Отзывы покупателей о Массажный деревянный скребок Гуаша для кожи лица / рук / ног / тела двусторонний, бежевый "Т" (84789769)

Оценка пользователей 4.67/5
  • Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Buymil

хороший товар, тільки питання чому зі сторони там де не заокруглена сторона, воно не гладке, а просто спиляний кусок і дряпає шкіру?

• Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Buymil

Якісний та класний скребок! Купувала одразу два, щоб не щамовляти ще раз ))

• Продавец  Buymil

Дякуємо за відгук! Раді, що скребок вам сподобався. Сподіваємось, він буде корисним у догляді за шкірою

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Buymil

Якісний і дуже корисна штука)

• Продавец  Buymil

Дякуємо вам за відгук та високу оцінку.
      Раді, що скребок Гуаша вам сподобався і став корисним у використанні. Нехай приносить ще більше користі та приємних результатів

• Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Buymil

Дуже зручний в користуванні. Рекомендую!

Достоинства:
    Комфортний розмір. Зоокруглена форма дозволяє краще пропрацьовувати різні ділянки тіла.

Добрий день, Юліє!
      Дякуємо Вам за такий відгук, користуйтесь в своє задоволення.
      Гарного вечора!

• Тимофій К***

Супер. Дружині сподобалось.
    Підмітила, що має зручну форму та приємно масажує, будемо розганяти лімфу до літа.
    Дякую, отримали те що хотіли!

Достоинства:
    Зручність використання та класна якість
    Недостатки:
    не помітили
    • Продавец  Buymil

Добрий день, Тимофій!
      Дякуємо Вам за відгук, нам приємно знати, що клієнти задоволені!

• Анна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Buymil

Хочу відзначити роботу продавця. На моє запитання дуже швидко надали розгорнуту та змістовну відповідь
    Замовила в сб до обіду, отримала в вс після 15:00. Пакування та якість товару бездоганна)) Як додатковий засіб для масажу - must have!) Дуже глибинна та якісна проробка при мінімальних зусиллях) Декілька робочих поверхонь, великий розмір та зручно тримати у руці А ще Гуаша - це й діагностика. Добре під ним відчуваються тригерні зони, які навіть руками не завжди можна промацати))
    Однозначно рекомендую, а компанії успіхів та вдячних клієнтів!

Достоинства:
    Швидкість доставки, пакування, клієнтоорентованість, натуральність, якість
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  Buymil

Добрий день, Анно! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені якістю товару, так і сервісом. Ваші слова – це найкраща мотивація для нашої команди! Бажаємо вам приємного використання та багато моментів релаксу й турботи про себе. Будемо раді знову вас бачити!

• Кирилл С***
    Продавец: Buymil

Чудові менеджери!

Достоинства:
    Дуже класний магазин з чудовими менеджерами!