Отзывы покупателей о Кроватка Детская Трансформер (Кровать для Новорожденных) с Ящиком Бежевый Маятниковый

Оценка пользователей 4.49/5
  • Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ. Базовий цвет: Белый

Щіро дякую Вам! Дуже задоволена! Все якісне і дуже швидко відправили!!!!

• Продавец  ZNZ

Добрий день, Тетяно. Щиро вдячні за зворотній зв'язок! Раді, що Ви задоволені покупкою! При потребі - звертайтесь!

• Богдан П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ. Базовий цвет: Белый

Сподобалось що всього лише одна коробка, помістилась на заднє сидіння хечбека без проблем.
    Збірка пройшла без проблем а сам процес зайняв пару годин та 0.5 світлого, аби ще кум не був в польші то збірка зайняла б пів години максимум)
    Ніяких дефектів не знайшов, все ціле. Я з дружиною задоволені покупкою.

Достоинства:
    Ціна, комплектація.
    Недостатки:
    Не знайшов.
    • Продавец  ZNZ

Добрий день, Богдан, щиро вдячні за зворотній зв'язок! Раді, що Ви задоволені покупкою! При потребі - звертайтесь!

• Ксюшенька К***

Супер!!!! Благодарю!!!

• Кароліна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ. Базовий цвет: Белый

Ліжечко чудове, зібрали легко та швидко, все відповідає інструкції, дякуємо!

Достоинства:
    Ліжко трансформер, шухляда, маятник для заколисування
    Недостатки:
    Трішки різкий запах, сподіваємось до появи малюка вивітриться
  • Іван Г***

Nice

• Продавец  Baby Best

Дякуємо за ваш відгук!Цінуємо

• Николай Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ. Базовий цвет: Белый

Лiжечко зроблене з дуже нeякiсних матерiалiв. Пофарбоване в дуже дуже смердючу фарбу. Нижня шухляда зовсiм не ïздить (скорiш за все брак), щоб ïï витянути потрiбно прикласти зусиль. Менеджер хамовитий та некомпетентний.

• Николай Г***

Продавец со мной связался. Проблему решили. Все устроило, товар рекомендую!

• Продавец  ZNZ

Як з’ясувалось, покупець невірно встановив направляючі, через це вони здеформувались і ящик взагалі нормально не відкривався. Що викликало загальний негатив, і написання негативного відгуку. Ми з покупцем зв’язались, розібрались в проблемі і вислали нові направляючі. Покупець залишився задоволений. Дані ліжечка якісні, міцні, екологічні і безпечні, адже їх виготовляють для маленьких діток згідно всіх вимог.
      Також ми з повагою ставимся до кожного нашого покупця, і намагаємось зробити все, щоб покупець залишився задоволений.

• Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ. Базовий цвет: Ванильный

Швидка доставка, гарне обслуговування. Ліжечка повністю відповідають опису та ціні. Ще не збирали, але після перевірки недоліків не знайшли

• Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Legendary Stuff. Базовий цвет: Белый

Відгук після 10 місяців використання. Ліжечко насправді зроблено неякісних матеріалів. Зараз дитина 10 кг і вона вже розломила його пополам. Прикріпили металевий куток, але через тиждень знов зламалось, тільки в іншому місці. Фото додаю

Достоинства:
    Трансформер, недороге
    Недостатки:
    Низька якість матеріалів, малий термін служби
  • Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ. Базовий цвет: Орех

Відгук після півтора роки користування. Ліжечко насправді зроблено неякісних матеріалів. Неякісно фарбоване . Періодично розхитується і треба регулярно підтягувати болти . Зараз дитина 12 кг і вона вже розломила його пополам) взяли через низьку ціну і маятник (який пригодився максимум пару тижнів , потім став заважати і був просто знятий)

Достоинства:
    Трансформер, недороге
    Недостатки:
    Низька якість матеріалів , малий термін служби.
    • Продавец  ZNZ

Доброго дня, Максим. Наш менеджер з Вами зв'яжеться

• Максим К***

Продавець зв’язався , оперативно вирішили проблему , все Ок. Вини продавця немає, рекомендую .

• Продавец  ZNZ

Як з’ясувалось, покупець від самого початку невірно зібрав ліжечко, а саме – не тою стороною (догори ногами) встановив підматрацник. Через це конструкція ліжечка втратила жорсткість – і зламалась через де-який час. Ми покупцю все роз’яснили, і відправили новий підматрацник. Підматрацник встановлений вже вірно, ліжко експлуатується далі. Покупець залишився задоволений.

• Василь К***
  • Шишкина С***

Добрий день!

Вдячні продавцю за якісний товар і оперативну роботу, особливо в такий нелегкий час.

• Анна П***

А матрац йде в комплекті?

• Терлецкий А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ. Базовий цвет: Белый

Сделал заказ кроватки на Розетке и в течение 20 мин. менеджер связался со мной. Я подтвердил заказ и мне отправили кроватку.
    Кроватка супер, легко собирается, краска которая нанесена на кроватку запаха не имеет.
    Рекомендую данного продавьца и данную кроватку.

Достоинства:
    Рекомендую данную кроватку и продавьца!
    Недостатки:
    Не обнаружил
    • Анна П***

А матрац йде в комплекті?

• Дмитрий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ. Базовий цвет: Орех

Купили, пока не собрали) ещё рано немного) материал как на фото, комплектация вроде полная, покраска на уровне, тех поддержка очень хорошая) Продавца рекомендую, пришло всё целое соберу - дополню если что)

Достоинства:
    Цена, качество)
    Недостатки:
    Не обнаружил.
  • Юрий Ж***

Проблема решена

Прорезка полное г. Не один паз не совпадает, один кусок двп вообще не влазит в пазы..

• Продавец  ZNZ

Добрий день, Юрій. З Вами зв'яжеться наш менеджер.

• Юрий Ж***

Дополню изначальный комментарий для большего объективизма: позвонил менеджер и предложил варианты решения проблемы, вплоть до замены дефектных деталей. Хорошее отношение продавца заставляет верить, что возможно нам одним из немногих не повезло с качеством прорезки пазов.

• Валерія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ. Базовий цвет: Белый

Связались быстро, все пришло в целости! Всем очень довольна!)

Достоинства:
    Маятник, цвет, качество
  • Максим С***

Продавець зв'язався швидко.
    Ліжко за свої кошти належної якості.
    Детальна інструкція.
    Порада: користуватись більш щільною плівкою, бо в деяких місцях на кутах була розірвана.

• Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ. Базовий цвет: Белый

Ліжко коштує своїх грошей, швидко відправили та збирається легко. Продавця рекомендую!

• Максим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ. Базовий цвет: Белый

Дуже гарна та стильна, всім подобається, і малюку теж)))

Достоинства:
    Супер кроватка!
  • Александр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ. Базовий цвет: Белый

Хорошая кроватка, соответствует ценнику. Маятниковый механизм скорее для новорожденных пупсов. Нашей в 10 месяцев не нужен

Достоинства:
    Хорошая кроватка за свои деньги
    Недостатки:
    Немного непонятно из инструкции как собрать маятниковый механизм, в частности не указано как применять пластиковую втулку. Благо в интернете есть видео-инструкция
  • Валерія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ. Базовий цвет: Белый

Хорошая кроватка, прочная, красивая. Инструкция доступная, все собрали достаточно быстро. Заказывали с матрасом, тоже всё супер.

Достоинства:
    Не сложная в сборке. Соответствует ожиданиям. приятные и доступные консультанты
    • Продавец  ZNZ

Дякуємо за відгук! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою! Звертайтесь ще.

• Тамара М***

Матрац іде у комплекті чи треба купувати окремо?

• Продавец  ZNZ

Доброго дня Тамара. Матрац потрібно замовляти окремо. Ми пропонуєм до цього ліжечка якісний матрац з коокосовою койрою (код товару: 216076651) - ссылка

Замовлення відправили оперативно

Достоинства:
    Кроватка супер
    Недостатки:
    Доставка НП
  • Наталия Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ. Базовий цвет: Ванильный

Пришла кроватка с половиной одной планкой

• Наталия Ф***

Вияснили ситуацію ! Ліжко поломали на НП! Зі мною відразу зв'язалися , та оперативно вирішили цю ситуацію ! Обслуговування на висоті! Рекомендую продавця , та товар

• Наталья Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ. Базовий цвет: Ванильный

Очень хорошая кроватка за свои деньги!! Спасибо большое за оперативность

• Мария В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZNZ. Базовий цвет: Орех

Ліжечко дуже класне маятник допомагає при засипанні, але одна сторона прийшла подряпана, але вибору не було зібрали таку бо дитинку потрібно було десь вкладати спати

Достоинства:
    Дуже зручне ліжко, маятник допомагає при засипані
    Недостатки:
    Прийшла з відбитою фарбою на одній із сторін
    • Продавец  ZNZ

Доброго дня, Марія. Дякуємо за відгук. Не зрозуміло , чому Ви ліжко придбали в грудні, а в березні пишете про пошкодження. Ми завжди вирішуємо усі питання з клієнтами. Але нам потрібно про це знати!

• Мария В***

Тому що збирали ліжко уже коли народилася дитинка а коли перевіряли при отриманні то не побачили. Ніяких претензій ніхто не має, нам потрібно було ліпше дивитися цілісність. Це ліжко дійсно чудове.

• Дзидз І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Best. Базовий цвет: Орех

Зламався маятник , підкажіть де можна придбати...

• Продавец  Baby Best

Доброго дня. Можете у нас придбати, ціна -70 грн. Вам потрібен 1 маятник?

• Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Best. Базовий цвет: Орех

Кроватка комфортная, собирается и трансформируется без проблем, маятник очень помогает при засыпании. Огромный плюс - шкафчик внизу.

Достоинства:
    Маятник, шкаф
  • Наталия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Best. Базовий цвет: Ванильный

Уже почти год пользуемся кроваткой, нареканий нет. Вопрос - какую максимальную нагрузку в кг выдержит кровать?

Достоинства:
    Красивый белый цвет, приятное на ощупь покрытие, внизу ящик для одежды
  • Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Best. Базовий цвет: Белый

Цілком хороше ліжечко. Збирали вдвох з чоловіком, особливих труднощів не виникло. Якість хороша, всі деталі на місці. Єдине що, деталі маятника мають сумнівну якість і при погойдуванні риплять як старі завіси!(

Недостатки:
    Підшипники маятника не дуже високої якості
  • Ганна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Best. Базовий цвет: Орех

Гарне, якісне та стильне ліжечко, покупкою задоволені

• Наташа
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Best. Базовий цвет: Белый

Ліжко хороше. Але️є недолік. Передня стінка підходить лише для маленької дитинки, яка ще не встає. Велика ймовірність що дитинка випаде. Потрібно щось придумувати.

Достоинства:
    У нас все ок. Всі деталі були справні
    Недостатки:
    Коротка передня стінка. Загроза для дитини
    • Вадим

Там два положения для ламелей , как ребёнок выпадет ?

• Дима
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Best. Базовий цвет: Белый

підкажіть де в Луцьку можна купити новий маятник?

Доброго дня!
      Підкажіть будь ласка коли було здійснене замовлення, прізвище та ім'я, або номер замовлення через форму "Запитати про товар", щоб наш менеджер міг з Вами зв'язатись для надання повної інформації.

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Best. Базовий цвет: Белый

Зламався маятник чи маєте в наявності на заміну???

Доброго дня!
      Напишіть дані коли та на кого було оформлене замовлення, наш менеджер зв'яжеться з Вами для вирішення проблеми.

• Тетяна

Замовлення отримали 15 травня 2019 року на імя Орябко Тетяна

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Best. Базовий цвет: Ванильный

Кроватка шикарная, за свои деньги вообще огонь, и хочу заметить она ещё и лодочка - спасение вашим ручкам. Все сделано качественно, очень рекомендуем!

• Наталія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Best. Базовий цвет: Белый

Скажіть, поламався підшипник у маятнику!!!Чи можна заказати маятник у вас окремо від ліжечка?

Доброго дня!
      Підкажіть будь ласка коли купували ліжечко та на кого було оформлене замовлення?

• Уляна П***

Така сама ситуація з маятником, потрібен новий

• Валентин С***

В мене така сама ситуація

• Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Best. Базовий цвет: Белый

Присутній дуууже сильний запах фарби! Дефект бокової стінки по обидва боки.

Достоинства:
    Можна сказати ціна.
    Недостатки:
    Запах фарби. Дефект деталі.
    • Baby B***

Добрий день! Ми передамо Ваше звернення компанії-виробнику. Вибачте за незручності.

• Инна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Best. Базовий цвет: Ванильный

Кроватка красивая, но запах.... очень воняет чем то... малыш не хочет там спать(

Достоинства:
    Красиво
    Недостатки:
    Запах
    • Baby B***

Добрый день! Мы передадим ваше обращение компании-производителю. Извините за неудобства.