- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый
Коляска габаритна. При використанні 6 місяців відвалюються задні колеса ( постаралися деталі кріплення колес). Такої деталі немає, тому замінили на шалі ним ( але на довго не вистачає). Коляску не рекомендую!!!
- Недостатки:
- Гарабитна, відвалюються задні колеса
Доброго дня, Анна! Дякуємо за Ваш коментар та перепрошуємо за незручності! Зверніться, будь ласка, до продавця даної коляски, що до гарантійного обслуговування. Нагадуємо, що всі товари TM Kinderkraft мають гарантію 24 місяці.
- Роксолана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Дуже габаритна, тому і не зручна. Передні колеса часто не крутяться. За півроку експлуатації відлетіло колесо під час прогулянки (стерлась деталь!). Однозначно не рекомендую!
Доброго дня, Роксолана! Нам дуже прикро, що коляска Kinderkraft Trig 3 не виправдала Ваших очікувань! Звертаємо Вашу увагу, що всі товари TM Kinderkraft придбані у офіційних продавців мають гарантію 24 місяці.
- ДаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Купувала спеціально великий візок , але він не може переїхати навіть маленьку виямку. Коли сидить дитина візочком не можливо керувати, передні колеса часто не крутяться, немає амортизації. Не регулюється ручка , при використанні візочка на руках відчувається неприємний запах (щось типу резини). Дуже розчарована.
- Достоинства:
- Великий, для високих діточок
- Недостатки:
- Незручний, ручка не регулюється, використані в ньому неякісні матеріали які мають неприємний запах.
Доброго дня, Дарія! Дякуємо Вам за зворотний зв’язок щодо прогулянкової коляски Kinderkraft Trig 3 Granite Grey.
Шкода, що модель не повністю відповідала Вашим очікуванням. Ми розуміємо, що кожен користувач має свої індивідуальні потреби, і сприйняття комфорту чи зручності може бути різним.
Kinderkraft Trig 3 створена як легка та практична прогулянкова коляска для міських умов. Вона має посилені колеса, містке сидіння, зручну систему складання однією рукою та великий капюшон із захистом від сонця. Багато батьків обирають її саме за простоту у використанні та комфорт для дітей зростом вище середнього.
Дякуємо, що звернули увагу на просторий розмір – це одна з ключових переваг моделі.
Цінуємо Вашу відвертість – Ваш відгук допомагає нам ще краще розуміти очікування наших покупців.
Якщо у Вас виникнуть додаткові питання чи потреба в консультації – будемо раді допомогти!
- Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
За три неділі користування зрозуміла,що коляска не дуже, вона виглядає дуже великою наче для дитини років на 5, з недоліків-скрипить з першого дня при катанні,тканина дуже мазка,пластмаса царапається при легенькому стуку,вона дуже легка та висока, тому при повороті можна перекинути дитину,з металевих кріплень облазить фарба,з 4 колясок які в мене були з дітками,ця найгірша,наче одноразового використання.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Вся коляска,великий недолік,нажаль...
Доброго дня, Світлана! Дякуємо за Ваш коментар! Ми завжди вважали, коли коляска більш легка, то це тільки плюс для батьків, а при повороті "за бажанням" можна перекинути, будь-який візок. Розміри коляски, класичні, проте висота коляски може бути суто індивідуальним критерієм, враховуючи зріст особисто кожної людини. Що до тканини, то темно-сірий колір дійсно може бути мазким, дивлячись на те яким кольором його забруднити. Ми шкодуємо, що враження від коляски залишилося негативним, і обов’язково врахуємо Ваші зауваження.
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
В описі вказано, що в комплект входить дощовик. По факту його немає.
Доброго дня, Марина! Перепрошуємо за незручності ! Дощовик в комплекті відсутній, контент буде виправлено.
- Михайло П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Не було дощовика,хоча в описі вказано,що має бути((((
Доброго дня, Михайло! Перепрошуємо за незручності ! Дощовик в комплекті відсутній, контент буде виправлено.
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый
Гарна коляска , щоправда трохи твердо їде
- Достоинства:
- Дизайн, розмір
- Недостатки:
- Відсутність амортизації
Доброго дня, Яна ! Щиро дякуємо за вибір на користь Kinderkraft !