Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Аккумуляторная болгарка VOLLYX + 5 дисков угловая шлифовальная машинка мини портативная 500W шлифмашина в кейсе желтая

Оценка пользователей 4.74/5
  • AI аналіз відгуків
    110 відгуків:  позитивно (82%), нейтрально (8%), негативно (10%)
    На основі 110 відгуків, користувачі здебільшого задоволені акумуляторною болгаркою VOLLYX. Основними перевагами виділяють компактність, зручність у використанні, багату комплектацію та швидку доставку. Інструмент особливо цінують для дрібних домашніх і ремонтних робіт, де не потрібна велика потужність. Серед недоліків найчастіше згадують обмежену потужність для складних задач, посередню якість пластику кейса, випадки виходу з ладу зарядних пристроїв чи акумуляторів, а також різноманітність комплектації.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Досить потужна, підійде здебільшого для домашнього використання, великий плюс, що є в комплекті 2 акумулятора

Достоинства:
    Потужна
  • Вадим О***

Дуже потужна мала

• Иван Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Хороша річ для дому дякую вам за бистру відправку

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Для домашнього епізодичного використання цілком вистачає.

Достоинства:
    Вартість
  • Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Для простих побутових задач дуже зручний інструмент. Великим плюсом є наявність кейсу.

Достоинства:
    Маленька, легенька, не шумна.
    Недостатки:
    Поки не знайшов.
  • Сергий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Через месяц после 5 зарядов накрылся один аккамулятор. Там идут два. Специалисты сказали,что скоро накроится и второй. Купить новый аккумулятор стоит около 800 грн. Теперь сами считайте,,экономику,,!

Достоинства:
    Маленький
    Недостатки:
    Аккамулятор накрылся после 5 зарядов
    • Продавец  Eligos

Добрий день! Замінимо Вам несправний акумулятор, очікуйте на зворотній звʼязок від нашого менеджера.

• Продавец  Eligos

Ви відмовились від обміну акумулятора, якщо передумаєте - пишіть нам у чат, будемо раді допомогти.

• Владимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Очень хороший качественный товар!

• Валерій Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Корисне доповнення до повно розмірної болгарки.

Достоинства:
    Розмір, вага.
    Недостатки:
    Немає, якщо використовувати за призначенням.
  • Павло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Інструмент виконує свою роботу. Для мілких деталей - те, що потрібно! 2 місяці працює справно. Далі побачимо

• Ів Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Зручна болгарка для маленьких робіт
    Раджу брати одразу дві

Достоинства:
    Легка, зручна, два акумулятора, диски в комплекті
    Недостатки:
    Акумулятори слабкі, можуть перегріватись від довгого навантаження
    • Продавец  Eligos

Добрий день! Акумулятори відповідають опису на сайті. Потрібно робити перерви під час роботи з товаром, щоб уникнути перенавантаження мотору.

• максимчук д***

Все добре працюэ

• Олександр Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Для квартиры нормальный. Докупил диски шлифовочные и по дереву, плитке. В наборе только отрезные. Брал VOLLYX так как до этого взял шуруповерт той же фирмы. Теперь 4 батареи взаимозаменяемые.

Достоинства:
    Легкий. Компактный.
    Недостатки:
    Пока не нашел.
  • Михаил В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Дуже чудова міні болгарка,все добре працює. Я задоволений.

Достоинства:
    Мобільність
    Недостатки:
    Поки немає
  • Владимир Б***

Гарна якість

Достоинства:
    Легка малошумна
  • Олексій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Класна маленька болгарочка, для дому завжди стане в пригоді, арматуру 8-12 потихеньку переріже

Достоинства:
    маленька та зручна
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  Eligos

Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар, швидку доставку та ПОВНУ ГАРАНТІЮ для всіх наших покупців! Будемо раді бачити Вас в майбутньому! Продавець ELIGOS

• Володимир М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Прийшов товар без зарядного пристрою

Достоинства:
    Работает
    Недостатки:
    Нема зарядного пристрою
    • Продавец  Eligos

Добрий вечір! З Вами вже зв'язався наш менеджер та домовився про довідправку зарядного пристрою, відправимо до кінця тижня, будемо вдячні за розуміння.

• Володимир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Хороша міні болгарка за такі гроші

• Володимир К***

все чудово

• Валерий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Компактна, для дрібних робіт саме то.

• Микола Й***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Замовив для зрізки старих болтів. Попробував порізати метал. Ріже не погано. Давити на неї не потрібно в то уходить в захист. Для мілких робіт де неможна підлізти великою болгаркою в самий раз. Продавця рекомендую. Товар прийшов вчасно і швидко.

Достоинства:
    Маленька для важкодоступних місць
    Недостатки:
    За слабий АКБ. Після закінчення гарантії можна перепакувати на більш ємні і високострумові АКБ
    • Продавец  Eligos

• Тарас Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Товар прийшов бистро. Ще не встиг попользуватись. Але маленька і удобний .
    Для квартири підходить!

Достоинства:
    Поки що ніяких
    Недостатки:
    Незнайшов
    • Продавец  Eligos

• Кулєшов В***

Лайк

• Виктор Х***

Быстро отправили товар .

Достоинства:
    Маленькая и удобная.
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  Eligos

• вячеслав б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Дивовижна річь. Для дому як знахідка. Дуже сподобалась. Головне щоб довго працювала. А так це казка. Малюк дуже гарний в роботі вже користувався. Дякую прдавцю за користну річь. І розетці.

Достоинства:
    Маленька. Компактна.
    Недостатки:
    Їх поки немає.
    • Продавец  Eligos

• Леонид К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Дуже корисна річ для дому! Вже третю замовляв (для себе і знайомих)

Достоинства:
    Компактна

• Віктор У***

Прийшов швидко.Якісний.Пропрацював годину
    Нарікань нема

Достоинства:
    Ціна якість

• Анатолій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Замовлення прийшло швидко!!! Товар дуже сподобався!!!!

Достоинства:
    Гарна якість - за невеликі гроші!!
    • Продавец  Eligos

• Сергій П***

Все добре.

• Віктор Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos
    Достоинства:
    Компактна,потужна для своїх розмірів.
    Недостатки:
    Поки що немає.
    • Продавец  Eligos

• Смишляєв О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Для дому дуже добре, коли щось потрібно полагодити.

Достоинства:
    Акумуляторна болгарка підходить для дрібних робіт по металу. Переваги невелика ціна.
    Недостатки:
    Трохи туго входить акумулятор. Потрібно хлопнути далонею для фіксації.
    • Продавец  Eligos

• Антон П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Працює справно, але для різки металоконструкцій (арматура, цвяхи, навіть профіль для ГКЛ товще 0.6 мм.) вже слабка.

Достоинства:
    Компактна, акумуляторна.
    Недостатки:
    Недостатньо потужна як для заявленої в 500w.
    Акумулятор заряджається більше 4 годин.
    Неможливо втиснути в кейс, коли диск встановлений (кожного разу потрібно перед складанням знімати диск).
    • Продавец  Eligos

Добрий вечір! Товар відповідає опису та заявленому функціоналу. Акумулятор потрібно заряджати 3 год до повного заряду. Кейс призначений для зберігання товару у розібраному вигляді, така задумка виробника.

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Непогана річ за свої кошти. Звісно повноцінно не замінить звичайну болгарку, але ситуаційну якусь роботу вона виконує.
    Наприклад: зробити декілька надрізів, а до найближчої розетки треба ще подовжувач( якого, можливо, немає з потрібною довжиною), то ця міні болгарка допоможе( можливо не так швидко, як звичайна, але вона зробить свою роботу).

Достоинства:
    Компактність
    Недостатки:
    Поки ще не виявив
    • Продавец  Eligos

• Литвиненко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Прижилась в робочій валізі, декілька разів дуже допомогла.
    Треба пам'ятати що це, все ж таки не повноцінна "болгарка" і все буде добре. )

Достоинства:
    Компактна, два акб в комплекті.
    Недостатки:
    За таку ціну- немає.
    • Продавец  Eligos

• Ярослав Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Дружина подарувала. Дуже вже симпатична річ і мініатюрна. Але є але... Різав алюмінієвий карниз. Болгарка зупинялася відразу ж після пегенького натиску наждачним кругом на сам карниз. Різав хвилин 7 (((. Меблева трубка d25 - подібна ситуація. Перерізав 8 шт - сіли 2 акумулятори. Роздвоєні відчуття...

Достоинства:
    Дешевий
    Недостатки:
    Якість відповідає ціні
    • Продавец  Eligos

Добрий день! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера для з'ясування деталей, допоможемо Вам розібратися в експлуатації товаром. Перевірте, чи акумулятори заряджені до повного заряду перед початком роботи. Час повного заряду одного акумулятора становить 3 год.

• Владислав Б***

Отличная вещь всегда пригодится

• Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Майже рік як купив і дуже задоволений. Для домашних потреб просто знахідка. Компактна зручна можна підлізти до дуже незручних місць, наприклад відрізати заржавілий болт під унітазом чи якусь планн очку на балконі без мук. Та ще і акумулятор довго тримае заряд тож рекомендую.

Достоинства:
    Класна