- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
Задоволена.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки що немає.
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
Гарне відро
- Достоинства:
- Зручно,що пакет тримає цей круг
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
Гарне, міцне відро. Купувала по відгуках і не помилилася.
- Достоинства:
- Є фіксатор для сміттєвого мішка, зручно
- ОЛЕКСАНДР К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый
С
- Олег Р***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый
Виконує свої функції
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый
На свої гроші дуже класне відро. Простеньке, легеньке, гарно виглядає та ще є можливість закріпити пакети ( тримає добре, не сповзають).
- Достоинства:
- знижка -54% ,і круг для закріплення пакетів.
- Недостатки:
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый
Взяла собі його під звичайне відро для сміття на кухню і мені подобається!))Хороша якість, є можливість закріпити пакет для сміття і симпатично виглядає!)
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый
Сподобалася якість товару
- Альона Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
Приємне обслуговування і чудовий якісний товар. Недоліків не знайшла, отже можу рекомендувати!
Вітаємо Вас, Альоно!
Ми раді, що Вам сподобався наш товар і наш сервіс. Дійсно це Відро для сміття дуже якісне і Ваш відгук дуже допомогає наступним замовникам.
Хочемо також сказати, що в нас доволі широкий асортимент товарів. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.
- Данил Л***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
Підходить. Дякую.
Даниле, вітаємо Вас!
Дякуємо Вам за відгук. Ми дуже раді, що це відро для сміття VMHouse відповідає Вашим очікуванням і Ви залишилися задоволені покупкою.
Ми завжди відкриті до зворотного зв'язку та намагаємось покращувати наші товари і сервіс. Запрошуємо Вас переглянути інші корисні товари в нашому асортименті за посиланням: ссылка — впевнені, що знайдете ще багато цікавого.
Будемо раді бачити Вас знову.
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
Гарне відро, пластик чудовий.
- Продавец VM HOUSE
Максиме, щиро дякуємо Вам за відгук. Це дуже важливо для нас.
І ми дуже раді, що Вам сподобалося це Відро для сміття.
Ми зацікавлені в надаванні кращого. Бажаємо приємного користування!
Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.
- Виктор Р***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый
Чудово. Дякую!
- Продавец VM HOUSE
Вікторе, дякуємо Вам, що обираєте нашу продукцію, а також за Вашу оцінку і відгук.
Раді, що це Відро для сміття сподобалося і виправдало Ваші очікування.
- София Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
Все сподобалось
- Продавец VM HOUSE
Дякуємо Вам за відгук, Софіє!
Дійсно, це Відро для сміття дуже якісне і ми раді, що воно Вам сподобалося.
- Олексій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый
Відро чудової якості.
- Продавец VM HOUSE
Олексію, дякуємо за досвід, а також за Вашу оцінку!
Для нас дуже важливо мати зворотній звязок і відгуки. Нехай це Відро для сміття стане Вам в нагоді.
- Вадим В***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый
Дякую за якісний товар та гарне обслуговування.
- Продавец VM HOUSE
Вадиме, нам дуже приємно чути, що це Відро для сміття, а також наше обслуговування сподобалося Вам.
Дякуємо за Вашу оцінку.
- Макс Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый
Дякую, відро чудове. Пластик якісний, міцний.
Вітаємо Вас, Максе!
Дякуємо Вам за відгук, за Вашу участь у формуванні загального досвіду і рейтингу. Це дуже допомогає наступним замовникам. Дійсно, це Відро для сміття якісне, багатьом подобається.
- Альона В***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый
Гарне та якісне відро.
- Продавец VM HOUSE
Альоно, дякуємо за Вашу оцінку і відгук!
Це дуже важливо для нас. Нам дуже приємно розуміти і чути, що це Відро для сміття сподобалося Вам, а також відповідає Вашим очикуванням.