Отзывы покупателей о Чоловічий крем (рукавичка в комплекті) для депіляції волосся Deliplus Depil для нормальної шкіри 200 мл

Оценка пользователей 4.67/5
  • Отзывы про товар продавца Spanish-store
  • Олександр

Працює

Достоинства:
    Працює
  • Роман Б***

Чудовий гель

• Тарас

Слабенький

• Владислав І***

• Сергей И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Spanish-store. Объем: 200 мл

Упаковка не первой свежести, такое впечатдение что товар бу, нет инструкции по применению .

• Продавец  Spanish-store

Дякуємо за ваш відгук. Картонна упаковка дійсно могла зазнати пошкоджень під час транспортування, однак це жодним чином не впливає на якість крему. Запевняємо, що товар новий — тюбик має заводське пломбування, що є підтвердженням його цілісності та унеможливлює припущення щодо б/в. Інструкція з використання доступна на сайті у описі товару, з нею можна ознайомитися в будь-який зручний час.

• Михайло С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Spanish-store. Объем: 200 мл

Підійшло але не з першого разу вийшло

Достоинства:
    Видаляє волосся
  • Пищай А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Spanish-store. Объем: 200 мл

Видаляє приблизно 95%. Дуже жорсткі волосини може не видалити повністю. Подразнень поки не викликало. Дуже рекомендую!

Достоинства:
    Ефективність
  • Андрій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Spanish-store. Объем: 200 мл

Досить хороший засіб я сильний алергик і любий похожий засіб для мене небезпечний але із цим все добре

Достоинства:
    Підходить для алергіків
    Недостатки:
    Відсутні
  • Глубокослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Spanish-store. Объем: 200 мл

Крем чудовий. Ефект 100%.

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Spanish-store. Объем: 200 мл

Працює відмінно. Намазуєте руками, чекаєте 10 хвили, змиваєте душем зтираючи комплектною рукавичкою. 1 упаковки вистачить повністю закрити тіло по пояс руки. Але не шукайте панацеї. Волосся відрастає відразу на наступний день. Волосся те й саме товсте чоловіче. Ніякого "допомагає зробити волосся тонкішим" чи "зменшує ріст волосся" не буде. Добре використовутави перед операцією щоб не голити волосся, бо коли треба все вище коліна поголити, та ще гарно, це час, а тут 10хв і готово ідеально.

Достоинства:
    Немає алергії, працює як треба. Для зняття волосся перед операцією вийшло добре.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  Spanish-store

Дякуємо за детальній відгук і довіру до нашого продукту! Раді, що крем допоміг швидко та безпечно підготуватися до важливого моменту. Бажаємо вам міцного здоров’я та швидкого відновлення!

• Володимир Б***

загалом задоволений

Достоинства:
    особисто у мене видаляє волосся і в "чутливих" ділянках тіла без проблем (не рекомендація)
    Недостатки:
    щітина лишається і відчутна зразу після застосування. ідеально гладкої шкіри очікувати не варто
  • Анатолій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Spanish-store. Объем: 200 мл

Перший раз користувався депіляційним кремом, результат перевершив очікування

Достоинства:
    Без подразнень, простий у використанні, ефективний
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Денис И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Spanish-store. Объем: 200 мл

Крем працює. З прочитаних відгуків було написано що волосся починає рости після двух тижнів. Це не правда, волосся починає рості одразу, як і після бритви. Друге тут були питання щодо використання в інтимних зонах - перевірив, відповідь: не можна.

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    не так як хотілося б.
    • Продавец  Spanish-store

Дякуємо дуже за детальний відгук. І раді що крем сподобався.
      Щодо швидкості відростання волосся - так дійсно, все індівідуально, але можливо після тривалішого використання ріст трошки сповільниться.
      Також зверніть увагу, що у своєму асортименті ми пропонуємо спеціально розроблений чоловічий крем для депіляції саме інтимних зон: ссылка

• Владислав В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Spanish-store. Объем: 200 мл

Можу сказати, що порівняно з кремом, яким користувався раніше у нього
    1) більш зручна упаковка
    2) краще видається волосся
    3) більш густа консистенція, та його не потрібно супер багато наносити
    4) краще запах, він схожий на минулий крем, але менш виражений і перекривається трохи чимось іншим
    5) не так швидко починає пекти. перейшов на цей, бо минулий почав пекти за той самий час, а волосся залишалося. Тут все окей, 5хв на інтимних зонах не відчув подразнення.
    6) зручна рукавичка бонусом

В цілому задоволений, на свої гроші наче ок, ще подивлюсь на скільки вистачить, та чи не почне пекти на 2-3 застосування
    Єдине, що не сподобалось - як він приїхав. Упаковка була побита життям. Або його НП так довезли, бо був тільки в кульочку, або він таким вже до мене поїхав

• Kao
    Отзыв от покупателя. Продавец: Miss Koko. Объем: 200 мл

Использовал на небольшом участке кожи для теста (что рекомендую и вам перед применением) и результат мне действительно понравился. Легко и быстро удалило волосы, по сути они просто скатались в небольшой катышек с помощью губки-перчатки которая была в комплекте

Использовал где-то 7 часов назад и уже думал что никаких последствий нет, хотел применить по назначению, но обнаружил что кожа в месте нанесения крема начала шелушится. Смазал место шелушение детским кремом увлажняющим и буду наблюдать дальше. По сути нужно вообще наблюдать 24 часа

Общие рекомендации по тестированию следующие:
    Используйте крем на небольшом участке кожи. Тщательно смойте с помощью мочалки идущей в комплекте вместе с волосами спустя 5-7 минут (10 не рекомендую). Если спустя 24 часа у вас не возникнет никаких проблем на данном участке кожи - можете спокойно использовать крем дальше

Предостережения к применению:
    С особой осторожностью наносите крем на участки с чувствительной кожей. Подмышки рекомендую проверять отдельно. Зона бикини как будь-то бы возможно, судя по всей информации, которую я успел собрать, но с повышенной осторожность + старайтесь воздерживаться от попадания крема непосредственно на половые органы В случае попадания - немедленно смойте тёплой (не горячей, это важно) водой. Учтите что крем имеет свойство впитываться в кожу и промедление может привести к химическим ожёгам и осложнениям

Достоинства:
    Быстрая доставка, отличный результат. Кожа гладкая и чистая после применения
    Недостатки:
    Может вызывать раздражение кожи, необходимо тщательное тестирование, как у прочих подобных кремов
  • Андрій П***

Не рекомендую

Достоинства:
    Працює...
    Недостатки:
    Навіть після декількох нанесень відсотків 40 волосся залишилося...
    • Продавец  Stunning

Нам прикро що Ви маєте негативний досвід від використання цього продукту. Можливо Ви не слідували інструкціям і потріно було трішки довже почекати перед змиванням, а можливо це особливість Вашого волосся, Рекомендуємо спробувати продукцію інших брендів які є в нашому магазині, можливо вони більше підходять для Вашого волосся

• Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Stunning. Объем: 200 мл

В комплекті нема рукавиці, інструкції, пошкоджена коробка. В комплекті 2 тюбика 100 та 50мл. В описі пише 200мл.

• Продавец  Stunning

Приносимо свої вибачення, але схоже склад Розетки щось наплутав і замість крему для депіляціі deliplus відправив в двічі дорожчий крем для інтимної депіляціі Veet. А інструкція вся є на упаковці англійською а також на сайті в опису крему українською. Передивіться, якщо Вам надіслали крем Veet, то прлчитайте інструкцію по ньому

• Михайло

Чудовий засіб
    З першого разу не вийшло, а з другого разу на сухе волосся дуже файно очистило.

Достоинства:
    Ціна - якість відповідно
    Недостатки:
    Можливе подразнення шкірного покриву
  • Євген Г***

Справляється з видаленням відмінно

• Продавец  Miss Koko

Дякуємо, Євген за правдивий та приємний відгук! Вдалого користування, завжди Вам раді.

• Олег В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Stunning. Объем: 200 мл

Купляв даний засіб для інтимних місць. Аби не просити дружину підбривати мені пʼяту точку.
    Крем не пече. Не лишає подразнення. Зі своєю роботою впорався майже на 100. При регулярному використанні недоліків немає. Після першого використання (2 нанесення) лишилося пару волосків.

Достоинства:
    Працює як і зазначалося
    Недостатки:
    Інколи лишає деякі волоски шо загалом не критично при регулярному використанні. За 2 прийому душа - все ідеально
  • Антон
    Отзыв от покупателя. Продавец: Stunning. Объем: 200 мл

Застосовував даний крем вперше, враження не виправдало. Наносив крем строго по інструкції, після застосування першого шару видалило не бажане волосся в області пахв, але на волосся в області торса впливу я не побачив зовсім. Після застосування другого шару в надії що він виправдає враження я почав відчувати як моя шкіра починає пекти, але через біль я все ж таки протримав максимально дозволений час... волосся в області торсу місцями забрало, близько 20% того на що я розраховував в додаток до цього отримав опіки. Висновок: якщо у вас досить тонке волосся яке треба видалити то цей крем дуже добре справиться зі своєю роботою, але не розраховуйте що він видалить волосся з торсу, краще купити трімер.

Достоинства:
    Добре видаляє тонке волосся
    Недостатки:
    Не видаляє більш жорсткі волосся
    • Продавец  Stunning

Дякуємо за ваш відгук. Шкодуємо, що крем не дав очікуваних результатів.

На жаль, ефективність продукту може варіюватися в залежності від типу волосся. Ваше зауваження про його використання на торсі дуже цінне, і ми рекомендуємо спробувати альтернативні методи видалення волосся, якщо ви не отримали бажаного результату.

Якщо у вас є питання чи потреба в додатковій інформації, будь ласка, звертайтеся — ми завжди готові допомогти!

• Наталія

Він сказав, став 5 зірочок

Дякуємо, Наталія.
      Дуже приємно, що чоловік гідно оцінив роботу крему, бажаємо вдалого користування) Будемо раді Вашим замовленням!

• Петро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Miss Koko. Объем: 200 мл

Після повторного нанесення хвилин через 10 може викликати дискомфорт,раджу користуватися бальзамом після гоління.загальні враження-

Достоинства:
    Економія часу і нервів.шкіра блищить,як у кота очі.
    Недостатки:
    Поки що не виявив
    • Продавец  Miss Koko

Дякуємо, Петро за Ваш вибір, за такий сміливий та обгрунтований відгук)
      Вдалого та єфективного користування.
      Будемо раді Вам знову!

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Miss Koko. Объем: 200 мл

Товар супер! Дуже швидка доставка.
    Рекомендую!

• Вадим С***

Good

Достоинства:
    Быстро , просто
  • Сергій К***
  • Сергей Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Miss Koko. Объем: 200 мл

Раніше, користувався цим же кремом перебуваючи закордонном і тут на диво теж його знайшов!
    Крем бомба, мені дуже подобається, зручно, просто і головне єфективно допомогає позбутися на деякий час небажаного волосся.
    Користуюсь сам і раджу іншим.

• Продавец  Miss Koko

Дуже приємно, що Вам вгодили)
      Користуйтесь з задоволенням!
      Завжди Вам раді)

• Вадим М***

За скільки часу волосся відростає після крему?

• Продавец  Miss Koko

Вадим, дякуємо за запитання.
      Кожна людина має свої певні особливості і ріст волосся також залежить від багатьох факторів. В когось волосся жорстке, в когось тонке, в когось швидкий ріст, в когось повільний.
      З особистого досвіду, після депіляції саме цим кремом ріст волосся починався за 2 тижні. Тому однозначно сказати, через скільки часу відновиться в Вас ріст волосся, буде не правильним.
      Радимо спробувати, це однозначно простіше та зручніше за звичайне традиційне гоління.