Отзывы покупателей о Средство Finish Quantum All in1 25 капсул для посудомоечных машин

Оценка пользователей 4.49/5
  • тамара ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 72

Очень хорошие таблетки, я положила таблетку на дно посудомойки, потому что мою посуду на короткий цикл, 29 минут. Нету никакого запаха, посуда чистая . Спасибо Розетке за быструю доставку, меньше суток.

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 72

все добре

• Надежда Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80

Капсули топ. Пробувала багато різних, але ці працюють у посудомийній машині краще за всіх. Беру вже не перший раз.

Надіє, цінуємо Вашу думку. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування! З повагою, команда FINISH

• Світлана С***

Все чудово!

Світлано, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH

• Олексій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80

Таблетки не оригінал, вироблені в Польщі. Якість в них нижча ніж в оригіналу

Недостатки:
    Польське виробництво

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.

Олексію, даний товар виробляється на виробничих потужностях в різних країнах світу. Просимо Вас звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected].
      Наші фахівці зафіксують Ваше звернення, з'ясують деталі, нададуть необхідну консультацію та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання.
      Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні. Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами мобільного оператора.

• Ігор Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80

Рекомендую товар продавця відправили бистро товар високої якості

Достоинства:
    Дуже прийнятна ціна
    Недостатки:
    Поки що немає недоліків

Ігорю, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80

Все супер,замовила по акції два рази

Достоинства:
    Капсули всі цілі, в машинці залишків ніяких немає
    Недостатки:

Світлано, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда FINISH

Усе

Достоинства:

Сергію, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда FINISH

• Вікторія П***

Хороші

Вікторіє, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда FINISH

• Лилия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80

Капсули швидко прийшли. Користуюся такими вже давно, хороші

Недостатки:
    Не має

Ліліє, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда FINISH

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80

Капсули для миття посуду в посудомийних машинах FINISH Quantum All in 1 80 шт (5908252011490)

Недостатки:

Сергію, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда FINISH

• Юля Р***

Капсули відмінні

Юліє, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда FINISH

• Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80

Все сподобалось, свою функцію виполняють,рекомендую

Недостатки:

Тетяно, дякуємо за зворотній зв'язок. Ваша рекомендація має велике значення для нас. Користуйтесь із задоволенням. З повагою, команда FINISH

• Микола Н***

Чудово

Миколо, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда FINISH

• Алла К***

Не найкращі, але непогані

Алло, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда FINISH

• Зоряна М***

Хороші капсули. Рекомендую.

Зоряно, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда FINISH

• Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 60

Дякую" розетка" за чудові акції

Оксано, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда FINISH

• Ганна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80

Миє добре. Навіть лоточки. Капсула розчиняється повністю. Завжди використовую додатково ополіскувачі, тому на посуді розводів нема.

Достоинства:
    Ціна-якість
    Недостатки:

Ганно, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH

• Ірина А***

Finish завжди подобається ,коли це зі знижкою ,то взагалі супер

Достоинства:
    Три с одному ,не треба все окремо засипати
    Недостатки:

Ірино, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда FINISH

• Ірина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 35

Мне не зашли , в целом не плохо

Ірино, цінуємо Вашу думку та дякуємо за відгук. З повагою, команда FINISH

• Анатолий Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 35

Рекомендую

Анатолію, дякуємо за зворотній зв'язок. Ваша рекомендація має велике значення для нас. Користуйтесь із задоволенням. З повагою, команда FINISH

• Ярослав М***

Миє але смердить

Недостатки:
    Страшний запах

Ярославе, дякуємо, що поділилися своїми враженнями!
      Якщо після використання засобу для миття посуду залишається запах, рекомендуємо використовувати більш довгу програму миття або функцію додаткового ополіскування.

• Ольга А***

Нарікань немає

Ольго, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH

• Віра А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80

Не розчиняються, половина засобу просто прилипає в відсіку

Недостатки:
    Не розчиняються

Віро, дякуємо за ваш відгук! Хотіли б звернути увагу, що капсули Finish рекомендовано брати сухими руками та класти у повністю сухий відсік для миючого засобу в посудомийній машині або на дно машини для коротких циклів миття. Ви також можете звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну пошту [email protected]. Наші фахівці зафіксують Ваше звернення, нададуть необхідну консультацію та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання та потреби.

• Олена А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 60

Нарешті моя машина почала гарно мити посуд. Капсули гарно розчиняються, не залишають розводів, ніякого хімічного запаху. Головне правильно підібрати програму.

Достоинства:
    Виконують свою функцію на відмінно
    Недостатки:
    Не виявила

Олено, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда FINISH

• Світлана І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80

Жахлива якість. Не розчиняється половина. Залишаються білі слід . Запах хімічний. Не раджу.

Світлано, дякуємо, що поділилися своїми враженнями!
      Якщо після використання засобу для миття посуду залишається запах та білий наліт, рекомендуємо використовувати більш довгу програму миття або функцію додаткового ополіскування.

• Максим М***

Хороші таблетки. Рекомендую

Максиме, дякуємо за зворотній зв'язок. Ваша рекомендація має велике значення для нас. Користуйтесь із задоволенням. З повагою, команда FINISH

• Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 120

дуже сильний хімічний запах, ставлю посудомийку на 2,5 год, після миття запах дуже сильний. Взяла обід на роботу контейнер то аж іжа прованялася тим запахом.

Пробую тепер розрізати і кидати пів таблетки, запах трохи менший )

Достоинства:
    добре миють
    Недостатки:
    дуже сильний запах

Олено, дякуємо, що поділилися своїми враженнями!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80

Сергію, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда FINISH

• Іван М***

Співвідношення ціна/якість

Іване, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH

• Юлія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80

Непогані капсули. Миють добре.
    Тільки, чомусь, саме з ними на прозорому посуді залишається щось на кшталт пилу. Не багато. Плямками. Але є.
    Легко витирається рушником.
    Чи купуватиму ще? Подумаю

Юліє, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда FINISH

• Ирина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80

Хорошие таблетки, не оставляет подтеков или белого налета

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Цена

Ірино, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH

• Вадім З***

Супер.

Вадиме, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH

• Аркадий Б***

Все гарно, дякую

Достоинства:
    Хорошо
    Недостатки:

Аркадію, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда FINISH

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80

Гарно миє посуд, але залишає запах на сковородках, каструлях.

Достоинства:
    Гарно миє
    Недостатки:
    Залишковий запах після мийки

Сергію, дякуємо, що поділилися своїми враженнями!

• Віталій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 80

Віталію, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH