Отзывы покупателей о Смартфон 6.6" Samsung Galaxy A22 5G 4/64Gb 5G 2-SIM NFC 48/8Мп 8 ядер Android 13 Violet

Оценка пользователей 4.47/5
  • Сергій М***

Все добре

• Микола Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ

2роки в користуванні, ніяких проблем. Працює чудово без всяких глюків.

• Анонім
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 64 ГБ

Я не купував цей товар , яке оплачено ? Розетка ,ви напевно допустили помилку ,або програма не коректно працює ,відображає !

Достоинства:
    Без поняття
    Недостатки:
    Без поняття
  • Олег Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 64 ГБ

Покупал папе, отличный телефон.

Достоинства:
    Рекомендую
  • Олег Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 64 ГБ

Покупав мамі, дуже довольна, дякую

Достоинства:
    Гарний телефон
  • Сергей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Майже рік активного користування. Швидкий, батарея тримає

• Владимир ч***

Класний телефон.Все працює.

Достоинства:
    Велика память.Потужний акумулятор.
  • МАКСИМ Б***

Телефон супер!

Достоинства:
    Доволен всем!
    Недостатки:
    Нет.
  • Богдан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 64 ГБ

Брал для отца (70 лет), довольны покупкой и отец и я, это его первый смартфон.
    Рекомендую всем, кто ищет оптимальный девайс за небольшие деньги.

Достоинства:
    Цена и лучший экран в этом ценовом сегменте
  • Лариса П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 64 ГБ

Телефон советую, пользуюсь всегда только Samsung. Это уже третий телефон это фирмы за 15 лет.

Достоинства:
    Самсунг
  • Владимир Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 64 ГБ

Товар прийшов швидко, упаковка ціла,
    Смартфоном жінка задоволена, він компактний красивий, гучний динамік, дисплей яскравий та ніяких пікселів не видно. Якісно фотографує.
    Всі свої функції виконує на відмінно.

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Світлана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 64 ГБ

Товар прийшов швидко, упаковка ціла, вміст якісний (як і очукувалося вкотре непідвели)!

Достоинства:
    Ціна-якість
    Недостатки:
    Відстані
  • юлия с***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ

Брала на подарок , все отлично спасибо

Достоинства:
    Все супер
  • Дмитро

Все працює,товаром задоволені

Достоинства:
    Все на вищому рівні
    Недостатки:
    Нова Пошта не дозволяє оглянути товар !!!
    • Марина

Так и должно быть. Такой товар осматривать можно только в точках выдачи.

• Виктор Б***

Странно, тоесть, Новая почта, при доставке разобьет, а я проверить не могу?

• Фащенко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ

Дочка в восторге,очень класний телефон!!

• Василий С***

За свою цену норм.

Достоинства:
    Работает нормально, мне нравится
    Недостатки:
    Не нашел
  • Руслан П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Все понравилось. Недостатков не выявил.

Недостатки:
    Нет.
  • Максим Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 64 ГБ

Працює швидко. Камера досить розумна, допомагає підібрати режим.
    Трохи тупі початкові налаштування андроїда (не додає ярлик додатка після встановлення), але все можна виправити

Достоинства:
    класний бюджетний апарат
  • Светлана Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ

через півроку почав нагріватися та втрачати заряд. У сервісі сказали, що сто полетіла плата

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Прапроцював півроку. Почав нагріватися та втрачати заряд. У сервісі сказали, що сто полетіла плата
    • Олександр

Він у вас на гарантії, віддайте в сервіс, в чому проблема? Вийти з ладу може будь-що, для цього й існує гарантійне обслуговування

• Аким С***

також

• Арпад С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 64 ГБ

Купив дружині на подарунок. Радує,що при такій діагоналі вага досить мала. Дизайн теж непоганий . Одне "але"- пістійно відвалюється wifi. Заходиш в додаток і вискакує повідомлення "ви не в мережі". Потрібно відключати і знову включати wifi.

Достоинства:
    Samsung, вага,батарея,
    Недостатки:
    Відвалюється wifi, відсутність в комплекті чохла і плівки на екрані.
    • Андрей С***

Спробуйте поміняти канал і ширину каналу в роутері - можливо присутні завади.

• Олена Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Постоянно пропадает связь. Плохо принимает сигнал. Работает только при условии, что хорошее покрытие. В сёлах просто не работает. Если в вашем регионе есть проблемы с покрытием, телефон покупать нельзя. Пользуемся 1 месяц, купили маме на подарок. Ужасно

• Данил О***

Очень интересный выбор телефона маме, которая живёт в селе

• Валентина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Жуть! Такого огидного досвіду я ще не мала ! Телефон прислали бракований: відмовилися приймати - потім переконалися , що прислали лажу повну. Сказали повернути и подарунок ( сімкартку), заповнити анкету на повернення коштів за пересилку . В підсумку: повернули кошти за телефон - НЕ повернули кошти за сімку, пересилку. Звичайно, не великі кошти ( що для мене, що для них), але дуже неприємно. Не раджу Розетку !

• Андрей К***

#мояраспаковка

Покупался для подарка теще на др .На данный момент самый дешевый телефон с амолед экраном .Радует наличие полноценного лотка для 2х симок и сд карты. Камеры для такой цены сравнить нечем вроде не плохо. Был бы меньшей диагональю был бы топ вообще.

Достоинства:
    амолед екран ,батерея , цена
    Недостатки:
    хотелось бы диагональ по меньше
    • Александр К***

Діагональ поменьше це не недолік

• Александр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ

колебался между А22 и А32. поехал в магазин и протестировал эти телефоны на месте. по моему мнению у А32 немного засвеченные фото. Настройки на обоих телефона были одинаковые и ракурс сьемки тоже одинаковый.
    Там где должен быть черный, там как будто серый цвет.
    У А22 есть оптический зум х2 и удобный фингерпринт сенсор, справа сбоку на кнопке.
    Думаю на 3 года хватит.
    Вобщем рекомендую.
    В итоге взял таких 2 телефона. Жене на НГ и знакомому для дочки тоже на НГ.

Достоинства:
    достаточно много памяти. не тормозит. давольно качественные фото.
    Недостатки:
    пока нет
    • Андрей К***

Тоже выбираю а22 или а32???

• Александр А***

Андрей Каленчук
      взял 2шт А22

• Єлизавета Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ

Чудовий телефон, користуюсь приблизно тиждень, глюків немає.
    Заряду батареї вистачає на 1,5 -2 дні, але зараз користуюсь ним активно, слухаю музику і дивлюсь серіали, думаю при менш активному використанні буде тримати ще довше.
    Пріоритетами у виборі телефону для мене були відсутність глюків, хороша батарея і достатній обсяг вбудованої пам'яті, тому смартфоном задоволена.

Достоинства:
    Автономність
    Недостатки:
    Поки не виявила
  • Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ

Заказував чорний, прийшов білий. Лише включив зразу почав глючити. Самсунг ужас, катигорично не рекомендую.

Недостатки:
    Це самсунг

• Александр

Заказывал Черный? Ну-ну((( Цвет:White

• Павел Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ

Брав на подарунок, телефон працює, людина задоволена

Достоинства:
    Гарний, швидкий, міцний
    • MRsukrim

Ага не глючить через пару місяців починає так глючити короче рекомндую краще айфон

• Оксана П***

Дочка довольна!

• Владимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ

Смартфон очень хороший: качественные камеры, хороший звук, хорошая память единственная проблема это неудобный сканер отпечатка пальцев

Достоинства:
    Хорошие камеры, быстро соображает, качественный звук
    Недостатки:
    Неудобный сканер отпечатка пальцев
    • павел а***

На мой взгляд наоборот, срабатывает моментально и в 99% случаев. Если берешь телефон 1 рукой , палец сам ложится на кнопку. При расположении в экране медленнее и неувереннее в любом случае, особенно под стеклом. А телефон для обычных задач очень хорош, тут согласен.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ

ось пройшло 2 місяці користування теоефоном,тепер можна написати реальний відгук по користуванню, ейфорія швидко пройшла:перше що не влаштувало це поганий прийом сигналу ,як вай фай так і мобільних даних,де сяомі і хуавей слабо але працюють цей самсунг взагалі не тягне,в діапазоні 2,4,гігігерц максимальна апаратна швидкість по вай фай 65 мегабіт ,в реальності половина ,і це телефон за 6,5К,але не це головне ,самий головний недолік це ШИМ ,очі болять як після зварки,на малій яскравості просто жах,доповнює все "швидка"зарядка ,ну що це таке 2з половиною години ,так любий телефон заряджається ,доречі підключав другу зарядку "не швидку "то різниця 20хвилин довше,короче :дуже шкодую що купив цей смартфон,самсунг розчарував конкретно,відправиться на олх ближнім часом однозначно,не раджу до покупки тут реальна переплата за бренд (не знаю чи опублікують мій відгук ,бо як негативний то сразу не відповідає нормам)тоді би люди могли більш адекватно оцінити чи варто купляти

Достоинства:
    компактний розмір яскравий екран
    Недостатки:
    ШИМ,слабі модулі зв'язку,дуже повільна зарядка більше 2х годин
    • павел а***

У Вас возможно непереносимость на Амолед экраны, т.к. в данной модели по приборам Шим один из самых низких среди такого типа экранов и возможно проявляется только на яркости ниже 25%. я вообще его не вижу без съемки телефона камерой, как и пикселей. Заряжается небыстро, зато ОЧЕНЬ долго держит батарею. По связи не знаю, может у вас брак. Проблем каких то не замечал.

• Дмитро

Модуль зв'язку міг пошкодитися і треба звернутися по гарантії, а ШИМ і довга зарядка це не мінуси, а особливість телефону, хто вас заставляв вибирати такий телефон, чи ви типовий українець - зробив, а потім подумати і головне поскаржитися

• Андрей С***

Підтримую! Амолед це прямо направлене світло шим і це не дуже добре для сіттівки, а іps це розсіяне світло без шим тож амолед не рекомелую використовувати при меньш ніж 50% яскравості. Був А51 очі боліли, потім редміки з ips то було норм і вот знов А22 на амолед і знов очі болять при тому очі болять у всіх кого знаю з амоледом, а не болять тільки у тих хто не користується смартфоном на малій яскравості і не читає перед сном!

• Наталія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 64 ГБ

Не раджу нікому цього "телефона". Через 3 тижні простого використання сам вимикається, потім довго не вмикається, трубку підняти не дає. Мигає, то вмикається, то вимикається. Батарею не витягнеш, як у старіших моделях. Жах! Просто хлам, а не телефон. Не викидайте грошей!

Достоинства:
    не бачу
    Недостатки:
    вимикається сам, не вмикається довго. Не дозволяє підняти трубку при дзвінку
    • Тоня

А гарантія?

згідний

• Наталія А***

Гарантія є, віддаючи на ремонт. Тільки не вірю, що після ремонту він працюватиме краще, ніж працював новий...
      Також варто подякувати Розетці за без коштовну доставку в ЦЕЛОФАНОВОМУ ПАКЕТІ. Якби знала оплатила би собі доставку сама.

• Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 64 ГБ

В цій категорії мабуть кращий варіант для тих, хто хоче отримати максимальну якість відео зі стабілізацією. Знімає дійсно плавно та чудово для його ціни. Фото також гарної якості. Роздільної здатності екрана в принципі вистачає. Пікселі видно якщо роздивлятись зблизька. Анімації плавні. Загалом дуже стабільний та безглючний апарат.

Достоинства:
    Якість відео та фото, стабільність
  • Андрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ

Дуже задоволений телефоном. За таку ціну класна якість. Всім рекомендую.

Достоинства:
    Ціна. Якість фото. Об‘єм батареї. Ціна
    Недостатки:
    Поки не знайшов
  • Влад
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 64 ГБ

Телефон чудовий і все , що можу написать про телефон замовив оплатив 29.10 доставили 31.10 пішов отримувати, а телефона нема тільки стартовий пакет ...

Достоинства:
    Швидкість оформлення
    Недостатки:
    Нова пошта суцільний мінус , розетка не захищає права покупця якщо оплачений товар

• Олександр

не кіпішуйте, все буле ок

• Герман
  • Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 64 ГБ

Користуюсь місяць,телефон просто супер.Легкий,швидкий.Фото супер)

Достоинства:
    Легкий,швидкий
    Недостатки:
    Не виявила