Отзывы покупателей о Матрас беспружинный Highfoam Lento Presto 120x200 см (EVR-5682)

Оценка пользователей 4.65/5
на основе 81 отзыв
  • Отзывы про товар продавца ВерестМ
  • Александра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Популярные размеры: 160x200. Высота: 12

Матрасом довольны всё прекрасно.

Достоинства:
    Удобный , класный
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Олександа!

Ми дуже вдячні Вам за Вашу оцінку та відгук!

Будемо раді Вас бачити серед наших постійних покупців.

• Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mobiliario. Популярные размеры: 140x190. Высота: 12

Дякую за оперативне вирішення маленького негаразду. Адекватне керівництво, яке переймається гідністю своєї компанії.

• Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 80x190. Высота: 12

Матрац отличный, запаха нет,упакован был компактно в виде рулона, доставка быстрая

• Лілія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 160x190. Высота: 12

Матрац мякенький, гарний, білий, приємний на дотик. Скручений гарно при доставці, він помістився навіть на задньому сидінні авто, а вдома розпакували і вийшов повноцінний матрац))) Він дуже легкий, це для мене дуже важливо. Донька в захваті від якості матрацу))) Дякую вам)) Продавець супер, навіть доби не пройшло з моменту замовлення до отримання))) Порекомендували, допомогли розібратися, швидко і приємно! Дякую

Достоинства:
    Легкий, зручний, гарний
    Недостатки:
    Все супер
    • Продавец  Мій Дім

• Светлана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 120x190. Высота: 12

Дякую матрац дуже гарний ,доставлено швидко.

• Алексей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 140x190. Высота: 12

Замечательный матрац! "Массажная" сторона немного мягче, если перевернуть другой стороной - та более жесткая.

Достоинства:
    Отличный матрац! Соотношение цена-качество идеальное!
    Недостатки:
    Чехол несъемный и немного скользкий как по мне - без наматрасника сатиновая простынь соскальзывает.
    • Продавец  Мій Дім

• Юлія О***

Матрас пружний , якісний , зручний
    Легко сама розпакувала та поклала на диван

Достоинства:
    Ціна=якість
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  Мій Дім

• Костянтин

Отличный товар и сервис!
    Покупал для дивана. Отлично подошёл. Теперь сон стал куда комфортнее.

• Дмитрий О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 120x190. Высота: 12

В общем матрас довольно таки хороший. Размеры все подошли.
    Из недостатков это неприятный запах химией, который держится почти неделю.
    Но а так в целом брать можно.

Достоинства:
    Матрас отличный.
    Недостатки:
    Запах химией, доставка долгая почти шла 5 дней.
    • Продавец  Мій Дім

Доброго дня. Можливо в плівці довго лежав на складі, а можливо на новій пошті їхав з якоюсь хімією. Бо відгуків на рахунок запаху не було. Наразі відправляємо в рулончиках, оперативно. Користуйтесь на здоров'я, приємних сновидінь))))

• Мар'яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TernoCot. Популярные размеры: 90x200. Высота: 12

Товаром дуже задоволена.
    Замовлення прийшло швидко.
    Товар якісний, 3 рівень жорсткості, але зручні , без зауважень

• Інна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x190. Высота: 12

Матрас оказался твердым, не рекомендую

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Твердий

Інно, дякуємо, що поділилися. Розуміємо: відчуття жорсткості дуже індивідуальне.

Для орієнтиру: у Highfoam Lento Presto використана піна, яку ми випробовуємо за профільними стандартами. За їхніми показниками матеріали лежать у середньому діапазоні жорсткості, але суб’єктивні відчуття залежать від ваги, основи ліжка та звичок сну.

Ваш відгук беремо до уваги, щоб ще чіткіше пояснювати рівень підтримки в описах.

• Ігор Г***

Для себе я оцінюю це як позитивний відгук.

• Валентина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x190. Высота: 12

Матрас чудовий, але завеликий. Я прорахувалась, хотіла б обміняти на меньший (120 на 190) звʼяжіться зі мною, будь ласка

Добрий день!

Зверніться, будь ласка, з цим питанням в чат підтримки Rozetka.

• Тетяна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 180x200. Высота: 12

дуже гарний матрац. хвилювалася що висота 12см але все ок матрац дуже комфортний

Достоинства:
    за ці гроши немає
    Недостатки:
    невиявлено

Дякуємо, що обрали Highfoam!

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 120x200. Высота: 12

Дуже дякую за оперативну доставку матраса, дуже приємний продавець, який вислухає побажання і розповість що краще обрати. Побільше вам клієнтів)

Достоинства:
    М'який, зручний

• Игорь В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x190. Высота: 12

Все хорошо, качественно и удобно. Мама довольна.

Користуйтесь із задоволенням!

• Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 120x190. Высота: 12

Все добре, зручний.

• Ігор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 12

Обирав матрац серед дешевих, але як виявилося він мені підійшов ідеально, м’який, зручний. Дякую Розетка за доставку прямо в квартиру.

Достоинства:
    За свої гроші ТОП
    Недостатки:
    Поки, що немає.

Дякуємо за відгук, пане Ігорю!

Раді, що Вам сподобовся новий матрац! Користуйтесь із задоволенням!

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mobiliario. Популярные размеры: 90x200. Высота: 12

Дякую

• Светлана С***

Дуже гарний матрас рекомендую

• Максим Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x200. Высота: 12

Треба були матраци для великої кількості ліжок. Взяв спочатку один матрац, кинув малому на ліжко, де не ламелі, а рівні планки на відстані 5-7 см одна від одної. Гоцав та намагався відчути ті планки, чи продавити матрац (бо думав що 12 см то мало), при тому що мене далеко за центнер, я нічого не відчув. Потім придбав ще десяток і дуже задоволений результатом.
    Тепер дурниця від розетки з доставкою: замовити 1 матрац на точку видачі розетка це безкоштовно, а замовити вже 2 чи 5 чи десять матраців коштує космічна сума тисяч гривень і доставка на нову пошту.
    Я зробив багато замовлень на точку видачі і отримав матраци з безкоштовною доставкою.

Достоинства:
    Упругі, комфортні, недорогі.
    Недостатки:
    Дружина сказала, що для неї жорсткувато.

Дякуємо, пане Максиме за детальний відгук!
      Раді, що матрац підійшов. Користуйтесь із задоволенням!

• Анастасия Б***

Все гуд

Вдячні Вам за високу оцінку нашого продукту!

• Марина м***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 140x200. Высота: 12

Дуже непоганий!!!

• Продавец  Мій Дім

Дякуємо за гарний відгук. Приємного користування))))

• Володимир Н***

Дякую.Дуже гарний матрац!!!

Вдячні за довіру та відгук. Приємного сну на новому матраці!

• Юлия Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x200. Высота: 12

Матрас сподобався, шукали саме такий, не дуже високий та без металевих пружин.

Достоинства:
    Все подобається
    Недостатки:
    Поки немає

Дякуємо за Ваш відгук, пані Юліє!

• Любовь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 12

Космічний тонкий та легкий матрац. Дуже раджу

Достоинства:
    Легкий та м'який
    Недостатки:
    Не має

• Вікторія С***

Хороший

Дякуємо за оцінку!

• Тетяна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x200. Высота: 12

Гарний матрас
    відповідає всім очікуванням

Достоинства:
    легкий та пружний
    Недостатки:

Дякуємо за відгук, пані Тетяно!

• Алена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x200. Высота: 12

Зручний матрас, гарно прошитий, без хімозних запахів, не просідає,гарно упакований.

Достоинства:
    Спати дуже комфортно

• Владислава Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 120x200. Высота: 12

Матрас пришел вовремя. Был очень хорошо и герметично запечатан, в плотную пленку. Матрас чистый, красивый, белый. Пошит очень аккуратно. Средней жёсткости, что абсолютно идеально. С одной стороны, если провести рукой чувствуется массажная вставка, немного ребристая, мягкая, приятная. Матрас абсолютно идеальный и прекрасный. Благодарю

Користуйтесь із задоволенням!

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x190. Высота: 12

Чудовий матрац. Вартий своєї ціни.

Достоинства:
    В міру жорсткий.
    Недостатки:
    Немає.

Дякуємо за відгук, пане Юрію!

Бажамо здорових снів!

• Кучерявенко К***

Дуже добре

• Микола П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x200. Высота: 12

Норм

Дякуємо за оцінку, пане Миколо!

• Віктор К***

Повний непотріб ,

Пане Вікторе, дякуємо за відгук.

Ваш коментар досить загальний, тому нам складно зрозуміти, що саме викликало незадоволення.
      Будемо вдячні, якщо ви уточните, в чому саме полягала проблема — це допоможе нам розібратися в ситуації та, за потреби, вирішити це питання.

Очікуємо на деталі.

• ОКСАНА Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x190. Высота: 12

Дуже зручний, дитина задоволена.

• Анастасія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 12

Матрас комфортний. Середня жорсткість. Спати зручно. Не просідає.

Дякуємо за оцінку, пані Анастасіє!

• Інна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x190. Высота: 12

Комфортний матрац, спати зручно, спина не болить.

Достоинства:
    Середньої жорсткості