Отзывы покупателей о Смартфон 6.7" Samsung Galaxy M52 6/128GB 5G 2-SIM NFC 64/32Мп 8 ядер Android 13 Black

Код:  435841919
Оценка пользователей 4.37/5
на основе 191 отзыв
  • Надія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ

4 роки, стабільно працює, регулярно падає, ніяких проблем взагалі.

• Федотова Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ

Хороший телефон.Вже 4 роки працює.Рекомендую!

• ирина с***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Light Blue. Встроенная память: 128 ГБ

Дитина користується вже третій рік. Задоволена. Один недолік фото погані.

Достоинства:
    Заряд
    Недостатки:
    Камера
  • Юрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Телефон отличный. Уже 2 года. Аккумулятор все нормально. Экран отличный. Ни каких проблем.

Достоинства:
    Экран. Начинка. Надёжность. Бред.
    Недостатки:
    По мне - нет.
  • Сергей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Телефон вартує кожної копійки, активно використовувався в роботі, не нагрівається, камера не погано фотографує, нічний режим фотографій також доволі-таки не погано справляється зі своєю задачею. Всі функції працюють виконує справно, оплата, сканування відбитків пальців, розпізнавання обличчя. Єдиний мінус, впродовж довгого часу користування, уже 2 роки бокова клавіша (виключення) дає збій, доводиться прикладати незначні зусилля щоб заблокувати телефон.

Достоинства:
    Функціонал, ціна, якість
    Недостатки:
    Бокова клавіша (через 2 роки) дає збій
  • Юрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Спустя почти 2 года с телефоном все ок. Ни каких проблем. Экран отличный. Не жалею. Заряд батареи такой же как был. После ряд обновлений все ок. Samsung на высоте, с Китаем не сравнить ( лотерея).

Достоинства:
    Samsung
    Недостатки:
    Нет для своего класса.
  • Владимир Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Супер телефон! Не глючить, тримає заряд супер цілий день в активній грі, я задоволений, вже як 2 роки користуюся все супер.

Достоинства:
    Дуже добра якість за дані гроші
    Недостатки:
    немає за дану ціну
  • Павло Л***

Допоможіть будь-ласка включити дану функцію дякую наперед)

Достоинства:
    Всі
    Недостатки:
    Камера -
    • Дима С***

Эта функция работает только для проводных наушников

• Иван М***

Качественный хороший телефон. Только вот батарея не долго работала) 6 месяцев нормально держала батарея, а сейчас уже менше держит(

Недостатки:
    Батарея
    • Павло Л***

Моя вам порада викорисовкйте комплекту зарядку і робіть повні заряди тобто від 15% до 100% і буде все в порядку про вірено наприкінці протягом 10років.
      І ще одне пічас заряджаня дивайса тобто ( телефоні) не рекомендуєтся використовувати його туму що акамулятор починає деградувати!.

• Юлия Ш***

Користувалась 7 місяців ,все було чудово,потім взагалі перестав включатися(
    Завтра понесу на ремонт ...капец.

Достоинства:
    Все було чудово до 7 місяців
    Недостатки:
    Перестав взагалі працювати(
  • Груд Г***

Пользовался устройством 8 месяцев
    Он был в самых адских условиях сильный холод жара падения удари и тд
    Стал сильно греться
    Батарея износ примерно 15-20% учитывая что моментами я убивал её очень сильно
    Производительность не упала
    Легко царапается
    Быстро пачкается
    Поменял на айфон 14 про макс
    Разницу почувствовал я и мой карман

Достоинства:
    Производительность, батарея,герцовка экрана,андроид)
    Недостатки:
    Пачкается ,со временем греется
  • Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

На останній обнові ліхтарик не працює , після перезагрузки десь добу працює і перестає , працює тільки спалах на фото і після від'єднання зарядки в режимі зберігання батареї коли приходять повідомлення на дисплеі з'являеться повідомлення обмеження в 85% хоча зарядне відключене і періодично наприклад сидиш в Ютубі з'являеться повідомлення шо під'єднано або від'єднано зарядне , ніхто в себе такого не спостерігав ?

Недостатки:
    В старому Редмі 4 камера стабільніше працює , ніяких подібних глюків ліхтарика і помилок з фокусом камери які тут частенько бувають
  • Павло Л***

Все супер якби не два але...!

Достоинства:
    Всі
    Недостатки:
    1. Немає якісних аксесуарів до даної моделі (наприклад URBAN ARMOR...)
    2. Є маленький недолік з камерою деталі на фото з спалахом.
    • Микола

Якщо захисне скло на модуль камери наклеїти ще хуже буде

Представник бренду

Доброго дня. Якщо скло прозоре, нічого не зміниться.

• Павло Л***

Дане фото зроблено без захисного скла!
      Підкажіть будь-ласка як усунути дану проблему щоб робити нормальні фото при поганому осфітлені дякую тому хто допоможе)

• Сергей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

5 месяцев проблем не обнаружено. Мне нравится всё.

• Олександр К***

Телефон хороший, якщо без дефектів.
    Був такий же, я його розбив, посварився з дружиною(, купив такий же, але цей часто не бачить сімку на першому гнізді.

Достоинства:
    Швидкодія та продуктивність, батарея, камера наче як для аматора хороша, тонкий та легкий
    Недостатки:
    Глючить сімка, екран колір не правильний червоний передає
    • Денис

Зараз проблеми із зв'язком, тому і не бачить часом. В мене таке саме після обстрілів інфраструктури

• Павло Л***

Можна поцікавитись у вас китай чи вєтнам? Адже в мене вєтнам працює все скоробки і моя вам порада відновіть сім карту

• Наталья М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Вернула обратно , телефон сильно греется

• Yehor M***

Гений. Мошный атарат кнш он будет гретса

• Овчаренко Т***

Коли сильно гріється це не добре ,в мене так карта плата полетіла

• Владимир Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ

Замовили телефон Samsung M52.Після 2 тижнів використання телефон перестав повністю бачити сім-мережу.Звертався на гарячу лінії Розетки,але відповіді так і не дочекався.Дозвонився на гарячу лінію Самсунг.Там сказали,щоб відправили телефон до Сервісного центру в м.Одеса на ремонт. Телефон знаходиться вже майже місяць у них.Чекають на запчастини.Взамін ,на час ремонту,нічого не запропонували.

Достоинства:
    Не знайшов
    Недостатки:
    Дитина лишилась без телефона і з поганим настроєм..
    • Yehor M***

Ви питали як дитина до нього ставиласая??

• Денис

З наступом війни є деякі трабли зі зв'язком. Річ не в цьому Самсунгу. В мене таке саме. Але купував до війни і такого не було жодного разу

• Walker
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Нормальна машина. Офіс, месенджери, онлайн зустрічі, пошта - усе літає.

Достоинства:
    Не дуже висока ціна. Плюшки в шкурі Самсунг. Гарна батарея. Не лагає
    Недостатки:
    Короткий шнур зарядки. Зекономили на задній панелі
  • Валентин о***

Гарний телефон, все якісне .

• Денис

У меня нет проблем с вайфай.
      Но есть нюансы.
      Если подключать на 2,4ггц то будет хороший сигнал но небольшая скорость
      Если подключать на 5ггц то будет большая скорость но слабый сигнал.
      Такие дела)

• Илья

Денис, больше похоже на проблему с роутером

• Владислав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Все добре, якщо берете для ігор то це дуже хороший варіант.Камера як на мене прекрасна, тільки батарея слабовата але може це тільки після покупки і потім стане стабільною. Рекомендую разом докупити чохол бо дуже добре залишаютьмя сліди і купити зарядне на 25ват томущо на 15ват довго заряджає.

• Виталий

А как от экрана глаза не болят, читал что на нем шим приличный?

• Владислав Г***

Віталій я теж переживав за це аое нічого такого немає очі не болять і шим нормальний я його не бачу при мінімаоьній яскравості

• Валентин о***

Якісне обслуговування.Швидка доставка,рекомендую.

• Ігор Ш***

Звичайний бюджетний телефон без наворотів.

Достоинства:
    Дуже тонкий та легкий. Якісний екран. Нормальна автономність.
    Недостатки:
    Ціна зависока для звичайного телефону
  • Дмитрий У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

доставлено быстро, цена приемлемая, характеристики хорошие

Достоинства:
    Всё согласно характеристикам
    Недостатки:
    Не обнаружено
  • Денис К***

Отличный смартфон на 5 с плюсом

Достоинства:
    Лучший за свои деньги
    Недостатки:
    Не нашел
  • Сергій

Нормальний телефон за свої гроші. Купляв дружині на заміну сяомі в якому постійно глючив датчик приближения, і в цілому телефон постійно глючив. З Самсунг поки немає таких проблем, операційна система налагоджена і працює без нарікань. Камера - вона тут є, це все що можу сказати))
    З недоліків, AMOLED має шім (Широтно-імпульсна модуляція - це коли екран мерехтить при мінімальній яскравості екрану). Ввечері може на око давати небажанний ефект. Я особисто, чутливий до цього, тому віддаю перевагу IPS. Дружині норм, вона не помічає такого. Тому вважаю, що для більшості шім не буде проблемою)

Достоинства:
    Нормально сбалансована ОС
    Недостатки:
    Шім
    • Дудник В***

На самом деле, технология ШИМ не является эксклюзивной для OLED экранов (IPS LCD используют для подсветки LED и потому там тоже есть возможность использовать ШИМ). Потому утверждать, что ШИМ - проблема OLED экранов не стоит, если лишь производитель не указал flicker free в описании или у вас есть способ проверить мерцание, то и обычные IPS маатрицы мерцают.

• Назарій

• Александр Н***

Всё в рамках ожиданий, только камера похуже чем на А50, но не критично

Представник бренду

Добрий день, Олександр.
      У даній моделі основна камера має робити кращі знімки/відео, тому що має більший розмір матриці, ширший отвір діафрагми, вищу роздільну здатність.
      Рекомендуємо слідкувати за тим, наскільки чисте скло камери, наскільки правильно підібраний режим під умови знімання, чи коректно виставлена експозиція, іноді вона автоматично трішки завищується. Якщо слідкувати за даними пунктами, то фото будуть виходити значно кращі..

• Максим

Представнику бренду: самсунг може зпаганити будь-які характеристики своїм поганим софтом. Я користуюсь придбанним у в'єтнамі М62, та при тому що основний модуль камери має кращі хараткеристики - телефон робить фото гірше ніж старий М51 на зміну якому вийшов М62, та навіть гірше мого дуже старого Xiaomi Mi4. І якщо ви теж скажете перевірити скло камери - у мого родича ще один М62 є, на обох одна й те сама погана якість.

• Итан М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ

Неплохой аппарат,но сильно нагревается при нагрузке на процессор

Достоинства:
    Куча
    Недостатки:
    Охлаждение
    • Иван

У меня такое только летом в жару, а так всё отлично, в тяжёлые игры особо не играю но в пабг спокойно все

• Тарас

Застосуйте функцію RAM plus,можливо поможе

• Олексій С***

Нещодавно придбав . Страшенно розлючений , щоб слот для sim-карт комбінований. Про це ніде не написано !!! Якби знав , то не купував би . Можливо в нових телефонах Samsung так всюди ? У Вас вибір - або Ви вставляєте 2 sim, або sim і microSD . 2 sim + microSD не вийде.

Недостатки:
    комбінований слот для sim
    • Гість

характеристики, комбінований слот, так... Что Вам мешало перед покупкой прочитать єту информацию?

• Игорь

Описание посмотри.

• Богдан

Комбинированный слот это не секретная информация.
      По моему Розетки такие отзывы нужно удалять. Никто не виноват, что человек не умеет читать.

• Владимир В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Другий раз беру цю модель. На 3500 дорожче, ніж попереднього разу, але що поробиш- такі часи. Модель досить вдала. За відносно невеликі гроші маєш УСЕ, що потрібно для комфортного користування. Камера не вогонь, але досить добра, батарея тримає непогано, з моїм режимом користування на день вистачає, а це досить складно для більшості телефонів у ціновій категорії. Один мінус- усього два слоти. Або друга сімка- або картка пам'яті, іншого не буде, а шкода. Плюс- 5g. Хоча зараз він не працює, але в майбутньму( сподіваюсь найближчому) у нас все буде. Все побудуємо і покращимо.

• Ольга Д***

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ

Користуюсь 3 місяці. Шутрий, зручний. Раніше були сіомі, тепер до них не повернусь

Достоинства:
    Зручність та швидкість
    Недостатки:
    Ютуб не відображає як плаваюче вікно, але то певно в настройках треба поритись
    • Сергей

То тільки на преміум аккаунті. Тоді воно буде плаваючим та поверх інших вікон.

• Андрей

Дочь очень довольна. Это главное) Недостатков не обнаружено. Бонусом прислали стартовый пакет. Мелочь, но приятно. Спасибо Розетке.

Достоинства:
    Шустрый, тонкий, стильно смотрится.
    Недостатки:
    пока нет
  • Виталий В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Взагалі телефон непоганий, досить швидкий, приємний на дотик, чіткий великий дислей. І можливо ви навіть не помітите всіх недоліків шо помітив я.

Але, я брав його пілся 3х років користування Galaxy A50. І є з чим порівняти.

Тож маю зазначити що:
    1) З яскравістю дисплея біда. Його пікова яскравість це десь половина (2/3 максимум) від того що було в Galaxy A50. Порівняти їх поклавши поряд змоги нема бо A50 здох. Але є можливість порівняти з айфоном дружини. І якщо A50 був на рівні. То в M52 білий виглядає скоріше сірим. У приміщенні в сонячний день автоматичне корегування яскаровості ставить максимальний рівень. Ну а на сонці взагалі дуже тяжко. Де той шикарний супер амолед що був раніше?
    2) Батарейка вказана 5000, алє щось якось цього не відчувається на практиці. A50 одразу після придбання 2 дні тримав із батареєю 4000. Ну я думав що тут 5000 і сто відсотків теж 2 дні будуть гарантовані. Але M52 2й день недотягує взагалі ніяк. Навіть попри дуже помірне використання, вимкнуту геолокацію, блютуз, та все зайве, та завжди активований режим енергозбереження. 1,5 дні його максимум.
    3) Камера. На диво я звичайно не сподівався, але мав надію що буде трішки краще. І воно інколи краще. А інколи ця вбудована обробка фото робить якусь невідому дічь. Щось висвітлино, щось замилино... Вже вимкнув опцію оптимізацію кадра. Але щось не дуже допомогло. Сподіваюся шо оновлення ПО це виправить.

Висновки: я не дуже зрозумів такі покращення від Samsung. Для чого так споганили дисплєй, і де нормальна батарея якою славилася М серія? Чому прибрали 2sim+microSD? Для чого йти за яблуком та викидати з комплектації зарядку, навушники, та 3,5 разйом з телефону. І чого це диво тоді коштує 500$? Якщо такі покращення будуть мати місце і далі то мабуть наступний телефон буде вже не Samsung (попри всю мою любов і довіру до бренда)

Достоинства:
    Швидкий
    Недостатки:
    Дисплей, батарея, камера, гібридний слот під sim/microSD
    • Володимир

Благо я себе М51 за неплохую цену успел взять. После него так и не выпустили стоящую модель. Полтора года уже прошло, с момента покупки. Одни положительные эмоции.

• Владимир В***

Не здається, що порівнювати різні серії не зовсім вірний метод? Про порівняння з айфоном- взагалі мовчу) По екрану- згоден, тут він не досить яскравий і це мінус. В іншому- телефон досить добрий , та своїх грошей на мою думку коштує. Пройшли часи, коли щось гарне коштувало не багато. У світі електроніки трохи криза з полупровідниками, якщо не брати до уваги загального становища по багатьох інших питаннях.

• Дихтярь Н***

Я згодна з вами на 100% у мене попередній j8, у чоловіка А31- єкрани дуже яскраві!!! Доречі, у чоловіка був сяомі і я наполягла, щоб він купив самсунг саме, тому, що такий яскравий єкран. Вирішила змінити на бвльш сучасний і саме, тому, що єкран 6,7 вибрала М52. Була розчарована - єкран блідий ,наче сяомі 5 оічної давнини....але, користуючись законами ,,научного тика" знайшла можливість відкоригувати кольори! Якщо вас це турбує досі, напишіть мені .Розповім як, бо такий собі квест...

• Валентина К***

все влаштовує

Достоинства:
    Мене все влаштовує. Перед цим був самсунг note 9 - особливої різниці не відчуваю. Цей легший і батарею тримає довше.
    Недостатки:
    для мене не має
  • Митрофанкин М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

в карман брюк его не положишь

Достоинства:
    Почти хороший телефон
    Недостатки:
    тяжеловат и великоват
    • Евгений

А вы про этот телефон вобще пишете? По современным меркам, это мелкий и достаточно легкий телефон.

• Ярослав Ш***

Так не клади)))

• Елена Н***

Купи кнопочный и будет удобно. Даже в кармашек рубашки можно положить))))

• Михаил С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Хороший, но долго привыкал к фишкам самсунг после телефонов ксяоми

Достоинства:
    Камера, батарея долго держит, мощный
    Недостатки:
    Материал аорпуса оставляет жплать лучшего