- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x170
Матрац гарний ,достатньо твердий.
Відправка була з затримкою,упакування матрацу було дуже брудне.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук.
Раді чути, що матрац вам сподобався за якістю та рівнем жорсткості. Щиро перепрошуємо за затримку у відправці та неналежний стан пакування. Ми обов’язково передамо цю інформацію на склад, щоб посилити контроль чистоти та охайності при підготовці замовлень до відправки. Ваші зауваження допоможуть нам покращити сервіс.
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 70x160
Для бюджетного варіанту гарний матрас, твердий, достатньо високий, нитки не стирчать. Єдине хотілось би щоб чохол був з'ємний, для того щоб попрати, але він суцільний. Та приїхав ну дууже в брудному упакуванні- запаяний целофан(( Таке враження що він роками лежав на складі та збирав пил. Це не дуже приємно, тим паче що брали матрас для дитини
- Достоинства:
- Ціна -якість
- Недостатки:
- Не з'ємний чохол, брудне упакування
Представник постачальникаДякуємо Вам за зворотний зв’язок і що поділилися враженнями від покупки!
Раді, що ви оцінили поєднання ціни та якості, а також відзначили комфорт та висоту матраца. Ваші зауваження щодо стану упаковки ми обов’язково передамо відповідним фахівцям для покращення сервісу.
Нам щиро прикро, що упаковка викликала негативні емоції — така ситуація є неприйнятною, особливо коли мова йде про дитячі товари. Ми працюємо над удосконаленням логістики та контролю на складах, аби подібні випадки більше не повторювались.
Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими. Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання або побажання — будемо раді допомогти!
- Андрей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x180
Хороший матрацЪ
Представник постачальникаДякуємо, за Ваш відгук!
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x160
Просто жах, якість відстій, нитки торчат, розпускається на очах зі всіх сторін
- Достоинства:
- Недостатки:
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x160
Отлично запакован. Полностью отвечает описанию
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x160