Отзывы покупателей о Матрас беспружинный Highfoam Lento Presto 70x160 см (EVR-5669)

Оценка пользователей 3.83/5
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x170

Матрац гарний ,достатньо твердий.
    Відправка була з затримкою,упакування матрацу було дуже брудне.

Дякуємо за Ваш відгук.
      Раді чути, що матрац вам сподобався за якістю та рівнем жорсткості. Щиро перепрошуємо за затримку у відправці та неналежний стан пакування. Ми обов’язково передамо цю інформацію на склад, щоб посилити контроль чистоти та охайності при підготовці замовлень до відправки. Ваші зауваження допоможуть нам покращити сервіс.

• Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 70x160

Для бюджетного варіанту гарний матрас, твердий, достатньо високий, нитки не стирчать. Єдине хотілось би щоб чохол був з'ємний, для того щоб попрати, але він суцільний. Та приїхав ну дууже в брудному упакуванні- запаяний целофан(( Таке враження що він роками лежав на складі та збирав пил. Це не дуже приємно, тим паче що брали матрас для дитини

Достоинства:
    Ціна -якість
    Недостатки:
    Не з'ємний чохол, брудне упакування

Дякуємо Вам за зворотний зв’язок і що поділилися враженнями від покупки!

Раді, що ви оцінили поєднання ціни та якості, а також відзначили комфорт та висоту матраца. Ваші зауваження щодо стану упаковки ми обов’язково передамо відповідним фахівцям для покращення сервісу.

Нам щиро прикро, що упаковка викликала негативні емоції — така ситуація є неприйнятною, особливо коли мова йде про дитячі товари. Ми працюємо над удосконаленням логістики та контролю на складах, аби подібні випадки більше не повторювались.

Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими. Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання або побажання — будемо раді допомогти!

• Андрей Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x180

Хороший матрацЪ

Дякуємо, за Ваш відгук!

• Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x160

Просто жах, якість відстій, нитки торчат, розпускається на очах зі всіх сторін

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість
  • Евгений К***

Отлично запакован. Полностью отвечает описанию

• Марина С***