Отзывы покупателей о Внешний карман Shuole U25Q1031 USB 3.1 Type-C для SATA SSD HDD 2.5" External Case (U25Q1031-T)
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
За эту цену однозначно топчик.
Копировал с HDD в компе на SSD в кармане - скорость достигала 160 МБ/сек на больших файлах.
Думаю сам HDD больше выдавать не может.
П.С. Если вы вставите в карма новый неразмеченный диск, то он не появится в Мой компьютер, надо в Управлении дисками создать на нем раздел. Так собственно это и должно работать. - ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Працює норм , швидкість теж норм,
Приємна ціна, гарний дизайн,
З мінусів баче максимум 500гб. Ставив шорсткий на 1т не баче . Загалом можна брати яко не плануєте ставити диски 1т- Достоинства:
- Ціна , дизайн
- Недостатки:
- Не баче 1 терабайт а на 500gb все ок
- Олег Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Пристрій справно виконує свої функції. Пробував різні накопичувачі: SSD, HDD – жодних проблем і затримок не виникало. Зараз постійно використовую SSD протягом кількох дні – працює гарно.
- Достоинства:
- Ціна. Роз'єм Type-C
- ТимурОтзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Дуже гарний продавець, швидко вирішив проблему з не робочтм зовнішнім корманом, надіслав інший карман, всім рекомендую!
- Достоинства:
- Швидко вирішив проблему
- Продавец Кошик Тех
Дякую за Ваш відгук! Раді, що наш товар Вам сподобався. Сподіваємося, що він буде приносити користь ще довгий час!
- Даниил М***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Працює
- Василий Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Класний карман, використовую ссд диск як флешку, швидкістю диску в кишені задоволений.
- Олег Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
До ps4pro пiдiйшло , hdd 2.5 Хiтачi ; нарiкань нема.
- Достоинства:
- Непагано зроблено
- Недостатки:
- Нема , покищо.
- Продавец Кошик Тех
Дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що зовнішня кишеня підійшла до PS4 Pro та коректно працює з HDD 2.5. Приємно, що товар залишив позитивне враження за якістю виконання. Бажаємо стабільного користування!
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Воно працює
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Покупкою повністю задоволені. Корпус відкривається не звичайною кришкою, а зсувом — потрібно зсунути корпус, наче слайдер, і все відкривається акуратно та без зайвих зусиль
- Достоинства:
- Зручний роз’єм Type-C — додає універсальності та спрощує підключення. Є світловий індикатор, який чітко показує стан пристрою
- Недостатки:
- Під час клонування жорсткого диска програма чомусь видавала помилку
- Продавец Кошик Тех
Дякуємо за детальний відгук і корисні спостереження. Добре, що вам сподобалася конструкція зі слайдером, роз’єм Type-C та індикація роботи — це справді робить використання зручнішим. Щодо помилки під час клонування: у подібних випадках причина зазвичай пов’язана з певним програмним забезпеченням або його налаштуваннями, а не з самим корпусом.
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Пришло вовремя, всё работает, притензий нет.
- Продавец Кошик Тех
Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені нашим товаром. Ваша підтримка надихає нас ставати ще кращими! Якщо у вас будуть запитання чи побажання, завжди звертайтеся — ми із задоволенням допоможемо. Бажаємо вам приємного користування і гарного настрою!
- МіаОтзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Наче працює без нарікань, швидкістю читання та запису задовлена.
- Владислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Зручний швидкий карман. Покупкою задоволений! Дякую!
- Достоинства:
- Гарна якість!
- Константин С***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Карман понравился внешне симпатичный по работе тоже проблем нет все супер!
- Гордійчук М***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Все чудово працює,дякую!
- Андрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Почалося з того, що так і не зміг без пошкоджень відкрити порожній бокс, зламав два кріплення, прийшлося додатково кріпити стрічкою. Декілька разів MacBook не бачив кишеню, а потім знаходив через деякий час. Мабуть, за такі гроші треба з цим змиритися
- Достоинства:
- Недорогий товар, в цілому працює
- Недостатки:
- Ненадійні защіпки в кишені, нестійке зʼєднання
- Продавец Кошик Тех
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Просто шматок дешевої пластмаси, який не вартує тих грошей ну взагалі.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Пластик дешевий, слизький,ніякого захисту.
- Продавец Кошик Тех
Вітаємо Вас. Нам прикро, що у Вас виник негативний досвід від користування даним товаром. Кишеня дійсно виготовлена не із преміального пластику та і ціна на кишеню відповідна низька. Дана кишеня для людей яким головне це читання і запис інформації на HDD/SSD і з цим кишеня справляється на відмінно, що підтверджується багатьма позитивними відгуками.
- Гордійчук М***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Гроші на вітер…
Перестали працювати через місяць- Недостатки:
- Хлам
Вітаємо!
Нам шкода, що у вас виникли труднощі з товаром. Звертаємо вашу увагу, що на цей товар надається гарантія терміном 3 місяці, і ви отримали його 05.07.2024. У разі виникнення будь-яких несправностей ви завжди можете звернутися до нас для вирішення питання по гарантії.
Ми завжди раді допомогти нашим клієнтам! Якщо у вас залишилися запитання, зв'яжіться з нами – ми знайдемо рішення.
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Пробував підключати такі моделі HDD (win10):
Western Digital Blue 320GB 5400rpm 8MB WD3200BPVT 2.5 SATA II
Hitachi (HGST) Travelstar Z5K500 500GB 5400rpm 8MB- Недостатки:
- Не роспізнає диски
Вітаємо Вас.
Так, для того щоб SSD-диск був визначений операційною системою Windows при підключенні через USB, його потрібно попередньо розмітити, якщо він новий або не має підтримуваної файлової системи. Процес розмітки включає створення розділу і форматування диска. Якщо цього не зробити, Windows може не відображати диск у Провіднику, хоча він буде видимим у "Керуванні дисками".
Як розмітити диск у Windows:
1. Підключіть SSD до комп'ютера через USB.
2. Відкрийте "Керування дисками":
Натисніть правою кнопкою миші на "Пуск" і виберіть "Керування дисками" (або натисніть Win + R, введіть diskmgmt.msc і натисніть Enter).
3. Знайдіть свій SSD-диск у списку. Він може бути позначений як "Нерозподілений" або "Не ініціалізований".
4. Ініціалізуйте диск (якщо це потрібно):
Натисніть правою кнопкою миші на диск (позначений як "Диск X") і виберіть "Ініціалізувати диск".
Виберіть стиль розділу: MBR (старіші системи) або GPT (сучасні системи).
5. Створіть новий розділ:
Натисніть правою кнопкою миші на нерозподілену область і виберіть "Створити простий том".
Дотримуйтесь вказівок майстра: виберіть розмір тома, призначте букву диска та виберіть файлову систему (звичайно NTFS або exFAT).
6. Форматуйте диск:
Якщо це не було зроблено автоматично, відформатуйте диск у вибраній файловій системі.
- ТимурОтзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Подключил к пк и не оприделяется диск, диск объёмом 500гб. внешний карман не работает!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не работает!!!
- Продавец Кошик Тех
Вітаємо Вас. Нам дуже прикро, що виникла подібна ситуація. Зверніть увагу, якщо накопичувач новий, но при підключенні до ПК потрібно спочатку створити розділ диску в меню "Керування дисків", це проста процедура, але обов'язкова, бо ніяка кишеня без подібної дії не побачить накопичувач.
Якщо вище вказана дія вам не допоможе, зверніться до нас для повернення або обміну товару. - Продавец Кошик Тех
Товар оперативно був замінений, всі витрати по доставці оплачено!!!
- Олексій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
..***я повна
- Достоинства:
- Недостатки:
- Корпус опускається, після монтажу нічого не працює. Гроші на вітер
- Продавец Кошик Тех
Вітаємо Вас!
Ми намагались зв’язатися з вами через повідомлення в Rozetka, WhatsApp та телефонний дзвінок, щоб допомогти розібратися з роботою пристрою та при потребі оформити повернення або обмін. Під час дзвінка ви повідомили, що товар уже викинули та відразу завершили розмову, тому перевірити кишеню або оформити гарантійне звернення можливості не було.
За описом «після монтажу нічого не працює» у подібних випадках найчастіше причина пов’язана з накопичувачем: диск потребує ініціалізації, створення розмітки/файлової системи або використовується порт USB, який не передає живлення чи дані коректно. Це стандартна процедура першого підключення і займає кілька хвилин.
Ми завжди готові прийняти товар на діагностику: у разі підтвердження несправності виконуємо заміну або повернення коштів. Для цього достатньо звернутися у повідомлення до замовлення.
- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
диск періодично не роспізнається. Кишеня працює погано. Не рекомендую.
- Достоинства:
- не має
- Недостатки:
- не працює
- Продавец Кошик Тех
Вітаємо, Євгене!
Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що товар, на вашу думку, не виправдав очікувань. Хочемо зазначити, що замовлення було оформлено майже пів року тому, а гарантія на цю модель становить 3 місяці. Протягом цього часу ми не отримували від вас звернень щодо несправності.
Зі свого боку завжди відкриті до комунікації та готові допомогти в рамках гарантійного терміну. Якщо виникнуть додаткові питання — будемо раді допомогти.
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Кошик Тех. Цвет: Black
Писав вище, але ще додам , що з ssd apaser 128 ГБ під він10 не запрацював
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец Кошик Тех
Для того щоб SSD-диск був визначений операційною системою Windows при підключенні через USB, його потрібно попередньо розмітити, якщо він новий або не має підтримуваної файлової системи. Процес розмітки включає створення розділу і форматування диска. Якщо цього не зробити, Windows може не відображати диск у Провіднику, хоча він буде видимим у "Керуванні дисками".
Як розмітити диск у Windows:
1. Підключіть SSD до комп'ютера через USB.
2. Відкрийте "Керування дисками":
4. Ініціалізуйте диск (якщо це потрібно):
Виберіть стиль розділу: MBR (старіші системи) або GPT (сучасні системи).
5. Створіть новий розділ:
6. Форматуйте диск:
Після цього ваш SSD повинен корректно визначатися операційною системою. - Продавец Кошик Тех
Вітаємо Вас. Зважаючи на те, що Ви після нашої інструкції у відповідь на відгук, а також ця інструкція була Вам відправлена в особисті повідомлення, Ви не стали повертати товар і стверджувати надалі, що карман не працює. Ми раді, що змогли Вам допомогти.