Отзывы покупателей о Двух уровневая подставка для цветов на подоконник Lucia Black 2 level. Полочки для рассады, горшков и зелени. Черного цвета.

Оценка пользователей 4.57/5
  • Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик. Цвет: Черный

Класна штука для фіалок, рекомендую.

• Продавец  Птичий дворик

Дякуємо Ірина за добрі слова. Хай фіалки ростуть і радують Вас!

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик. Цвет: Черный
    Достоинства:
    Дуже сподобалась підставка
    • Продавец  Птичий дворик

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що підставка вам дуже сподобалась. Бажаємо зручного користування та гарного росту вашим рослинам!

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик. Цвет: Черный

Подставка чудесная. Я очень довольна!
    Спасибо продавцу!

Достоинства:
    Легко собирается, надежная конструкция.
    Недостатки:
    Не обнаружила
  • Ніна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик. Цвет: Черный

Підставка дуже гарна Швидко збирається,має гарний вигляд.Квітів розмістила багато.Дуже задоволена.

Достоинства:
    Невелика,але розмістила багато.
    Недостатки:
    Не бачу.
    • Продавец  Птичий дворик

Дякуємо за високу оцінку!

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик. Цвет: Черный

Піставка досить міцна,зібрала дуже швидко.

Достоинства:
    Ідеальний розмір для вікна, багато всього розмістилося.
    Недостатки:
    Не знайдено.
  • Роман С***

Товар гарної якості.

• Продавец  Птичий дворик

Дякуємо за 5ти зірковий відгук. Гарного вам та безпечного дня!

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик. Цвет: Черный

Гарна підставка, багато квітів помістилося.

• Продавец  Птичий дворик

Дякуємо за Ваш відгук! Це важливо для нас. Нехай наш виріб прослужить вам довго та з користю! Гарного вам та безпечного дня!

• Євгенія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик. Цвет: Черный

Дуже гарна полиця, я задоволена))) Шукала у білому кольорі, але в чорному виглядає чудово. Щоб кактуси в маленьких горщиках не провалювались між трубочок поклала на яруси оргскло.
    Саму поличку збирати просто і зрозуміло. Ніякі трубочки не випадають в зібраному стані, все тримається міцно.
    Хочу подякувати за те, що одразу після замовлення зв'язалися, відповіли на всі запитання та дуже швидко відправили посилку. Дякую Вам за оперативну роботу!

Достоинства:
    Зовнішній вигляд, гарна конструкція, міцний матеріал.
  • Ксения
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик. Цвет: Черный

Якість чудова, дякую, що пішли на зустріч та швидко відправили. Потрібно було на подарунок, і все вчасно. Виглядає прекрасно. Рідко пишу відгуки, але це прям дуже задоволена.

Достоинства:
    Ідеальний розмір для підвіконня дуже багато квітів розмістилося
    Недостатки:
    Немає таких
    • Продавец  Птичий дворик

Дякуємо Ксения за високу оцінку! І окрема подяка за чудові фото полички з квітами! (хоча за задумом вона мала бути розвернута на 180 градусів, а загороджувальная трубка мала захищати стекло від пошкодження вазонами. Але якщо Вам так більше подобається - ми тільки раді такому використанню).

• Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик. Цвет: Черный

Гарна підставка, легка, зручна, багато місця. Збирати легко, але було б легше з інструкцією .

Достоинства:
    Вміститися всі мої горщики
    Недостатки:
    Немає інструкції
  • Вікторія Г***

ДЛЯ РОСЛИН НЕ ПІДХОДИТЬ

Достоинства:
    НЕ ДЛЯ РОСЛИН
    Недостатки:
    Горщики випадають
    • Продавец  Птичий дворик

Дякуємо за щирий відгук. Нам потрібні також і негативні відгуки, щоб ми знали, що не так і могли й надалі вдосконалювати нашу продукцію . По суті відгуку можна сказати таке: відстань між трубочками полиці - 3,5 см. Незрозуміло чи в Вас дуже маленьки горщіки, що падають між трубками, чи , навпаки , дуже велики, що звалюються с полиць. Всі габарітні розміри вказані в опису та на фото. Вибачте, що наша полиця не підійшла під ващі горщики.

• Оксана Л***

дуже задоволена!

• Продавец  Птичий дворик

Дякуємо за хороший відгук про нашу поличку для квітів на підвіконня! Це сама більша нагорода для нас, коли люди задоволені нашою продукцією! Нехай Ваші квіточки ростуть добре , та приносять Вам позитивні емоції в цей складний час.

• Наталя Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик. Цвет: Черный

Гарна,стильна поличка.Використала її в коридорі під взуття,якщо мокре і не відразу у шафу можна покласти.Самв легко зібрала,трубки металеві,з'єднання з гарного пластику.Сподобалася мені.

Достоинства:
    Красива форма.
    Недостатки:
    Хотілося б,що б. був вибір у білому кольорі.
    • Продавец  Птичий дворик

Дякуємо за гарний відгук про підставку для квітів на підвіконня! Нам дуже приємно читати такі відгуки про продукцію, яку ми самостійно створюємо в Україні. Будемо і надалі робити якісні і корисні речі.
      Білий колір плануємо на початку наступного року.

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик. Цвет: Черный

Дуже якісна, відповідає опису. Легка у зборці. Підставкою задоволені. Швидка доставка.

Достоинства:
    Легка, но в той же час міцна.
    Недостатки:
    Більш доцільно - білий колір
    • Продавец  Птичий дворик

Дякуємо за хороший та конструктивний відгук. Також задумувались про білий колір, тому можливо в майбутньому буде більша палітра даного виробу.