не можете судити що з тим телефоном на відстані по фотографії. Цього не роблять навіть вищезгадані сервісні центри. Тільки ворожки. Тому в чому насправді проблема - ми не можемо казати, ми це не знаємо, ні я, ні Ви.
По-друге - я згоден, що товар може буде бракований і це не Ваша провина. Ви запропонували повернути товар або замінити. Це звичайно добре. Але це й так повинно бути. Сходити витягнути акумулятор - це витратити ще мінімум 250 грн. Краще я придбаю більш якісний товар і сплачу дядькові за заміну, чим буду грати в лоторею.
Я свідомо звернувся до Розетки, бо цей магазин заробив репутацію якісного хоч і не дешевого інтернет-магазину. У мене не було часу вибирати якісний варіант і не було цілі економити гроші, тому і довірився Розетці. Я сподівався обміняти гроші на якість, я не ставив за ціль знайти дешевий варіант. Мої очікування не виправдалися.
З приводу оцінки - це за обман в назві товару. Ви же пишите Xiaomi BN30 окрім original.
- Олексій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: M Energy
Прийшов із зарядом в 5% і не тримає заряд
- vladimir.polischuk2193Отзыв от покупателя. Продавец: For Master
Батарея разряжается быстрее старой оригинальной
- For M***
Наш магазин дает 3 месяца гарантии на АКБ купленные в нашем магазине. Если в этот период клиент замечает какие-либо проблемы с АКБ, то мы с радостью его обменяем, а также оплатим транспортные расходы. Если Вы у нас приобретали данный АКБ, свяжитесь пожалуйста с нами по номерам указанным в накладной.
- Хрусталев Е***Отзыв от покупателя. Продавец: B2cover
Дали левый ТТН товар уже получен но не мной и не в моем городе .Это при полной предоплате.
- Достоинства:
- Незнаю
- Недостатки:
- Оплатил и не получил товар
- Хрусталев Е***
Видимо ошибка вышла копировал вставил получил неправильный результат . Извиняюсь завтра должен получить .
- Anna M***Продавец: For Master
Скажите пожалуйста сколько месяцев гарантии на аккумулятор один или три?
- For M***
Добрый день, срок гарантии три месяца, на протяжении их Вы можете обменять АКБ.
- Владимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: For Master
Купил новый аккумулятор, а он оказался ещё хуже чем мой старый, разряд 10% за 10 минут. Обидно что старый аккумулятор сразу выкинул, ещё бы пригодился.
- For M***
Добрый день. Возможно, Вам попался АКБ с заводским браком. Для таких случаев нашим магазином предоставляется гарантия. Для согласования обмена свяжитесь с нами по номеру указанном в гарантийных условиях