Отзывы покупателей о Когтеточка картонная Eastland Волна 49,5 х 15 х 7 см - бежевый

Код:  434920682
Оценка пользователей 1.33/5
  • Марія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Єдиний плюс - це Шарик ,яким бавиться одна з моїх трьох кішок ....Як когтеточка цей "витвір мистецтва" котами не розглядається)....

Достоинства:
    Шарик
    Недостатки:
    Ціна за Шарик зашкалює
  • Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Дуже вузька і не стійка.Що знею робити, підкажіть?

Достоинства:
    Іграшка
    Недостатки:
    Не стійка.
  • Марина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LapkaTrade

Обійняти і плакати (або мене, або кігтеточку )
    1) м'ячик усередині сильно зафіксований, людині складно його зрушити з місця, про кота мовчу
    2) вся м'ята висипалася на підлогу, добре що насипала мало (є прибрала квартиру)
    3) на жаль товар відповідає опису, а моя неуважність зіграла злий жарт.
    Запитання: на кого розрахована ця дряпалка з шириною 7 см ? Зрозуміло чому не маж фото з котом/кішкою/кошенятам
    Висновок : 1)шкода ,що не попередили менеджери стосовно цього товару 2) на майбутнє буду ретельніше дивитись опис 3) З’явився новий «декор »

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Не зрозуміло для кого і що з цим робити
    • Продавец  LapkaTrade

Добрий день, Марино! Дякуємо за придбання товару та ваш відгук. Ми приймаємо всі ваші відгуки для того, щоб покращити нашу роботу. Гарного дня!

• Олександра Н***

Дякую, що не полінувались відгук писати. Бачила цю дряпку на іншому сайті і вже хотіла придбати, оце був би сюрприз з діаметром

• Маша Б***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Ця точка стала спасінням для нових меблів у нас вдома. Пумасік не тільки точить кігті, а ще й примудряється на ній спати)) Думаю, вся справа у м'яті яка його дурманить))

• Яна Ш***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Ця хвиля не лише рятує меблі та шпалери від гострих кігтів, але й стала улюбленою іграшкою для кота. Гофрокартон, з якого виготовлена когтеточка, хорошої якості. Шарик та котяча м'ята в комплекті. Добре, що я купили таку дряпку. Ціна супер.

Достоинства:
    улюблена дряпалка
    • Марина Ш***

ця хвиля 7 см в ширені, куди ви її приліпили, що вона прям "класна іграшка " ?