- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дуже зручна, але віджимати перестала надто швидко (зламався пластиковий механізм що віджимає)
- Достоинства:
- Зручно прибирати, віджимати
- Недостатки:
- Швидко зламалась
- Продавец StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за незручності через заводський брак товару!
- Григорий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Відмінна швабра – зручна, функціональна та якісна! Механічний віджим працює ідеально, не потрібно нахилятися або пачкати руки.
- Продавец StarLight
- СоняОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Швабра ужас, мыть неудобно, не заходит во все нужны места, непонятно как отжимать, нет на ней никаких кнопок. Да еще и сломалась в первую мойку. Низ отлетел.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Все
- Соня
Спасибо продавцу, сами написали и вернули деньги за товар.
- Продавец StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Питання було вирішено шляхом повернення повної суми.
- Элишеба Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Зламалась після 3 використань
- Продавец StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та ще раз приносимо свої вибачення. Питання було вирішено шляхом відправки заміни за наш рахунок.
- Люба К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Не прогадала з вибором. Швабра чудова. І ціна не кусається.
- Ангеліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Швабра гарна, якісна, легка та практична.
Я максимально задоволена. Спасибі))))- Продавец StarLight
- Анжеліка В***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Хороша швабра, користуюсь, все подобається.
- Светлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Швабра супер. Зручна та якісна. Не пожалкувала що замовила. І вам рекомендую!