- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD. Цвет: Black
Прийшло вчасно, 12 годин розмов батка тримає, амбушури змінні під вухо є, скарг на сторонні звуки від співбесідників не мав
- Достоинства:
- Тривала батка
- Євген М***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD. Цвет: Black
Гарний блютуз за свої кошти.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD. Цвет: Black
Якість зв'язку на 5 .
- Достоинства:
- Якість на рівні, швидко заряджається
- Недостатки:
- Трохи важко звикати.
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: S-GUILD. Цвет: Black
Купив у листопаді 2024. Користувався кожний день. Зручна, гарна якість звуку - в тому числі й у досить шумних місцях, заряду вистачало на 2-3 доби, кейс (він же ж і зарядний пристрій з функцією невеличкого повербанку) компактний та міцний.
Зараз, у червні 2025, почала вилізати дріб'язкова проблемка. Майже така сама, що й у прототипа цієї гарнітури - знаменитої Plantronics Voyager. Це - втрата механічної міцності у найвужчій зоні - там, де перехід до навушника з мікрофонною планкою. У прототипа навушник з планкою просто відламувалися та висіли на дротиках. В цій гарнитурі сам корпус навушника-планки почав розпадатися на дві половинки і також висіти на дротиках.
Різниця в тому, що у прототипа це траплялося приблизно через два-два з половиною роки після початку експлуатації. А у цієї гарнітури - через шість місяців. Але ж і ризниця в ціні - також в рази.
Висновок. Для неварварської експлуатації - цілком пристойний девайс. При варварській експлуатації (як в мене) треба бути готовим десь через півроку покупати новий. Але за його гроші це не гріх й зробити.- Достоинства:
- Дуже схожа і зовнішньо, і за функціоналом на класичну Plantronix Voyager (в рази дорожчу). Гарна якість звуку. Ефективне шумоподавлення. Легко підлаштовується під різну геометрію вух.
- Недостатки:
- Помітна ймовірність, що механічної міцності вистачить не більше ніж на півроку. Тому експлуатувати треба обережніше.
- Продавец S-GUILD
Дякуємо за змістовний відгук та високу оцінку товару
- Надежда Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan. Цвет: Black
Прослужив 1,5 року,у ніжці з'єднання тріснув пластик,якщо б не це, то ще б служив і служив
- Достоинства:
- Добре чутно
- Недостатки:
- Ніжка з'єднання слаба
- Вероника Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M
Працює добре,нарікань нема.Прийшло швидко,запаковано надійно,все ціле прийшло.
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan. Цвет: Black
Купили 10 листопада. Як і писали нижче в відгуку, дійсно у ніжки зʼєднання тріснув пластик. Звук чудовий, шумодав теж. Купували на подарунок, нажаль сьогодні 15 грудня, працює, та тріснув. Краще не користуватись кейсом, а заряджати від кабеля, щоб він не повертався. Прикро, подарунок не вдався(((( не можу рекомендувати сам девайс.
- Достоинства:
- Звук, шумодав
- Недостатки:
- При складанні у кейс та загалом повертання на інше вухо тріснув у ніжки зʼєднання.
- Павел И***Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan. Цвет: Black
Добре, швидко, працює
- Марина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan. Цвет: Black
Гарнітура чудова замовляли чоловіку йому дуже зручно за кермом, повністю задоволений, тримає заряд добре ,звук чудовий.Дякую
- Достоинства:
- Рекомендуємо купувати цю гарнітуру ,також на подарунок.Дякую
- Недостатки:
- Дуже довго їхало замовлення...а так всім задоволені.
- Алена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M
Гарний блютуз. Гарна якість звуку. Зручний
- ГлібОтзыв от покупателя. Продавец: Dasdan. Цвет: Black
Купував на подарунок людині, яка багато часу проводить за кермом.
З точки зору функціоналу - все добре.
Звук передає чудово. Можна носити як на праве так і на ліве вухо.
Під'єднується швидко. За такі гроші - ідеальне співвідношення.
Єдине що треба зауважити - необхідно бути обережним з розміром, бо підходить не всім. Дорослому чоловіку середньої статури на вухо сідає ідеально, а от молодій дівчині з маленькими вушками носити виявилось вкрай не зручно.
Просто спадає і все.
Втім, це - продукт для іншої цільової аудиторії:)- Достоинства:
- Швидко під'єднується, зручно керувати звуком та мікрофоном
- Недостатки:
- Розмір
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan. Цвет: Black
Шумодав добрий. Не дуже зручно чіпляти на вухо. Ламається в місці з'єднання ніжки, де поворотний механізм розсувається по довжині. Може, звичайно, не пощастило. Але це вже друга така. Там кволий дуже пластик, лопається. Вистачило на місяць користування. Другу тут купував. Брати третю не ризикнув.
- Достоинства:
- Шумодав
- Недостатки:
- Дуже бистро виходить з ладу,
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan. Цвет: Black
Розетка працює на відмінно, товар ще не тестував
- Вадим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan. Цвет: Black
Швидко відправили, якість на висоті, гучності з запасом, ємність акумулятора хватає на довго, мікрофон чудовий, кейс для зберігання та зарядки приблизно на 3 зарядки навушника. Рекомендую
- Достоинства:
- Для розмови супер, акумулятор довго тримає
- Павло Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan. Цвет: Black
Замовив, зі мною оперативно вийшли на зв'язок, все необхідне вирішили. Обіцяли що замовлення прибуде через 5-7 днів - прибуло через 2...))) Неочікувано приємно.)
Сама гарнітура подобається, прибула у гарній коробці з достатньою комплектацією. Ддо цього майже 4 роки користувався плантронікс експлорер 55, був задоволений майже усім але мушу жити в лісі де багато пилу і скоріш за все із за нього вона стала глухою в усі боки...( пошукав актуальне на сьогодні, крім вояджера, який втричі дорощий і навряд настільки-ж кращій не знайшов. Ця схожа тим паче ще-й з кейсом для заряджання, що на мене і і -
те що вона схована і можна безпечно сховати в кишеню, таку тиндітну, а - те що саме без цього кейсу, який відносно великий, без додаткових пристроїв (чи "танців з бубном") ні як по іншому не зарядити.( Але зараз "тренд" на кейси і це не зовсім пагано. Радий що роз'єм - type-C бо експлорер був ще з micro-USB і на сьогодні це було вже не зручно.(
Легко по інструкції під'єдналася до обох моїх телефонів. Одразу вмикається і під'єднується діставши їїз кейсу!) Можна встигнути її витягти до підняття слухавки.)
Сама по собі заряд тримає дуже добре, швидко заряджається у кейсі і самого кейса на довго вистачає. Тим паче що він з цифровим табло % заряду.) Я не постійно (по 2-6 годин в день, 2-5 разів розмовляючи від 1,5 хв до 1,5 год) кейс ще НЕ розрядив!) Хоч це ще "бойові" умови для неї, бо раніше на роботі кур'єром експлорера якраз на день вистачало. Ця, думаю, також протриматися тим паче що трохи в кейсі "відпочине" і буде "боєготова")
В цілому чую добре, без особливих нарікань. Гучності вистачає навіть з шумом та/або вітром. Доречні вітер майже не заважає співрозмовнику. Наче без якихось там "шумодавів" але наче і не треба.
На вухах сидить добре, можна підібрати 1 з 3 амбушурів з комплекту. І навіть якщо вухо трохи втомилось - добре що є ще одне!) Хоча в наш час...(
З рештою покупкою задоволений, усі молодці, бажаючим - раджу!) Міцного здоров'я, успіхів і мирного неба нам усім.)- Достоинства:
- Зручна;
не заважає;
не пагана якісь звуку "з обох сторін";
Наче достатньо добре тримає заряд батареї (і кейс і гарнітура) універсальний зарядний роз'єм type-C;
Легко підтримує 2 телефони (пристрої) - Недостатки:
- Особисто я поки не дуже звик до побуту з кейсом, але це мій особистий і не зовсім недолік.)
- Наталія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan. Цвет: Black
Подяка за швидку та безкоштовну доставку. Працівники фірми швидко зв'язалися,та доступно надали консультацію . Гарнітура супер. Якість вища за ціну. Дякую!!!!!!
- Достоинства:
- Зручно, зарядний чохол,супер звук.
- Олексій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan. Цвет: Black
Купував брату у подарунок, але спершу сам спробував, мене чують добре, я чую добре. Відправили швидко, особисто мені все сподобалось, чекаю на відгук брата. Головне щоб подовше пропрацювала, так як по ціні дешевше іменитих конкурентів, побачимо як по якості
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan. Цвет: Black
Чутність чітка, зокрема на вулиці. І сторона, що приймає, чує ясно.
Зізнаюся, я розглядав варіанти із зовсім іншої цінової категорії, але подивився огляди та порівняв із perform 45. Навіщо платити більше?- Достоинства:
- якість звуку, шумодав
- Недостатки:
- розмір