- AI аналіз відгуків34 відгуки: 85% позитивних, 10% нейтральних, 5% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Даша Д***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Мы остались очень довольны! Измеряет точно.Упаковка милая, мне не нужен дома хлам в виде «коробок от упаковок», поэтому х2 мило и приятно.Все понравилось.Спасибо!
- Достоинства:
- Все супер.
- Недостатки:
- Не нашла
- Марина В***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Я задоволена товаром . Це знахідка для батьків у кого є маленькі діти , щоб виміряти температуру.
- Достоинства:
- Можна легко і швидко без стресу для дитини виміряти температуру
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Все сподобалося) Швидка доставка, якісні наліпки. Сподобався мішечок для зберігання!
На дитині випробувала - все працює!- Достоинства:
- Якість, гарне пакування для зберігання
- Альона Б***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Необхідна річ з маленькими дітьми 10/10
Швидка доставка- Достоинства:
- Точне вимірювання температури
- Діана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Це супер!
- Достоинства:
- Швидко вимірює , легкі в користуванні
- Шепелєва Н***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Відмінний товар, працює дуже добре, чітко та швидко все міряє. Малюк навіть нічого не зрозумів, йому було цікаво.
- Дмитро Є***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Це просто знахідка, коли є маленькі діти
- Достоинства:
- Зручно
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Гарний термометр. Обійшлись без крику дитини )
- Татьяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Бачу відгуки, де пишуть що не так запакований товар
Не знаю як кому, але мене навпаки потішив милий мішечок в якому саме були ці наліпки, дуже мило)
Наліпки чи всі працюють не скажу, але одну випробували і працює, дитина не зривала з чола зовсім не зрозуміла що і відбулось
Але після отримання показала всі наліпки з мішечку, то дитина хвилин 10 роздивлялась ніби це іграшка
Щодо доставки, то так сьогодні замовила, а завтра вже отримала, швидко - Марія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Дуже зручні термометри. Особливо, коли дитина не любить міряти температуру звичайним.
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Дуже рада що придбала цей товар, вони дуже допомагають!
Швидкість доставки взагалі космічна- Достоинства:
- Швидкість доставки, практичність
- Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Брали для малюка, зручно контролювати температуру без сліз і капризів.
- Кирилл Д***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Оперативная доставка, все супер. Наклейки классные, необычная для нас покупка, но очень удобна в использовании. Ребенок не ощущает дискомфорта. Спасибо!
- Наталія А***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Поки використали одну наклейку.Для контролю підходять,можна зорієнтуватись коли піднімається температура.Тримаються добре.Дуже швидка доставка на поштове відділення,на наступний день забрали замовлення.
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Чудовий термометр, гарно тримається, перевіряли температуру і ртутним, то показують однаково. Дуже зручно вночі контролювати стан дитини)
Швидка відправка.- Достоинства:
- Правильно показує температуру
- Крістіна І***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Зручно використовувати, просто приклеїв і стежиш за температурою. Вимірюють не тільки температуру тіла, а й рідин, що теж корисно. Дизайн яскравий, дитині подобається.
- Ира Д***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Дуже зручно для дітей - можна легко виміряти температуру тіла або рідини без стресу. Дизайн із милими звірятами подобається дитині, вона навіть сприймає це як гру.
- Надія О***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Я дуже задоволена покупкою цього термометра! Замовлення прийшло швидко
- Євгеній П***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Дитина не боїться вимірювати температуру, бо наклейка виглядає як милий звірятко. Температуру тіла та води бачимо миттєво, без плачу й криків Легко клеяться й не відвалюються, навіть коли малюк крутиться.
- Достоинства:
- Велика кількість, швидка доставка
- Юрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Корисна річ для дому. Температуру показує швидко, дитину не лякає, бо виглядає як звичайна наклейка зі звірятами. Клеїться добре, не відклеюється одразу. Пробував також на пляшечці з водою, теж працює. У наборі багато штук, вистачить надовго.
- Олеся Д***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Рекомендую продавця, наліпки працюють.
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Легко кріпиться на шкіру, не заважає дитині та дає змогу стежити за температурою без зайвого стресу. Вимірювання досить точні
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Швидка відправка.
- Таисия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Все хорошо,отправили быстро!
- Кирил Л***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Температуру показує швидко, все зрозуміло з першого погляду, дитині сподобалися)
- Христина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Купили набір і не пожалкували. Зручно мати під рукою, особливо вночі, не треба будити дитину, щоб поміряти температуру. Наклейки симпатичні, дитині подобаються.
- Елена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Благодарю за оперативность и качество. Приятным бонусом стал мешочек для хранения наклеечек.
- Достоинства:
- Быстро, оперативно отправили товар и все пришло в отличном виде)
- Недостатки:
- Отсутствуют
- Дарина К***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Дуже зручно
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Наліпки працюють, поклали у милий мішечок, швидко відправили, рекомендую
- Достоинства:
- Можна наліпити на лоб дитини уві сні
- Продавец All4Goods
Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Будемо раді бачити Вас в нашому магазині де є багато цікавого для дітей.
- Карина М***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Чудовий термометр. Дитина не відчуває дискомфорту, процес вимірювання температури швидкий та безболісний.
- Аля В***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Зручний пристрій! Легко приклеїти, не турбує дитину, а температура вимірюється швидко. Ідеальний варіант для швидкої перевірки температури.
- Кирилл А***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Товар відповідає опису. Все чудово! Рекомендую!
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Велике спасибі, відправили дуже оперативно. Сам термометр ок, підійшов нам повністю. За ціною теж порадували. Дякую!
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Дуже зручні наклейки. Дитина реагує спокійно, клеїться нормально, не відклеюється через хвилину.
- Достоинства:
- Температуру показує чітко
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Дуже швидко надіслали!За це плюс+Різні гарнюні звіряткаВ нас були вже такі,але це знову для доні замовила!В майбутньому знову замовлю і друзям порекомендуюВперше правда дізналася,що якщо не знімати бумагу щоб як наліпка був,то він багаторазовий і теж притуливши до лоба-показує температуруСтавлю найвищю оцінку і рекомендую продавця!
- Продавец All4Goods
Дякуємо за відгук! Будемо раді бачити Вас в нашому магазині де є багато цікавого для дітей.
- Катерина О***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Сподобались наклейки. Цікаві малюнки. Зручно для контролю температури вночі у дитини. Спочатку донька (2 роки) знімала одразу як клеїла, а потім звикла. Але мені здалося, показувало температуру трохи завищену. Навіть після холодильнику, як в інструкції зазначено.