Отзывы покупателей о Настольный штатив журавль для съемки на телефон Универсальный штатив Аист для телефона с тяжелым осованием (Aist-stol-95730)

Оценка пользователей 3.82/5
  • Олександра
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vilko

Супер штатив. Дуже зручний.

• Валентин К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vilko

Не тримає рівновагу,проти вага слаба

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук — він для нас дуже цінний. Хочемо пояснити, трішки ситуацію:
      Багато залежить від пристрою — вага та форма смартфона мають значення.
      Кут нахилу та виліт горизонтальної штанги — чим більший, тим складніше втримати рівновагу.
      Умови використання — поверхня, на якій стоїть штатив також впливають на стійкість.

У штативі передбачено основу, яка у більшості випадків забезпечує надійну стійкість і в той же час щоб штатив був зручний для транпортування і не займав вагу декілька кілограмів.

У випадках, коли потрібен додатковий баланс, завжди можна підсилити основу будь-яким предметом (наприклад, книжкою, пляшкою з водою чи іншим підручним вантажем). Це просте рішення допомагає зробити конструкцію максимально стабільною.

Дякуємо ще раз за ваш відгук!

• Дар'я С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vilko

Сломался держатель сразу, даже не успела попробовать что то снять. Китайский пластик :))))

Достоинства:
    Недостатки:
    Весь штатив-недостаток
    • Продавец  Vilko

Доброго дня!

Дякуємо за ваш відгук — навіть такі коментарі допомагають нам ставати кращими. Проте хочемо звернути увагу на кілька важливих моментів:

На весь наш товар діє гарантія. Якби ви звернулися до нас, ми б обов’язково допомогли — запропонували б заміну або повернення коштів.

Зв’язатись з нами ви не намагались. Жодного звернення ми не отримали, хоча це найпростіший спосіб вирішити будь-яке питання.

Не виключено виробничий брак. Такі ситуації трапляються рідко, але можливі у будь-якого товару. Ми завжди відкриті до діалогу.

Ви обрали оплату при отриманні. У вас була можливість відмовитися від товару, якщо він вам одразу не сподобався.

Фраза "весь штатив — недолік" звучить емоційно, але неконструктивно. Без спроби вирішити питання з нами.

Ми завжди на боці клієнта, але для цього важливо хоча б одне — спробувати зв’язатися з нами. Бажаємо вам у майбутньому більш вдалих покупок і спілкування з продавцями. Всього вам найкращого.

З повагою, команда Vilko

• Вікторія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vilko

не розумію чому люди жаліються на цей штатив. я купувала його ще в тому році, але почала користуватися лише місяць назад. і хочу сказати, що штаті дійсно кльовий, навіть телефон з 6.7 дюймами влазить, хоча я боялась що не влізе

• Екатерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vilko

Размер крепителя для телефона очень маленький, телефон нормально закрепить нельзя.

Здравствуйте!

Спасибо за ваш отзыв.

Хотим отметить, что размеры крепления для телефона указаны в описании товара — от 5,5 до 10 см. Эти параметры рассчитаны на большинство современных моделей смартфонов. Возможно, затруднение с фиксацией связано с использованием объёмного чехла или дополнительных накладок.

Рекомендуем перед покупкой сверять размеры устройства с характеристиками товара, чтобы избежать подобных ситуаций. Благодарим вас за понимание и обратную связь!

• Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vilko

Мені якість не сподобалася, багато люфтів, тільки на низькій висоті не видно підставки, якщо її трохи прокрутити щоб не було видно - то телефон падає. Якість пластику погана, у комплекті ніякої інструкції не має, як з гаражів виїхала. Червона ціна їй 300грн. Куплю іншу ... ця піде на смітник.

Достоинства:
    Недостатки:
    В описі...
  • Богдан П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vilko

Отличный товар по суперской цене. В моей жизни было много людей с совершенно разными штативами , как дорогими , так и дешёвыми и этот может посплетничать с более дорогими . Преждевленно скажу , на вид очень мощный , не ожидал , приятно удивили хорошие , не крошашиеся фиксаторы , что бывает редкостью в данной ценовой категории, но нельзя пережимать , иначе любой фиксатор сломается , как оказалось в держателе телефона есть шарнир с фиксатором , не дочитал и в итоге стало приятной неожиданностью. Но это пока все ещё только начало моего использования . Если мое мнение по штативу изменится , я исправлю мой отзыв , пока все шикарно

Достоинства:
    По истине крепкий , как по утрам
    Недостатки:
    Пока не нашел
  • Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vilko

Прийшло все цілим, замовляла на відділення,товаром задоволена.

Достоинства:
    Стійкий, міцний, телефон тримає. За рахунок важкої основи є противага, що не рухає сам механізм.
    Недостатки:
    Поки нема
  • Аліна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vilko

Нарешті я придбала супер устойчивий штатив, який прекрасно утримує телефон і не перекидається

Достоинства:
    Міцний, підніжжя тяжке, що не дає можливості штативу падати
    Недостатки:
    Не має
  • Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vilko

Крутий штатів, класно використовувати для макро

Достоинства:
    Розмір та Колір
  • Анатолий Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vilko

Гарна конструкція, багато опцій по регуляції кутів і нахилів, телефон тримає добре Гарна конструкція, багато опцій по регуляції кутів і нахилів, телефон тримає добре