- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик. Цвет: Черный
Класна штука для фіалок, рекомендую.
- Продавец Птичий дворик
Дякуємо Ірина за добрі слова. Хай фіалки ростуть і радують Вас!
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик. Цвет: Черный
- Достоинства:
- Дуже сподобалась підставка
- Продавец Птичий дворик
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що підставка вам дуже сподобалась. Бажаємо зручного користування та гарного росту вашим рослинам!
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик. Цвет: Черный
Подставка чудесная. Я очень довольна!
Спасибо продавцу!- Достоинства:
- Легко собирается, надежная конструкция.
- Недостатки:
- Не обнаружила
- Ніна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик. Цвет: Черный
Підставка дуже гарна Швидко збирається,має гарний вигляд.Квітів розмістила багато.Дуже задоволена.
- Достоинства:
- Невелика,але розмістила багато.
- Недостатки:
- Не бачу.
- Продавец Птичий дворик
Дякуємо за високу оцінку!
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик. Цвет: Черный
Піставка досить міцна,зібрала дуже швидко.
- Достоинства:
- Ідеальний розмір для вікна, багато всього розмістилося.
- Недостатки:
- Не знайдено.
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик. Цвет: Черный
Товар гарної якості.
- Продавец Птичий дворик
Дякуємо за 5ти зірковий відгук. Гарного вам та безпечного дня!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик. Цвет: Черный
Гарна підставка, багато квітів помістилося.
- Продавец Птичий дворик
Дякуємо за Ваш відгук! Це важливо для нас. Нехай наш виріб прослужить вам довго та з користю! Гарного вам та безпечного дня!
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик. Цвет: Черный
Дуже гарна полиця, я задоволена))) Шукала у білому кольорі, але в чорному виглядає чудово. Щоб кактуси в маленьких горщиках не провалювались між трубочок поклала на яруси оргскло.
Саму поличку збирати просто і зрозуміло. Ніякі трубочки не випадають в зібраному стані, все тримається міцно.
Хочу подякувати за те, що одразу після замовлення зв'язалися, відповіли на всі запитання та дуже швидко відправили посилку. Дякую Вам за оперативну роботу!- Достоинства:
- Зовнішній вигляд, гарна конструкція, міцний матеріал.
- КсенияОтзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик. Цвет: Черный
Якість чудова, дякую, що пішли на зустріч та швидко відправили. Потрібно було на подарунок, і все вчасно. Виглядає прекрасно. Рідко пишу відгуки, але це прям дуже задоволена.
- Достоинства:
- Ідеальний розмір для підвіконня дуже багато квітів розмістилося
- Недостатки:
- Немає таких
- Продавец Птичий дворик
Дякуємо Ксения за високу оцінку! І окрема подяка за чудові фото полички з квітами! (хоча за задумом вона мала бути розвернута на 180 градусів, а загороджувальная трубка мала захищати стекло від пошкодження вазонами. Але якщо Вам так більше подобається - ми тільки раді такому використанню).
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик. Цвет: Черный
Гарна підставка, легка, зручна, багато місця. Збирати легко, але було б легше з інструкцією .
- Достоинства:
- Вміститися всі мої горщики
- Недостатки:
- Немає інструкції
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик. Цвет: Черный
ДЛЯ РОСЛИН НЕ ПІДХОДИТЬ
- Достоинства:
- НЕ ДЛЯ РОСЛИН
- Недостатки:
- Горщики випадають
- Продавец Птичий дворик
Дякуємо за щирий відгук. Нам потрібні також і негативні відгуки, щоб ми знали, що не так і могли й надалі вдосконалювати нашу продукцію . По суті відгуку можна сказати таке: відстань між трубочками полиці - 3,5 см. Незрозуміло чи в Вас дуже маленьки горщіки, що падають між трубками, чи , навпаки , дуже велики, що звалюються с полиць. Всі габарітні розміри вказані в опису та на фото. Вибачте, що наша полиця не підійшла під ващі горщики.
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик. Цвет: Черный
дуже задоволена!
- Продавец Птичий дворик
Дякуємо за хороший відгук про нашу поличку для квітів на підвіконня! Це сама більша нагорода для нас, коли люди задоволені нашою продукцією! Нехай Ваші квіточки ростуть добре , та приносять Вам позитивні емоції в цей складний час.
- Наталя Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик. Цвет: Черный
Гарна,стильна поличка.Використала її в коридорі під взуття,якщо мокре і не відразу у шафу можна покласти.Самв легко зібрала,трубки металеві,з'єднання з гарного пластику.Сподобалася мені.
- Достоинства:
- Красива форма.
- Недостатки:
- Хотілося б,що б. був вибір у білому кольорі.
- Продавец Птичий дворик
Дякуємо за гарний відгук про підставку для квітів на підвіконня! Нам дуже приємно читати такі відгуки про продукцію, яку ми самостійно створюємо в Україні. Будемо і надалі робити якісні і корисні речі.
Білий колір плануємо на початку наступного року.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Птичий дворик. Цвет: Черный
Дуже якісна, відповідає опису. Легка у зборці. Підставкою задоволені. Швидка доставка.
- Достоинства:
- Легка, но в той же час міцна.
- Недостатки:
- Більш доцільно - білий колір
- Продавец Птичий дворик
Дякуємо за хороший та конструктивний відгук. Також задумувались про білий колір, тому можливо в майбутньому буде більша палітра даного виробу.