- Іван А***Отзыв от покупателя. Продавец: FreeDay
Дуже гарний та якісного виготовлений корабель легко збирається та удобна інструкція
- Достоинства:
- Дуже удобно те що в комплекті йде не лише сам корабель та інструкція до нього а іще і клей за допомогою якого можна кріпко скріпити деталі між собою
- Недостатки:
- Маленькі та тоненькі деталі достаточно крихкі і можуть легко зламатися а іще деталі на яких вже наклеєні наклейки легко збираються тому їх потрібно більш обережно збирати
- Продавец FreeDay
Дякуємо за відгук, дуже раді що вам сподобався наш товар. Буде приємно бачити вас знову у нашому магазині!
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Okaziya
З інструкцією допомогли (вона не була вкладена в упаковку), але дуже важко складається, без дорослого дитина не справиться (і дорослі точно не всі). Можливо якщо б інструкцію була більш детальна, було б краще, але і деталі дуже важко стикуються
- Продавец Okaziya
Щиро дякуємо, за відгук. Це допомагає іншим покупцям орієнтуватись у виборі. Нажаль бувають випадки , як пояснив нам виробник, що пропускають момент з вклеюванням наклейки з QR-кодом з інструкцією. Сподіваємось Вам вдалось скласти цей конструктор, та результат був вартий того. Дякуємо Вам за розуміння.
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Okaziya
Конструктор без інструкції. Як дитина має його скласти? Тут і дорослому важко буде… :(
- Достоинства:
- Не можу оцінити якість, оскількі зібрати неможливо
- Недостатки:
- Нема інструкції, думала, що по qr коду буде, але там ссилка на інстагра …
- Продавец Okaziya
Щиро дякуємо, за відгук)
Це допомагає іншим покупцям орієнтуватися в покупках. Нам дуже прикро,що у Вас склався такий досвід з даним виробником. Сподіваємось складений виріб принесе Вам більше задоволення,ніж сам процес. І Ви та Ваша дитина будете пишатись собою та тим що ви змогли його скласти самостійно.
- Александра А***Отзыв от покупателя. Продавец: Elsante
Дякую, конструктор чудовий