Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Молокоотсос электрический LELIK™ Mirava Puls | двухфазный, массаж, стимуляция лактации, белый + пакеты для грудного молока LELIK™ BPA Free, 30 шт.

Оценка пользователей 4.65/5
  • Світлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Розовый

Товаром задоволена на всі 100! Думаю, чому не замовила його раніше. Це чудо для мам.

Достоинства:
    Вільні руки
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  DZYGARI

Вітаємо, Світлано!

Щиро дякуємо Вам за відгук про молоковідсмоктувач LELIK Mirava Puls. Дуже приємно знати, що покупка настільки Вам сподобалася та справді стала корисною помічницею в щоденних турботах. Особливо тішить, що Ви відзначили зручність формату вільних рук — це справді робить користування набагато комфортнішим. Бажаємо Вам і надалі лише приємних вражень, зручного користування та максимум комфорту щодня.

• Аліна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Белый

Доброго дня, я вам дякую за чудовий сервіс
    Ви молодці, приємно мати співпрацю)
    Дякую за подаруночки і нову колбочку, я не очікувала
    Дуже раджу цей магазин і їх товари, купувала у них 2 молоковідсмоктувачі (новіша версія і попередня) дуже ними задоволена. Безпровідні не зрівняти з провідними.. з ними ти мобільним будь де, це супер зручно. Також купувала назальний аспіратор — це супер девайс без якого не обходиться жоден мій день. Носики дітей завжди чистенькі)

Достоинства:
    Всі

Вітаю, Аліна.

Щиро дякуємо за такий теплий і детальний відгук та за довіру до продукції LELIK. Нам дуже приємно, що електричні молоковідсмоктувачі LELIK Mirava Puls виправдали ваші очікування та стали зручними у щоденному використанні. Раді також, що назальний аспіратор LELIK допомагає вам у догляді за дітками.

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом користування та відзначили сервіс і подарунки — для нас це дуже цінно.

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Розовый

Зручний, трохи погралася з налаштуваннями і режимами та все ж знайшла найбільш комфортний для мене. Батареї вистачає на кілька використань. Зручно і швидко миється.

Вітаємо, Оксано!

Дякуємо вам за відгук і за те, що поділилися власним досвідом користування. Раді чути, що після налаштування режимів ви змогли підібрати комфортний варіант саме для себе, а також оцінили автономність і простоту догляду — це одні з ключових переваг цієї моделі.

Нехай молоковідсмоктувач і надалі буде зручним помічником у щоденному користуванні.

• Юнона Ї***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Розовый

Непоганий девайс, гарно зціжує молоко,краще ніж ручний молоковідсмоктувач, але через півтора місяці після початку використання почала глючити сенсорна панель, погано реагує на дотики і сама хаотично переключає програми

Достоинства:
    Гарно зціжує молоко
    Недостатки:
    Сенсорна панель швидко почала глючити
    • Продавец  DZYGARI

Вітаємо, Юноно!

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом користування. Раді, що молоковідсмоктувач LELIK Mirava Puls добре справляється зі своєю основною функцією та забезпечує ефективне зціджування молока.

Щодо сенсорної панелі — вона дійсно чутлива, оскільки розрахована на роботу легкими дотиками. Під час використання, особливо якщо пристрій тримається в руках або змінюється положення, сенсор може реагувати на випадкові торкання чи рухи. Це особливість сенсорного керування, а не технічний недолік блоку.

Для більш стабільної роботи рекомендуємо:

під час зціджування намагатися не торкатися панелі керування;

фіксувати прилад у зручному положенні;

керувати режимами перед початком процедури або між циклами.

Також нагадуємо, що пристрій має гарантійний термін, і в разі реальної технічної несправності ми завжди готові допомогти з діагностикою та вирішенням питання.

Дякуємо за ваш відгук і зворотний зв’язок — він допомагає іншим користувачам краще розуміти особливості роботи пристрою.

• Багній А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Розовый

Нормально він працював лише перший тиждень. Далі він миттєво розряджається, причому його оригінальна зарядка постійно випадає, а мою він не бачить навіть. Цей рожевий моторчик постійно під час роботи підіймається вверх, і відповідно припиняє працювати, і його постійно потрібно поправляти. І можете мені не відписувати що то я легко його вставляю, бо перші дні так не було.
    Якщо треба сціджувати молоко 1-2 рази на тиждень то ще ок , але якщо як мені - 8 разів на добу , то термін його експлуатації 10 днів. Замовляю тепер нормальний.

Достоинства:
    Недостатки:
    Фактично він одноразовий
    • Продавец  DZYGARI

Вітаємо, Алло!
      Дякуємо, що поділилися своїм досвідом користування.

Ми розуміємо ваше розчарування — коли техніка починає працювати нестабільно, це справді неприємно, особливо у період активного використання. Водночас хочемо звернути увагу, що всі описані вами моменти є перевірюваними та вирішуваними в межах гарантії, яка для цього пристрою становить 12 місяців.

Проблеми з зарядкою, швидким розрядом або роботою мотора — це саме ті випадки, заради яких і передбачене гарантійне обслуговування: перевірка, ремонт або заміна виробу. На жаль, звернення з цього приводу до нашого магазину ми не отримували.

Нам прикро, що замість гарантійної перевірки було прийнято рішення залишити негативний відгук і придбати інший пристрій, адже ситуацію можна було врегулювати у встановленому порядку.

Сподіваємось, ця інформація буде корисною для інших покупців при виборі та користуванні технікою.

З повагою,
      команда DZYGARI

• Євген К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Белый

Обрати молоковідсмоктувач з різноманітним асортиментом на просторах інтеренту важко, та з цим не прогадали. І ціна, і сам пристрій себе виправдали. Задоволені вибором. Сучасний, компактний, з різними режимами, те, що треба при ГВ.

Достоинства:
    сила всмоктування добра, приємний режим масажу, сенсорне керування
    Недостатки:
    без зауважень
    • Продавец  DZYGARI

Вітаємо, Євгене!
      Дякуємо за такий змістовний і зважений відгук. Нам дуже приємно чути, що молоковідсмоктувач LELIK Mirava Puls повністю виправдав ваші очікування — і за ціною, і за функціональністю. Раді, що ви оцінили силу всмоктування, режим масажу та сенсорне керування, адже саме ці деталі роблять процес ГВ комфортнішим і спокійнішим.

Дякуємо за довіру та ваш вибір.

• Анна К***

Дуже зручний, товаром задоволена

Вітаємо, Анно!
      Дякуємо за ваш відгук Раді чути, що молоковідсмоктувач LELIK Mirava Puls виявився для вас зручним і ви залишилися задоволені покупкою. Нехай пристрій і надалі допомагає вам із комфортом та користю.

• Володимир М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Белый

Товаром задоволені, дружині все підійшло, і по розміру, і по функціоналу. Добре працює! Наші рекомендації!

Достоинства:
    зручний, компактний, багато режимів, подарунок у вигляді пакетів для молока)
    Недостатки:
    не має
    • Продавец  DZYGARI

Вітаємо, Володимире!
      Дякуємо за ваш відгук і рекомендацію Раді чути, що молоковідсмоктувач LELIK Mirava Puls повністю підійшов вашій дружині — і за розміром, і за функціоналом. Приємно знати, що ви оцінили зручність, компактність, різноманіття режимів та подарунок у вигляді пакетів для зберігання молока.

Нехай пристрій і надалі працює стабільно та приносить користь і комфорт.

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Белый

Я ніколи не пишу відгуки, але про цей товар залишу.
    Раджу не купувати, тому що є ряд причин;
    молоко протікає;
    кришка самого насосу де вмикається з кожним накачуванням при ввімкнутості підіймається, від цього втрачається герметичність,кожного разу через 5-10 сек потрібно поправляти;
    герметичність втрачається ще бог зна від чого, постійно перескладаю, відкачати молоко важко з кожним разом, через незрозумілі причини.

Достоинства:
    Не знайшла
    Недостатки:
    Відʼєднується кришка насосу
    Протікає молоко
    Не можна вгадати положення соску, яку має бути.
    Щоразу 5-10 сек перескладати молоковідсмоктувач, бо втрачається герметичність

Вітаємо, Олена!
      Дуже прикро отримати негативний відгук про даний товар. Станемо на захист свого продукту, оскільки з вашого відгуку видно, що ви не до кінця розібралися з принципом його роботи.

Конструкція даного пристрою створена таким чином, що головний насос необхідно міцно зафіксувати у своєму посадковому положенні. Зазвичай жінки вставляють його лише легенько, не повністю у посадкове місце. Пристрій є досить потужним у своєму класі та утворює хороший вакуум, що й може спричиняти випадання насоса. Це не означає, що пристрій поганий — просто його необхідно використовувати трохи інакше, з урахуванням особливостей фіксації.

Також хочемо зауважити, що молоковідсмоктувачі — це дуже індивідуальний товар. Інколи жінкам необхідно спробувати до трьох різних моделей або типів, щоб знайти саме той варіант, який підходить. В інших випадках вдається підібрати відповідну модель з першого разу. Це пов’язано з фізіологічними особливостями жіночих грудей, тому універсального рішення, яке підійде всім з першої спроби, може не існувати.

Маємо надію, що ви прислухаєтеся до наших порад і зможете використовувати пристрій за призначенням.

З найкращими побажаннями, команда DZYGARI.

• Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Белый

Користуюсь вже тиждень, то можу сказати, що це дуже крутий молоковідсмоктувач. Особливо коки тільки прибуває молоко, і малюк ще все не встигає зʼїсти, то зцідились і нічого вас більше не турбує. А зціжене молоко можно зберігати в пакетах які йдуть у подарунок. Молоковідсмоктувач дуже зручний у використанні, якщо його вірно зібрати, то нічого не підтікає. Дуже рекомендую, за свою ціну він справляється на всі 1000.

Достоинства:
    Зручний у використанні

Вітаємо, Тетяно!
      Щиро дякуємо за такий детальний і корисний відгук. Дуже цінно, що ви поділилися власним досвідом використання молоковідсмоктувача LELIK Mirava Puls. Цілком погоджуємось — у період прибуття молока справді важливо мати під рукою надійний і зручний пристрій. Також приємно чути, що пакети для зберігання молока стали у пригоді.

Ми завжди прагнемо, щоб продукція була максимально зручною та ефективною в щоденному користуванні. Раді, що пристрій працює стабільно і відповідає вашим очікуванням.

З найкращими побажаннями,
      команда DZYGARI

• Станіслав Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Белый

В цілому все добре, не протікає
    Єдиний мінус що самовільно змінюються режими.

Недостатки:
    Самовільно змінюються режими
    • Продавец  DZYGARI

Вітаємо, Станіславе!

Дякуємо за відгук . Раді, що вам в цілому сподобався молоковідсмоктувач електричний акумуляторний LELIK Mirava Puls. Хочемо уточнити щодо моменту з перемиканням режимів. У моделі LELIK Mirava Puls це не є недоліком, а навпаки — спеціальна функція.

Пристрій має 4 режими та 9 рівнів інтенсивності. Для комфорту мами він може автоматично переходити між фазами (масаж стимуляція зціджування). Такий алгоритм роботи імітує природний ритм годування дитини:

- спочатку м’який масаж для запуску молока,

- потім стимуляція,

- далі основне зціджування.

Саме завдяки цим автоматичним змінам досягається ефективне та безпечне зціджування без перенавантаження. При цьому ви завжди можете вручну відрегулювати і режим, і рівень швидкості під свій комфорт.

Тобто те, що здається “самовільною зміною”, насправді — продумана функція для підтримки лактації та зручності мами .

• Марія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Розовый

Сподобався дуже, не протікає, не шумний та добре тримає заряд. Дуже ввічливий продавець, дорогом з питаннями дуже швидко

Вітаємо, Маріє! Щиро дякуємо за довіру до продукції LELIK
      Раді, що молоковідсмоктувач On-the-Go виправдав очікування — без протікань, тихий і з надійним акумулятором. Це надважливо для щоденного використання.

Також приємно чути теплі слова про обслуговування — ми завжди поруч, якщо виникають питання
      Нехай користування буде зручним, а лактація — стабільною та комфортною!

• Лара Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Розовый

Инструкция не соответствует функционалу данного девайса. Инструкция на английском. Заряжается долго.

Достоинства:
    Компактный. Помогает в кормлении. Для тех у кого мало молоко - хорошее вложение.
    Недостатки:
    Протекает не значительно.
    • Продавец  DZYGARI

Вітаємо, Лара,

Дякуємо за ваш відгук! Буває, що на фабриці можуть помилково вкласти інструкцію від іншого пристрою, але ми вже надіслали вам правильну версію в електронному вигляді в особистий чат.
      Щодо зарядки – вона залежить від характеристик адаптера, який використовується. Рекомендуємо зарядний пристрій з потужністю не менше 5V/2A для швидшого процесу.
      Щодо незначного протікання – молоковідсмоктувач повинен щільно прилягати до грудей. Якщо з’являється протікання, рекомендуємо перевірити правильність збору пристрою, положення силіконової накладки та герметичність з'єднань.

• Анастасія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Розовый

Якісний девайс, матеріал, довго тримає заряд батареї! Не маю з чим порівняти іншим, але свою роботу він робить на відмінно. Я задоволена!
    Я довго вагалася у виборі, продавець якісно проконсультував.
    Також це низька ціна, отримувала рекламу з цінником більшим у 2,5 рази.
    P.S. Кого лякають відгуки, що цей пристрій не працює чи зламаний. Не зважайте! Потрібно правильно вставляти моторчик у корпус. Лише 2-3 сек вашої уваги!

Достоинства:
    Якісний девайс, матеріал, довго тримає заряд батареї!
    • Продавец  DZYGARI

Анастасія, вітаємо! Дякуємо за такий детальний і позитивний відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою і що наші консультації допомогли вам зробити правильний вибір. Раді чути, що пристрій працює на відмінно та заряд тримається довго! Дякуємо, що поділилися корисною порадою щодо правильного вставлення моторчика – це дійсно може допомогти іншим користувачам.

• Поліна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Белый

Купила тут цей прилад ) дуже класний . Єдине , що періодично випадає блочок. А так це топчік !

Достоинства:
    Швидке і безболісне зціження
    Недостатки:
    Випадає блочок. Але не завжди
    • Продавец  DZYGARI

Поліна, вітаємо! Щиро вдячні вам за приділений час та залишений відгук. Ми раді, що вам сподобався Акумуляторний двохфазний молоковідсмоктувач LELIK On-the-Go та ви залишились задоволені покупкою. Щодо блочка, на ньому є спеціальний обмежувач, в який потрібно вставити блочок, щоб він надійно зафіксувався і не випадав під час використання. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!

• Відана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Розовый

Молоковідсмоктувач сподобався. Зручний та функціональний. Брала на середній плюс розмір грудей та не прогадала. Відправили швидко. До магазину питань немає. Спрацювали оперативно.

• Продавец  DZYGARI

Вітаємо! Відана, щиро вдячні вам за приділений час та залишений відгук про Акумуляторний двохфазний молоковідсмоктувач LELIK On-the-Go з функцією масажу та стимуляцією лактації. Раді, що вам все сподобалось та покупкjю ви залишились задоволені!
      Дякуємо за вибір нашого магазину! Будемо раді вас бачити знову!

• Аделіна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Розовый

Користуюсь вже декілька днів. Все добре. Товар відповідає опису. Має різні режими, які можна підлаштувати під себе. На вигляд матеріали якісні, на силіконі є маркування.

• Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Розовый

Хочу поблагодарить магазин за прекрасный товар. Я очень довольна покупкой и сомневалась выбирая модель. Мне рекомендовали именно эту для моего размера груди. Свою функцию выполняет и мне все понравилось. Спасибо.

• Валентина Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Розовый

Молоковідсмоктувач працює відмінно. Болісних відчуттів немає, потужності вистачає щоб гарно зціджуватись. Працює досить тихо. Великий контейнер для молока.

Достоинства:
    працює тих, безболісно зціджує
  • Ярослава В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Розовый

Роботою пристрою задоволена. Працює тихо та гарно допомагає спорожнювати груди. Був момент з блочком керування, але продавець швидко надав консультацію по правильному використанню. Головне блок вставляти силою до упору і він буде міцно сидіти. Воронка велика і мені добре підійшла. Можу рекомендувати.

• Віра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Розовый

Любов з першого погляду. Охайний з виду, матеріали якісні. Після першого використання отримала задоволення), груди не болять, сціджує плавно, втягуючи і відпускаючи сосок, як ніби сама дитинка смокче. Одразу вмикаю функцію масажу, молочні залози добре розслабляє, молоко добре надходить і потім включаю наступний режим, вже додаючи трохи більшу швидкість. Дівчата, рекомендую! ))

Достоинства:
    вже плануємо купити інший, щоб одразу з двох грудей сціджувати
  • Наталя С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Розовый

З своєю задачею справляється. Виникли проблеми зі збіркою, але продавець допоміг розібратися і все працює добре. Мені сподобався.

• Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Розовый

Це мій перший такий пристрій. Користувалась поки лише пару разів, бо поки не було потреби. Зручно мити і заряджати. Покупкою задоволена.

Достоинства:
    Якісні матеріали, різні режими, тихий, зручно сидить в бюсті
  • Евгения В***

Чудовий молоковідсмоктувач, задоволена на всі 100%

• Елизавета Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Розовый

Молоковідсмоктувач супер та достатньо потужний. На перших швидкостях вже можна зцідити молоко. Однієї зарядки мені вистачає на 6-7 сеансів, хоча в нуль не розряджала ще. Чудовий вибір за такі гроші.

• Елена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Розовый

Хороший молоковідсмоктувач. В мене груди більше середніх і чаша дуже добре підійшла. Також сподобався великий об'єм контейнера в 240 мл. Мені все сподобалось. Можу рекомендувати.

Достоинства:
    контейнер великий, тихо працює
    • Продавец  DZYGARI

Олена, вітаємо! Вдячні вам за приділений час та залишений відгук про Акумуляторний двохфазний молоковідсмоктувач LELIK On-the-Go. Ми надзвичайно раді, що покупкою ви залишились задоволені та вам все сподобалось. Дякуємо за ваші рекомендації, вони дуже важливі для нас та наших покупців!

• Ірина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Розовый

Користуюсь другий тиждень, задоволена добре виконує свою роботу!

• Продавец  DZYGARI

Ірина, вітаємо! Щиро вдячні вам за приділений час та залишений відгук про Акумуляторний двохфазний молоковідсмоктувач LELIK On-the-Go з функцією масажу та стимуляцією лактації. Ми надзвичайно раді знати, що покупкою ви залишились задоволені та вам все підійшло.
      Будемо раді вас бачити знову! Маємо в асортименті багато цікавого для вас та вашого малюка.

• Олександра Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Розовый

До кого можна звернутися, сам пристрій не дуже пристає до чаши

• Продавец  DZYGARI

Вітаємо! З вами вже зв'язався наш менеджер, щоб вирішити питання, яке у вас виникло. Вам надали консультацію та надіслали відео, як правильно зібрати та користуватись приладом, тому сподіваємось, що у вас все вийшло. Також нагадуємо, що у вас є гарантійни талон, де вказані контакти нашого інтернет-магазину, куди ви можете звернутися в будь- який момент, ми завжди на зв'язку. Дякуємо!

• Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Розовый

Молоковідсмоктувач мені підійшов. Потужний і дійсно стимулює лактацію особливо якщо забиваються протоки. Додавати потужність необхідно поступово.

Достоинства:
    тиха робота
    • Продавец  DZYGARI

Вітаємо, Ольга! Щиро вам вдячні за приділений час та залишений відгук про Молоковідсмоктувач акумуляторний LELIK On-the-Go. Ми надзвичайно раді, що попукпою ви залишились задоволені та вам все підійшло! Користуйтеся із в радість! Будемо раді вас бачити знову в нашому інтернет-магазині. Маємо багато цікавого для вас та вашого малюка.
      З найкращими побажаннями, команада DZYGARI

• Hanna H***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Розовый

Користуюся цим апаратом більше місяця, і з початку все було добре, але згодом почалися збої в роботі. Програми та швидкості самі перемикаються, він висне і жодна кнопка не реагує. Інколи взагалі дуже важко увімкнути. За такі кошти міг би і довше пропрацювати.

Достоинства:
    Недостатки:
    Збивається програма
    • Продавец  DZYGARI

Ганна, вітаємо! Нам прикро, що трапилась така ситуація. В даному випадку ви можете скористатися гарантійним талоном та відправити нам прилад на діагностику. Ми передамо в сервісний центр для перевірки.

• Hanna H***

Дякую, але це довго треба чекати, а мені він дуже потрібен. Спробую тут полагодити.

• Милана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Белый

З радістю ділюся своїми враженнями про цей молоковідсмоктувач, бо це моє спасіння та допомога!
    Почала збирати його і зрозуміла, про що дівчата писала у відгуках, бо там дійсно моторчик потрібно плотно притиснути в пази трохи прокрутивши, щоб він повністю був занурений, тоді пристрій працює на «Ура!» . Потужність всмоктування дуже мене порадувало, нарікань жодних не має, справляється чудово.
    Мої щирі рекомендації!

Достоинства:
    потужність, сучасний дизайн, якісні матеріали
    • Продавец  DZYGARI

Мілана, вітаємо! Щиро вдячні вам за приділений час та залишений позитивний відгук про Акумуляторний молоковідсмоктувач LELIK On-the-Go! Нам надзвичайно приємно, що покупкою ви залишились задоволені та вам все підійшло! Щиро вдячні вам за рекомендації та описаний вами досвід щодо експлуатації пристрою.
      Користуйтеся із задоволенням!
      З повагою, команда DZYGARI

• Алиса Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Розовый

Классная штука, сегодня получила, сегодня же и применила. НО! Столкнулась с крайне неприятной проблемой, электронная часть молокоотсоса не становится плотно в отверстие и приходится искать положение, что бы всё работало, всё время держать рукой, потому, что оно то тянет молоко, то нет. Прошу рассмотреть моё сообщение как можно скорее и заменить электронную часть молокоотсоса. Спасибо за понимание

Достоинства:
    Быстро справляется с задачей
    Недостатки:
    Не становится электронная часть плотно в отверстие
    • Алиса Б***

Спасибо, что достаточно быстро отреагировали и разрешили мою проблему. Девочки, кто всё ещё думает, заказывать данную модель или нет- рекомендую заказывать

• Продавец  DZYGARI

Аліса, вітаємо! Дякуємо за ваш відгук та за звернення щодо питання, яке у вас виникло. Ми завжди на зв'язку для вас, і якщо виникатимуть будь-які питання - просимо звертатися, будемо раді вам допомогти!
      Дякуємо за вибір нашого магазину та за рекомендації покупцям!
      З найкращими побажаннями, команада DZYGARI

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Розовый

Користуюсь вже більше тижня. Ніяких зауважень. Працює дуже добре, заряду вистачає десь на 3 рази, заряджається швидко, в комплекті є шнур. Матеріал якісний. До цього був молоковідсмоктувач дорожчої марки, але цей нічим не гірше. Відчуття, що все робиться на одному заводі, а потім лише бренди свої наліплюють.

Достоинства:
    потужний, якісні матеріали
    • Продавец  DZYGARI

Ольга, вітаємо! Щиро вдячні вам за зворотній відгук! Нам надзвичайно приємно значти, що ви покупкою лишились задоволені та вам все підійшло.
      Будемо раді вас бачити знову!
      З повагою, команда DZYGARI

• Людмила В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Розовый

Хочу поблагодарить менеджера магазина за помощь в подборе. Быстро получила и уже пользуюсь. Это мой первый аппарат, потому не с чем сравнивать. Главное все работает и свою функцию выполняет.

Достоинства:
    Все работает. Товар как в описании
  • Вячеслава
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Розовый

Чудовий пристрій. Мені підійшов. Величина воронки таки має значення і тут вона не маленька. За рахунок цього процес відбувається безболісно і комфортно. Добре тримається під бюстгальтером і дає змогу займатись своїми справами. Довго обирала і зупинилась на цій моделі. Рекомендую даний девайс.

Достоинства:
    Величина воронки, тихий