Отзывы покупателей о Ведро для мусора в комнату VMHouse корзина в офис или контейнер урна в туалет или бак органайзер мусорное пластиковое на 5 л серое (0046-0002)

Оценка пользователей 4.69/5
  • Игорь Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый

Цена этому подобию ведра, гривен 50 в базарный день. Ободок, который должен держать мусорный пакет, еле садиться на своё место. Точнее сказать с трудом садился. Там две защёлки. В магазине проверил, с трудом но защелкнулось. Наверное из-за того, что размеры не совсем совпадают. Пришёл домой и решил вставить мусорный пакет. Результат - минус одна защёлка. Зато теперь нет проблем, ну и одного крепления.
    И не надо мне писать про гарантии и службу поддержки. Я знал на что шёл покупая этот сомнительный товар. Морочить себе голову с возвратами, обменами нет ни времени ни желания.

Достоинства:
    Ведро приятного белого цвета выполненное из пластика. Хорошо держит в себе мусор. Прекрасно вписывается в интерьер. Можно использовать как цветочный горшок или вместо вазы. Всё на ваше усмотрение.
    Недостатки:
    Низкое качество. Завышенная в три раза цена даже с учётом скидки в 49%. Склонность к моментальной поломке.
    • Продавец  VM HOUSE

Шановний Ігоре,

Дякуємо, що відзначили приємний зовнішній вигляд виробу та його універсальність — дійсно, він гарно вписується в інтер’єр і може бути використаний по-різному!

Кошик належить до бюджетного сегменту, та більшість покупців залишаються задоволеними його функціональністю та якістю з огляду на ціну. Подібні ситуації є поодинокими — ймовірно, мав місце виробничий дефект, який неможливо було виявити до початку використання.

Саме для таких випадків і працює наша служба підтримки — якщо бажаєте замінити товар, зверніться до нас у зручний для Вас спосіб. Ми завжди відкриті до діалогу й оперативно вирішимо Ваше питання.

Також нагадаємо: Ви завжди можете перевірити товар на точці видачі, та, якщо він не відповідає Вашим очікуванням з будь яких причин — відмовитись від отримання.

Якщо шукаєте іншу модель, зверніть увагу на наступні варіанти, які можуть краще відповідати Вашим потребам:

- кошик більшого об’єму: ссылка

- модель з кришкою, іншої форми: ссылка

Сподіваємось, наступна покупка повністю виправдає Ваші очікування!

• Наталія Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Відро маленьке, трохи не вистачає кришки, а так нарікань нема

• Рязанова Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

відро виявилося таким, як я собі уявила. дякую

Достоинства:
    зручне
    Недостатки:
  • Наталя Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Дуже гарно. Дякую за оперативну доставку)

Вітаємо Вас, Наталіє!

Ми раді, що Вам сподобався наш товар і наш сервіс. Дійсно це Відро для сміття дуже якісне і Ваш відгук дуже допомогає наступним замовникам.

Хочемо також сказати, що в нас доволі широкий асортимент товарів. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.

• Олеся В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Шукала якісне гарне відро в офіс. Ось побачила це і одразу замовила. Чудовий пластик, довговічний виріб. Рекомендую.

Олесе, вітаємо Вас!

Дякуємо Вам за відгук і за Ваші рекомендації. Ваша думка і досвід використання продукту дуже важливі для нас.

Дуже раді, що це Відро для сміття сподобалося Вам.

• Тарас Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Гарна якість. Пластик міцний, приємний на дотик.

• Продавец  VM HOUSE

Тарасе, нам дуже приємно чути від Вас слова вдячності і задоволенності!

Дійсно, це Відро для сміття дуже якісне Багатьом подобається.

Ми зацікавлені в надаванні кращого. Бажаємо приємного користування!

Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.

• Дарія

гарне, невеличке, легке

• Продавец  VM HOUSE

Даріє, щиро дякуємо Вам за відгук. Це дуже важливо для нас.

І ми дуже раді, що Вам сподобалося це Відро для сміття, а також наш сервіс.

Ми зацікавлені в надаванні кращого. Бажаємо приємного користування!

• Сергей П***

Все супер. Відро гарне.

• Продавец  VM HOUSE

Сергію, дякуємо Вам, що обираєте нашу продукцію, а також за Вашу оцінку і відгук.

Раді, що це Відро для сміття сподобалося і виправдало Ваші очікування.

• Катерина О***

Дякую за класне відро.

• Продавец  VM HOUSE

Дякуємо Вам за відгук, Катерино!

Дійсно, це Відро для сміття дуже якісне і ми раді, що воно Вам сподобалося.

• Ангеліна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Белый

Отримала ведро, виглядає як на фото. Мені подобається. Дякую.

• Продавец  VM HOUSE

Ангеліно, дякуємо за Вашу оцінку і відгук!

Це дуже важливо для нас. Нам дуже приємно розуміти і чути, що це Відро для сміття сподобалося Вам, а також відповідає Вашим очикуванням.

• Альберт М***

Чудове відро.

• Продавец  VM HOUSE

Альберте, дякуємо за досвід, а також за Вашу оцінку!

Для нас дуже важливо мати зворотній звязок і відгуки. Нехай це Відро для сміття стане Вам в нагоді.

• Мілана П***

Супер! Все швидко.

Вітаємо Вас, Мілано!

Дякуємо Вам за відгук, за Вашу участь у формуванні загального досвіду і рейтингу. Це дуже допомогає наступним замовникам. Дійсно, це Відро для сміття якісне, багатьом подобається.

• Петр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый

Відро містке, якість пластику чудова.

Петро, вітаємо Вас!

Дякуємо Вам за відгук. Ваша думка і досвід використання продукту дуже важливі для нас.

Дуже раді, що Вам сподобалося це Відро для сміття.